Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Vişnenin olmadığını geçen hafta ben de browni yapmaya niyetlendiğimde fark etmiştimmaalesef öyle hep

Vişnenin olmadığını geçen hafta ben de browni yapmaya niyetlendiğimde fark etmiştimmaalesef öyle hep
Markete sipariş verdim onlar da birkaç kişiye daha söylemişler galiba beni aradılar geldi abla almaya gel diye . Gittim markete kasa ile aldım tartılmasını bekliyorum gelen geçen benim kasadaki vişneleri dokunuyor filan . Bi sinirlendim çok istiyorsanız kendiniz sipariş verseydiniz bizde yerdik filan içimden bir sayıyorum

İyi geceler herkese
Medjoul hurma
Ananas
ve iki ad muz aldım.
22 ₺ ödedim.

Oğlum emeklemeye başladı, bütün evi turluyor.
Günler sıcak yorucu ama bir o kadar da güzel güzel geçiyor, nasıl gün bitiyor anlamıyorum.

Kayınvalidemler Memlekete gittiler Bayramı orda geçirmek için, görümcem de dahi.
Bu süre zarfında annem bende kalıcak

Benimki saçlarımı eline doluyor . Karşı komşu ile kapıda 2 dk konuştuk kadın acıdı Halime yoldu yüzümü filan. Fıstık aldığını sanıyor her yerimi sıkıyor
Ayyyy yerim ben onları yaaa çok tatlılar maşallah

Benimki saçlarımı eline doluyor . Karşı komşu ile kapıda 2 dk konuştuk kadın acıdı Halime yoldu yüzümü filan. Fıstık aldığını sanıyor her yerimi sıkıyor
Trajikomik halimiz Benim de boynum, göğsüm hep tırnak yarası. Dis etlerime varana kadar tirnakliyor. Kollarim bacaklarim da hep diş izi mor mor. Güya öpüyor
30 saniye oturmak yok hep ayakta, yemegini bile ayakta yiyor. Gece uykusuna dalana kadar 30-35 kere yatiriyorum.
Ne kafa kaldı ne enerji. Bas agrisi mide bulantisi kalici oldu.

Kaç aylık

Ayyyyy enerji patlaması yaşıyor . Karşı komşunun kuşunu gördü delirdi kuşa izin dönüşü bir kuş almaya karar verdik sence nasıl bir fikir delirdim bence . Mama sandalyesinde oturuyor ama ayağının birisi önündeki tepsinin üzerinde yemek yiyor dur oğlum diyoruz kendini ileri geri atıyor durmadan mama sandalyesini fayansın üzerinde yer değiştirtiyor . Sanırım mama sandalyesini devirecek böyle giderse

Kedi al bence

Eline sağlık Ben size yapmıştım dedi.Ben de teşekkür edip,zahmet etme dedim.gorumceme versin hakkımı

Kaç disi var şuan Bizimki de bugün çenemi yakaladi,ben isiricak sandım o emmeye başladı.hemen kendimi kurtardım.gecende sağolsun morartti
Ve bugün iki minik adım attı Çok yorucu ama garip bir his.yorgunluktan keyif alıyorum geceleri sürekli uyanmasın kafi

Ayyyy yürüyecek mi emekledi mi peki kaç aylık şuan bende abi bebek erken yürür mü acaba diyorum . Şuan emekliyor 15 gündür

Kizlar merhaba, yazamadim kac gundur. Yogun calisiyorum, projelerimi bitirmek icin ugrasiyorum. Bugun iki guzel haber aldim, birincisi hocam sene sonuna kadar vakit vermisti, bugun kendini sikma, stres olma uzatiriz dedi. Bir yandan is ilanlarina bakiyorum, birkac akademik pozisyona basvurmayi dusunuyorum, ayni zamanda sirketlere de basvuracagim, gonlum akademiden yana ama zor gibi, ama en azindan aklimda kalmaz.
Diger guzel haber green kartimiz onaylanmis, en son mulakata gidecektik, covidden iptal olmustu, mulakatsiz onaylamislar. Artik vize derdimiz falan kalmadi, is basvurularinda da isime yarar. Annem sevindi ama kardesim biraz uzuldu, cunku bu Turkiye`ye donmuyoruz demek, yani en azindan 5 sene daha buradayiz. Ben hayirlisini istemistim, demek ki buymus hayirlisi diyorum.

Ayyyy yürüyecek mi emekledi mi peki kaç aylık şuan bende abi bebek erken yürür mü acaba diyorum . Şuan emekliyor 15 gündür
Tam 9,5 aylık canım.Ayakta durmaya çok hevesliydi ama bugün bana iki adım atıp gelmesi annelik seruvenimin unutulmazi olucak Sonra düştü tabi 7.ayin içindeyken emeklemeye başlamıştı.Abi bebekte erken adım aticak bence.Yerinde durmayı sevmeyenlerden

Çok sevindim green card a.
Hayırlı olsun

Olsun kalın ben sevindim senin adına hayırlı olsun

Ay çok güzel ya darısı başımıza heyecanla bekliyorum. Yürüdüğü zaman başım daha fazla ağrıyacak ama olsun

Ayyy bilemedim Tuce... ben hayvan konusunda kötüyüm balik dışında evde bakmadim hiç. O yuzden ben bisi demeyeyim.
bizimki kuşun tüylerini yolar heralde hic güvenmiyorum.

Dort tane oldu, ustler yeni çıktı.
Iyice iletisim kurmaya basliyorlar ya her seyi anliyorlar.
Butun gün evde yakalamaca oynuyoruz ben onu kovaliyorum o beni kovalıyor. Hepimiz bunaldik artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…