-
- Konu Sahibi pure hazel
- #71.481
Öyle tabi o kadar msj yazdım anlattım geliyoruz gidiyoruz şöyle böyle bir tane cvp yazmadı . Kocası bir video atmış tutmuş ona yorum yapıyor ben geliyoruz diyorum hiç bekliyoruz kızım özledik vs yok tek kelime yazmadı
Yok ondan değil ben herşeyi ayrıntılı planladım ya saatli filan yazdım ya zoruna gitti onunAnnene gidicen diye kizmis gibime geliyor
Normal olması yeterli çok şey beklemiyorumtuce_tuce kayinvalidenden çok şey bekliyorsun ,bu şekilde davranması daha iyi değil mi senin için. Yorum yapsa kızıyorsun yorum yapmasa kızıyorsun . Napsin kadın.
S susuleta Finansbank tfx Target çok iyi diye biliyorum. Al sat için özellikle. Makas az. 5gun 24saat işlem yapabiliyorsun.
Şimdi sistemleri değişti mi bilemiyorum.
Cook tesekkurlertuce_tuce kayinvalidenden çok şey bekliyorsun ,bu şekilde davranması daha iyi değil mi senin için. Yorum yapsa kızıyorsun yorum yapmasa kızıyorsun . Napsin kadın.
S susuleta Finansbank tfx Target çok iyi diye biliyorum. Al sat için özellikle. Makas az. 5gun 24saat işlem yapabiliyorsun.
Şimdi sistemleri değişti mi bilemiyorum.
Bende yapıkrediye bakıyorum orası da aynı bebeğime oradan gram alıyordum. Şimdi böyle bakıyorumZiraatteyim ben makası gittikçe açıyorlar sınır oldum
Bende yapıkrediye bakıyorum orası da aynı bebeğime oradan gram alıyordum. Şimdi böyle bakıyorum
Vergi yok mu bankadaKuyumcudan alsam saklamak sıkıntı
Makas 5 tl idi altın arttıkça uçtular
Var olmaz mı hem vergi veriyorum hem altın arttıkça makası açıyorlarVergi yok mu bankada
İs bankası makas 5 e yakın az bi yatırımımız vergiler makas sayesinde zebil oluyor
Ya kuyumcularda cok çakal pahalı satıp dusuk alıyorlar makası onlarda açıyor altın yüksek oluncaKuyumcudan alsam onu saklamak sorun
Ama bankaların da böyle yapmasını hiç anlamıyorum
Napacagimi şaşırdım zaten üç kuruşu biriktirmeye çalışıyorum onda da böyle sorunlar cikiyor
Ya kuyumcularda cok çakal pahalı satıp dusuk alıyorlar makası onlarda açıyor altın yüksek olunca
Bende ülke geneli ilac gibi standart bir fiyat olmali
Biri çeyreğe 730 biri 715
Arkadaş sormuş bugün çeyrek 740tlDün çeyrek internet fiyatı 706 TL idi. Kuyumcular 725 dedi
zerya271210 yeni kafe mı açıyorsunuz. Hayırlı olsun