- 11 Aralık 2018
- 1.798
- 6.743
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #71.521
Vişnenin olmadığını geçen hafta ben de browni yapmaya niyetlendiğimde fark etmiştimBizde siirtte hiç güzel sebze meyve yiyemiyoruz pazar yada manav hiç farkı yok yA ne yazıkki üretim merkezlerine uzak kaldığımız için böyle oluyor . Vişneyi bilmiyorlar düşünebiliyor musun markete özel sipariş getirtiyorum her sene. Konserve için domates hiç gelmiyor.
Markete sipariş verdim onlar da birkaç kişiye daha söylemişler galiba beni aradılar geldi abla almaya gel diye . Gittim markete kasa ile aldım tartılmasını bekliyorum gelen geçen benim kasadaki vişneleri dokunuyor filan . Bi sinirlendim çok istiyorsanız kendiniz sipariş verseydiniz bizde yerdik filan içimden bir sayıyorumVişnenin olmadığını geçen hafta ben de browni yapmaya niyetlendiğimde fark etmiştimmaalesef öyle hep
Offf ne gıcık bir gün.
Öğleden sonra basım ağrıdı biraz uyuyayim dedim kız uyutmadi.
Yere yatak serdim yattım,bu da yanımda oturuyor. Tüm oyuncakları döktüm. Yok oynamıyor. Gözümü kapattığım an parmağını sokuyor gözüme
Ruh gibi geziyorum
Ayyyy yerim ben onları yaaa çok tatlılar maşallahBenimki saçlarımı eline doluyor . Karşı komşu ile kapıda 2 dk konuştuk kadın acıdı Halime yoldu yüzümü filan. Fıstık aldığını sanıyor her yerimi sıkıyor
Offf ne gıcık bir gün.
Öğleden sonra basım ağrıdı biraz uyuyayim dedim kız uyutmadi.
Yere yatak serdim yattım,bu da yanımda oturuyor. Tüm oyuncakları döktüm. Yok oynamıyor. Gözümü kapattığım an parmağını sokuyor gözüme
Ruh gibi geziyorum
Trajikomik halimizBenimki saçlarımı eline doluyor . Karşı komşu ile kapıda 2 dk konuştuk kadın acıdı Halime yoldu yüzümü filan. Fıstık aldığını sanıyor her yerimi sıkıyor
Kaç aylıkTrajikomik halimizBenim de boynum, göğsüm hep tırnak yarası. Dis etlerime varana kadar tirnakliyor. Kollarim bacaklarim da hep diş izi mor mor. Güya öpüyor
30 saniye oturmak yok hep ayakta, yemegini bile ayakta yiyor. Gece uykusuna dalana kadar 30-35 kere yatiriyorum.
Ne kafa kaldı ne enerji. Bas agrisi mide bulantisi kalici oldu.
Ayyyyy enerji patlaması yaşıyor . Karşı komşunun kuşunu gördü delirdi kuşaTrajikomik halimizBenim de boynum, göğsüm hep tırnak yarası. Dis etlerime varana kadar tirnakliyor. Kollarim bacaklarim da hep diş izi mor mor. Güya öpüyor
30 saniye oturmak yok hep ayakta, yemegini bile ayakta yiyor. Gece uykusuna dalana kadar 30-35 kere yatiriyorum.
Kedi al benceAyyyyy enerji patlaması yaşıyor . Karşı komşunun kuşunu gördü delirdi kuşaizin dönüşü bir kuş almaya karar verdik sence nasıl bir fikir delirdim bence . Mama sandalyesinde oturuyor ama ayağının birisi önündeki tepsinin üzerinde yemek yiyor dur oğlum diyoruz kendini ileri geri atıyor durmadan mama sandalyesini fayansın üzerinde yer değiştirtiyor
Ayyy evde skandal çıkarKedi al bence
Eline sağlıkEeee ne dedi konserve işineya varya eğer bu izin düzgün geçmezse eşime diyeceğim ki ne sen benim aileme gel ne ben seninkine herkes kendi ailesinde takılsın. 2 kavanoz vişne reçeli kaynattım hediye götüreceğim
Kaç disi var şuanTrajikomik halimizBenim de boynum, göğsüm hep tırnak yarası. Dis etlerime varana kadar tirnakliyor. Kollarim bacaklarim da hep diş izi mor mor. Güya öpüyor
Ayyyy yürüyecek mi emekledi mi peki kaç aylık şuanKaç disi var şuanBizimki de bugün çenemi yakaladi,ben isiricak sandım o emmeye başladı.hemen kendimi kurtardım.gecende sağolsun morartti
Ve bugün iki minik adım attıÇok yorucu ama garip bir his.yorgunluktan keyif alıyorum geceleri sürekli uyanmasın kafi
Tam 9,5 aylık canım.Ayakta durmaya çok hevesliydi ama bugün bana iki adım atıp gelmesi annelik seruvenimin unutulmazi olucakAyyyy yürüyecek mi emekledi mi peki kaç aylık şuanbende abi bebek erken yürür mü acaba diyorum . Şuan emekliyor 15 gündür
Çok sevindim green card a.Kizlar merhaba, yazamadim kac gundur. Yogun calisiyorum, projelerimi bitirmek icin ugrasiyorum. Bugun iki guzel haber aldim, birincisi hocam sene sonuna kadar vakit vermisti, bugun kendini sikma, stres olma uzatiriz dedi. Bir yandan is ilanlarina bakiyorum, birkac akademik pozisyona basvurmayi dusunuyorum, ayni zamanda sirketlere de basvuracagim, gonlum akademiden yana ama zor gibi, ama en azindan aklimda kalmaz.
Diger guzel haber green kartimiz onaylanmis, en son mulakata gidecektik, covidden iptal olmustu, mulakatsiz onaylamislar. Artik vize derdimiz falan kalmadi, is basvurularinda da isime yarar. Annem sevindi ama kardesim biraz uzuldu, cunku bu Turkiye`ye donmuyoruz demek, yani en azindan 5 sene daha buradayiz. Ben hayirlisini istemistim, demek ki buymus hayirlisi diyorum.
Olsun kalın ben sevindim senin adına hayırlı olsunKizlar merhaba, yazamadim kac gundur. Yogun calisiyorum, projelerimi bitirmek icin ugrasiyorum. Bugun iki guzel haber aldim, birincisi hocam sene sonuna kadar vakit vermisti, bugun kendini sikma, stres olma uzatiriz dedi. Bir yandan is ilanlarina bakiyorum, birkac akademik pozisyona basvurmayi dusunuyorum, ayni zamanda sirketlere de basvuracagim, gonlum akademiden yana ama zor gibi, ama en azindan aklimda kalmaz.
Diger guzel haber green kartimiz onaylanmis, en son mulakata gidecektik, covidden iptal olmustu, mulakatsiz onaylamislar. Artik vize derdimiz falan kalmadi, is basvurularinda da isime yarar. Annem sevindi ama kardesim biraz uzuldu, cunku bu Turkiye`ye donmuyoruz demek, yani en azindan 5 sene daha buradayiz. Ben hayirlisini istemistim, demek ki buymus hayirlisi diyorum.
Ay çok güzel ya darısı başımıza heyecanla bekliyorum. Yürüdüğü zaman başım daha fazla ağrıyacak ama olsunTam 9,5 aylık canım.Ayakta durmaya çok hevesliydi ama bugün bana iki adım atıp gelmesi annelik seruvenimin unutulmazi olucakSonra düştü tabi 7.ayin içindeyken emeklemeye başlamıştı.Abi bebekte erken adım aticak bence.Yerinde durmayı sevmeyenlerden
9.5 aylık PureKaç aylık
Ayyy bilemedim Tuce... ben hayvan konusunda kötüyüm balik dışında evde bakmadim hiç. O yuzden ben bisi demeyeyim.Ayyyyy enerji patlaması yaşıyor . Karşı komşunun kuşunu gördü delirdi kuşaizin dönüşü bir kuş almaya karar verdik sence nasıl bir fikir delirdim bence . Mama sandalyesinde oturuyor ama ayağının birisi önündeki tepsinin üzerinde yemek yiyor dur oğlum diyoruz kendini ileri geri atıyor durmadan mama sandalyesini fayansın üzerinde yer değiştirtiyor . Sanırım mama sandalyesini devirecek böyle giderse
Dort tane oldu, ustler yeni çıktı.Kaç disi var şuanBizimki de bugün çenemi yakaladi,ben isiricak sandım o emmeye başladı.hemen kendimi kurtardım.gecende sağolsun morartti
Ve bugün iki minik adım attıÇok yorucu ama garip bir his.yorgunluktan keyif alıyorum geceleri sürekli uyanmasın kafi