Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ay kime gidiyorsunuz kv ye mi

Ay kime gidiyorsunuz kv ye mi
Malesef canım Eşim gitme gonullusu değil virüs yüzünden.Gitmeyelim desem kalırız evde ama gidelim,aradan çıksın ve bizimkiler memleketten gelene kadar bir daha gitmeyelim fikrindeyim.Gecende benden kavanoz istedi.Dedim bendekileri kullaniyorum domates sosu yapıyorum
inşallah sende bende bayramı huzurluca atlatıriz.Senin adına sevincliyim.Abi bebeğin teyzesiyle hasret gidericek

Benide araniza alirmisiniz

Eeee ne dedi konserve işine ya varya eğer bu izin düzgün geçmezse eşime diyeceğim ki ne sen benim aileme gel ne ben seninkine herkes kendi ailesinde takılsın. 2 kavanoz vişne reçeli kaynattım hediye götüreceğim

Benim eziyet 2. Gun basliyor
Hayirlisi yarabbim hic boyle olmamistim
Benim 1. Gün gece başlar sana yazmayayım şuradan diyorum olmuyor ya gerçek adını yazıyorum sonra mesajı düzenliyorum geri her seferinde sayemde ifşaaaa olacaksın

evet eşim öyle dedi hiç görmedim kime sorsam manavdan alıyoruz demiş
İyi akşamlar bu topiği uzaktan okuyorum uzun zamandır mesajınız dikkatimi çektiği için yazmak istedim
Ben 6 aydır van merkezde yaşıyorum buraya atandım,pazar merkezde birkaç yerde varmış ama aracım olmadığı için bana uzak kalıyor hiç gidemedim
Fazla fazla manav var ve hep manavdan alışveriş yapıyorum,fiyatlar haliyle biraz pahalı ve pazara göre tazeliği de tartışılır
Özellikle kışın sebze çok çok zordu,ben ocak ayının sonunda geldim ve son 10 yılın en çok kar yağışı olmuş (buranın yerlisi öyle diyor) ulaşım da alışveriş de epeyce külfetli oldu,onun dışında eğer merkezde yaşayacaksınız, ilçelere göre çok daha iyi gelişmiş bir yer
İnşallah hayırlı olur seversiniz.

Küçüğümü uyuttum azıcık keyif yapayım vara yoğa ağlıyor bu küçük cadı 2 yaş sendromu herhalde

Büyük kızımla kuaföre gittik saç kestirdi o bende kaşımı aldırdım toplam 40 tl

Marketten kola cips 10 tl

Dünden mercimek çorbam vardı yanına beşamel soslu makarna ve köfte yaptım salata ile yedik

Selam kızlar,

Yola gideceklere iyi yolculuklar dilerim, hepinize iyi tatiller, mutlu bayramlar. Biz her zamanki gibi cekirdek ailemizle uzakta bir bayram geçireceğiz.

Gecen hafta market alışverişini pas geçtik. Bugün meyve sebze süt alışverişi yaptık $60 tuttu. Yemek yapmıyorum sayılır; makarna, salata, sandviç, patates-nugget, ton balığı idare ediyoruz. Bir tek kizima 2 gunde bir yemek yapıyorum.

Meslegimle ilgili bir online kursa kaydoldum $50 ödedik. Kizim dogdugundan beri pek bir şey yapamamıştım ama artik yavaş yavaş kaldigim yerden kendimi gelistirmeye devam edeceğim. Kizim okula ya da krese baslamadikca hicbir sey eskisi gibi olmayacak tabii.

Maaşın yatmasina birkac gun daha var ama acil bir şey cikmazsa bu ay birikime $1100 ayirabiliyoruz.

Benimki saçlarımı eline doluyor . Karşı komşu ile kapıda 2 dk konuştuk kadın acıdı Halime yoldu yüzümü filan. Fıstık aldığını sanıyor her yerimi sıkıyor

Bizde siirtte hiç güzel sebze meyve yiyemiyoruz pazar yada manav hiç farkı yok yA ne yazıkki üretim merkezlerine uzak kaldığımız için böyle oluyor . Vişneyi bilmiyorlar düşünebiliyor musun markete özel sipariş getirtiyorum her sene. Konserve için domates hiç gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…