- 14 Kasım 2019
- 868
- 3.249
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #71.541
Gözünüz aydın Zeynep, cok sevindimKizlar merhaba, yazamadim kac gundur. Yogun calisiyorum, projelerimi bitirmek icin ugrasiyorum. Bugun iki guzel haber aldim, birincisi hocam sene sonuna kadar vakit vermisti, bugun kendini sikma, stres olma uzatiriz dedi. Bir yandan is ilanlarina bakiyorum, birkac akademik pozisyona basvurmayi dusunuyorum, ayni zamanda sirketlere de basvuracagim, gonlum akademiden yana ama zor gibi, ama en azindan aklimda kalmaz.
Diger guzel haber green kartimiz onaylanmis, en son mulakata gidecektik, covidden iptal olmustu, mulakatsiz onaylamislar. Artik vize derdimiz falan kalmadi, is basvurularinda da isime yarar. Annem sevindi ama kardesim biraz uzuldu, cunku bu Turkiye`ye donmuyoruz demek, yani en azindan 5 sene daha buradayiz. Ben hayirlisini istemistim, demek ki buymus hayirlisi diyorum.
Benim bebekte yolar boğar ama dokunmayacakAyyy bilemedim Tuce... ben hayvan konusunda kötüyüm balik dışında evde bakmadim hiç. O yuzden ben bisi demeyeyim.
bizimki kuşun tüylerini yolar heraldehic güvenmiyorum.
Teşekkürler kızlar
Kizlar
Biz araba aldik.
Toyota corolla hybrid.
Persembe gunu teslim alacagiz.
Bugun altinlarin bir kismini bozdum.
Bayramdan sonra kasayi kapaticam
Cok az kredi cekicem.
Elimizde biraz altin kalicak.
Cok heyecanliyim
İyiyiz canım teşekkürler.Merhaba kızlar nasılsınız yeni evde tadilat olduğu için annemlerin yazlığında kaldım internet olmadığı için giremedim
Geçmişi okuyamadım daha hepiniz iyisinizdir inşallah
Yerleştim ama hala eksiklerim var çok para harcandı daha da harcanacakİyiyiz canım teşekkürler.
Yerleştin inşallah.