- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #71.441
Güle güle oturun canım senin tayin nezaman belli olacak?çıktı canım boyası yapıldı vernik yapıldı parkelere bugün varır mı eşya bilmiyorum en kötü yarın inerse büyük eşyaları yerleştirirler eşimde yavaştan yapar diye düşünüyorum çok fazla eşya var mecburen bir kısmı depoya inecek şansımıza depo varmış yoksa 1 tane odaya doldurup kapatalım demiştik.6350 nakliye 1000 tl badana daha termosifon alınacak
Bende İstanbul’a lojmanda tüm evi parke yaptırmıştım 3500tl vermiştik 10 ay oturup çıkmıştım hep bir kadersizlikmutfak küçük dedi eşim dolap yaptırırız biraz fırınımı tost makinası vb şeyleri koymak için altınada tencereleri koyarım ev güney cephe serin biyer lazım konservelerimi koymam için pazar yok burda dedi eşim herkes manavdan alıyormuşpahalı olur öyle artık her alışverişte biraz fazla alırım dolaba koyarım
Belirsizlik cok kötü düzen olmayınca paralar su gibi gidiyor beraber olunda birkaç aya düzelirBenimde durumlar nanay para su gibi gidiyor şimdi eşim Ankara’ya gidecek oda yatma yemek baya kabartır kartları düzen yok bende annemden gelip gidiyorum haftada bir bir depo benzın alıyorum. İnş tez zamanda durum netleşir bize hem maddi hem manevi külfet hep
Hayırlı olsun cnm lojman iyi olur sizin içinmutfak küçük dedi eşim dolap yaptırırız biraz fırınımı tost makinası vb şeyleri koymak için altınada tencereleri koyarım ev güney cephe serin biyer lazım konservelerimi koymam için pazar yok burda dedi eşim herkes manavdan alıyormuşpahalı olur öyle artık her alışverişte biraz fazla alırım dolaba koyarım
ayın 10 unda dilkeç vercem 10 güne belli olur dediler okul açılmadan orada olsam çok iyi olurGüle güle oturun canım senin tayin nezaman belli olacak?
evet eşim öyle dedi hiç görmedim kime sorsam manavdan alıyoruz demişBelirsizlik cok kötü düzen olmayınca paralar su gibi gidiyor beraber olunda birkaç aya düzelir
Hayırlı olsun cnm lojman iyi olur sizin için
Van merkez demi pazar yokmuş
burası yeniymiş banyosu falan nasıl bilmiyorum 5 yıl önce başlamışlar oturmaya kırık dökük yok dedi bunada şükürBende İstanbul’a lojmanda tüm evi parke yaptırmıştım 3500tl vermiştik 10 ay oturup çıkmıştım hep bir kadersizlik
Niye bileniyorsunPatlamaya hazir bomba gibiyim
Mahalleye hirsiz dadandi kesin eminiz bayramda kime denk gelicek bakalim
Esimin ailesine bileniyorum. Herkese bileniyorum. Dokunani yakicam ohh
Bayram gelsin istemiyorum kendimi eve kapatmak istiyorum.
Ilk defa bi bayramda boyle hissediyorum
Niye bileniyorsun
Net haklısınAnnemin arabayla gidicez simdiden plan yapiyorlar gorumcem 2 arkadasiyla gelecek bir hayirli olsun icin aramaz abisini sormaz yegenim dogdu aramadi ilkini kaybettik aramadi ama sahibinin olmadigi arabayla gezecek.
Gezer eminim evet
Esim arkadasinin yerine gitmek istiyordu ztn onlari birakmam ama bi haddini bil dimi sen kimsin?
Bakalim gezecek paramiz varmi o araci nasil aldik mecburiyettenmi?
Allahim gitmeden catlicam ya. Noldu bana.
Net haklısın
Geldi geliyor bide 2 arkadaş benim görümce de böyle bi yere gidelim hemen kendini koyar hiç benzine yemeğe falanda ortak olmaz
iadat 200 tl onu söyledi kirayı tam bilmiyorum dedi yakıt herkese aynı geliyormuş merkezi sistem varmış ama gelen tutarı her daireye eşit paylaştırıyorlarmış çok saçma geldi bana burdaki evimde öyleydi bu yaz bireysele geçecekler inşalllahHayırlı olsun canım lojman.
Kiralar ne kadarmis. Kömür parası vs alırlar merkezi sistemse
En iyisi gitmemek