Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kizlar merhaba, yazamadim kac gundur. Yogun calisiyorum, projelerimi bitirmek icin ugrasiyorum. Bugun iki guzel haber aldim, birincisi hocam sene sonuna kadar vakit vermisti, bugun kendini sikma, stres olma uzatiriz dedi. Bir yandan is ilanlarina bakiyorum, birkac akademik pozisyona basvurmayi dusunuyorum, ayni zamanda sirketlere de basvuracagim, gonlum akademiden yana ama zor gibi, ama en azindan aklimda kalmaz.
Diger guzel haber green kartimiz onaylanmis, en son mulakata gidecektik, covidden iptal olmustu, mulakatsiz onaylamislar. Artik vize derdimiz falan kalmadi, is basvurularinda da isime yarar. Annem sevindi ama kardesim biraz uzuldu, cunku bu Turkiye`ye donmuyoruz demek, yani en azindan 5 sene daha buradayiz. Ben hayirlisini istemistim, demek ki buymus hayirlisi diyorum.
Gözünüz aydın Zeynep, cok sevindim 🤩

Günaydın akşam 9 olmadan uyutursam cadıyı sabah 8 olmadan kalkar tabi 🤦‍♀️🤦‍♀️Şimdi boyama yapıyor🥰🥰🥰

Buzluktan ciğer çıkardım tantuni yapacam lavaş ve soğan salatasıyla pek güzel oluyor yanına da ayran😋😋😋

eşim geliyor bugün❤️❤️❤️❤️

Kaynım ve kaynanamın testi negatif çıktı çok şükür
Eltimi de çıkardılar hastanaden🤲🤲🤲

Ayyy bilemedim Tuce... ben hayvan konusunda kötüyüm balik dışında evde bakmadim hiç. O yuzden ben bisi demeyeyim.
bizimki kuşun tüylerini yolar heralde🙄 hic güvenmiyorum.
Benim bebekte yolar boğar ama dokunmayacak 🤣 abi bebeğin kuş sevmedi uzaktan sevmelerin en güzeli olacak 🤣

Günaydın kızlar gün her zamanki gibi erken başladı ama ancak yazabiliyorum

kahvaltı yaptık bir makine çamaşır yıkandı astım

Taze fasulye vardı onları ayıkladım sirkeli suya koydum, yemeğini yapacağım. Biraz etli dolma da var evde, yeter.

Ev temiz aslında ama belki tekrar üstünden geçerim bugün, bayrama temiz girelim gelen giden olmasa da :)

annemle ablamın testi negatif çıkmış çok şükür bulaşmamış komşudan 🙏 bayramda belki oraya gider kalırım birkaç gün. Eşim zaten çalışacak

E Esila09 hayırlı uğurlu olsun.
Annene de almıştınız birkaç gün önce sanırım.

Evet
Dun bayileri dolastik
Kia ne gelecegini bilmiyor
Leon istiyorduk. Beklemek gerekiyor.
Ford istedigin arabayi yapiyor yuzde 2 aylik tahmini zamla ekim sonu teslim ediyor.
Golf aralik sonu.
Toyota da 2 arac vardi. Biri benzin biri hybrid.
Donduk dolastik gaza geldik ustalar biz olsak aliriz dedi fln aldik persembe teslim alacagiz.

Mutfak dolap, tezgah ve fayans değişti: 8.000 TL
Klima:3.250 TL
Boya:1.100 TL
Perdeler:1.500 tl
Banyo: 180 tl
Burası toplamda 14.000 TL tuttu nakit ödedik
Doğalgaz döşendi 11.000 TL taksit yaptırdık açtırma parası falan da varmış eşim 2-3 bin arası da onlar tutar dedi
Halılar ve ankastre set alınacak daha
Ikea mutfak alışverişi var birde
Çok masraflı oldu bizim için artık birikim yapmak istiyorum

X