Bugün ne aldin kaç tl harcadin

tuce_tuce tuce_tuce kayinvalidenden çok şey bekliyorsun😂 ,bu şekilde davranması daha iyi değil mi senin için. Yorum yapsa kızıyorsun yorum yapmasa kızıyorsun . Napsin kadın.

S susuleta Finansbank tfx Target çok iyi diye biliyorum. Al sat için özellikle. Makas az. 5gun 24saat işlem yapabiliyorsun.
Şimdi sistemleri değişti mi bilemiyorum.

tuce_tuce tuce_tuce kayinvalidenden çok şey bekliyorsun😂 ,bu şekilde davranması daha iyi değil mi senin için. Yorum yapsa kızıyorsun yorum yapmasa kızıyorsun . Napsin kadın.

S susuleta Finansbank tfx Target çok iyi diye biliyorum. Al sat için özellikle. Makas az. 5gun 24saat işlem yapabiliyorsun.
Normal olması yeterli çok şey beklemiyorum 😚 yapması gerekeni yapsın tamam benim için

Selam kızlar
Sabahtan rutin kan testim için sağlık ocağına gittim kan verdim doktorla konuştuk zatürre aşısı da oldum.
Bir kaç gün kas omuz ağrısı yapabilir dedi aslında camları silmeyi planlıyordum umarım ağrımaz
Dönüşte biraz yürüdüm bir kaç mobilya mağazasına baktım yemek masasını oturma grubunu değiştirmem lazım.
Beklemek mi lazım yoksa almalı mı önümüzü de göremiyoruz kararsız kaldım.

Cook tesekkurler

İs bankası makas 5 e yakın az bi yatırımımız vergiler makas sayesinde zebil oluyor

Kuyumcudan alsam onu saklamak sorun
Ama bankaların da böyle yapmasını hiç anlamıyorum
Napacagimi şaşırdım zaten üç kuruşu biriktirmeye çalışıyorum onda da böyle sorunlar cikiyor

Kuyumcudan alsam onu saklamak sorun
Ama bankaların da böyle yapmasını hiç anlamıyorum
Napacagimi şaşırdım zaten üç kuruşu biriktirmeye çalışıyorum onda da böyle sorunlar cikiyor
Ya kuyumcularda cok çakal pahalı satıp dusuk alıyorlar makası onlarda açıyor altın yüksek olunca
Bende ülke geneli ilac gibi standart bir fiyat olmali
Biri çeyreğe 730 biri 715

Kızlar 2018 Aralık ayında altınları bankada kasaya koymuştum.koyarken ne var ne yok yazmışım birde fiyatlarını
O zaman bütün altınlar 72 bin civarıymış şu an yuvarlak hesap yaptım 230 bin gibi rakam çıktı
Ama maaşlar kuş kadar kaldı bu kadar pahalılığa karşı çok kötü günlere doğru gidiyoruz😞

zerya271210 zerya271210 yeni kafe mı açıyorsunuz. Hayırlı olsun

öyle bir planımız var pure ama İstanbul’da değil. Eylül ayı gibi çocuğu anneme bırakıp eşimle kuzey Ege turuna çıkacağız. Hem yaşayabileceğimiz hem iş kurabileceğimiz Bir yer bakacağız. Zaten bir kısmını daha önce dolaştık şimdi bakmadığımız yerlere de bakacağız.

gönlümüze göre bir yer bulursak hem yerleşip hem kafe açacağız. Şu dönemde biraz riskli olacak ama eşim kendi işini yapmaya alışkın, başkasının yanında çalışmak strese sokuyor onu. Şansımızı deneyeceğiz bakalım :)

şuan devrettiği kafede çalışmaya devam ediyor

İşleri bitirdim kızlar yemekleri yaptım bir tek bebeğe gece maması yapacağım oda hemen olur . Uyuttum haber okuyorum yanında . Bu arada hesabımda 0.5 altın vardı onu bozdum eşimin hesaba attım benzin parası olur . Bu gidiş plansız olduğu için para lazım olur 800 TL benzin parası . Abi bebeğe bizim taraftan şimdilik 10 çeyrek takılacak bu izinde . Eşimin taraftan birşey takılır mı bilmem 🤷🏽‍♀️ görümcemler takmadılar belki takarlar . Ev alırsak kullanırım yoksa hepsini değerlendiririm ilerde okul vs mutlaka lazım olacak kızlar

X