Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Gecmis olsun Pure, durumu iyidir umarım.
Çok üzgün. Yıpratıcı bir süreç diyor😔
Şimdi haberlerde okudum kaynak paylasamiyorum burda Google yazıp bakım isterseniz.
Ankara'da günlük vaka sayısı 1000in üzerinde, yoğun bakım hastalarını sedyelerde tedavi etmeye çalışıyoruz, pandemi hastaneleri yüzde yüz dolu diye yazılmış.
Eee günlük açıklanan bir tablo var ama😔

Çok üzgün. Yıpratıcı bir süreç diyor😔
Şimdi haberlerde okudum kaynak paylasamiyorum burda Google yazıp bakım isterseniz.
Ankara'da günlük vaka sayısı 1000in üzerinde, yoğun bakım hastalarını sedyelerde tedavi etmeye çalışıyoruz, pandemi hastaneleri yüzde yüz dolu diye yazılmış.
Eee günlük açıklanan bir tablo var ama😔
Umarım kisa surede atlatır, tüh ya.

Bana da bugun ankaradaki arkadaslarimdan pek cok haber yazı vs geldi. Yogun bakım doluluk oranlarinin %100 oldugunu söylüyorlar.

Dunya genelinde de durum cok kotuye gidiyor maalesef. Vaka sayıları surecin başına oranla cok daha hızlı artıyor.

Biliyorsunuzdur belki ama buraya link bırakayım, ben buradan bakıyorum. Sayfada asagiya inince ülke ülke durumu görebilirsiniz.

Kızlar durum kötü gerçekten burda da aynı hasta sayısında çok artış var ambulanslar vızır vızır gidip geliyor

Pure çok geçmiş olsun arkadasın umarım hasarsız atlatır

Okyanus hayırlı olsun bilekliğin canım

Merhaba kizlar,

Heyecanlı bir gün geciriyoruz, bikac saat sonra kasırga gelecek 🙄 bir o eksikti.

Elektrik ve su kesintisi, cam kırılması vs icin acil durum planlarımızı yaptık. Bebek icin ekstra onlemler aldık.

Esim dün bilgisayarina mouse siparis etmis, bana vitamin $70 harcamış.
Okudum haberlerde canım.
Biz Türklere çok uzak bir doğa olayı😁😁
Ama ben çok severim

X