Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Net haklısın
Geldi geliyor bide 2 arkadaş benim görümce de böyle bi yere gidelim hemen kendini koyar hiç benzine yemeğe falanda ortak olmaz
Günaydınlar herkese . görümceler hep mi aynı bir keresinde ex eşim ona hesap ödetmisti. Hani ödediği de 2 çay 1 filtre kahve. 1 de vafil. Ama yüzu bir düşmüştü sövsen kadına bu kadar etkilenmez😁

Günaydınlar herkese . görümceler hep mi aynı bir keresinde ex eşim ona hesap ödetmisti. Hani ödediği de 2 çay 1 filtre kahve. 1 de vafil. Ama yüzu bir düşmüştü sövsen kadına bu kadar etkilenmez😁

Bizimki kuafor.
Bana dugunde nerdeyse tum ceyizimi aldi 2. kuafor paralarini parfum a dan zye mac makyaj seti bir suru kiyafet altin kolye bir suru sey almisti. Sonra isinden ayrildi kuafor acti su an karnini zor doyuruyor ama patron kahri cekmemek icin kapatmiyor simdiye kdr 3 yil idare ettik artik hakki bitti rahata alisti sigortasi bile yok babasi 65 yasinda hala gece gunduz calisiyor
Oturdugu yerden insan yönetiyor bende yorgunum cinlendim resmen

Çalışan bi kadın 2 öğretmen den fazla maaş alıyor bekar Asla hesap ödemez. Çalışmaz iğrenci olur tabiki beklenti olmaz ama çalışıyorsa ödemeli
Herhalde abim nasıl olsa ödesin gözüyle bakıyorlar

Bizimki kuafor.
Bana dugunde nerdeyse tum ceyizimi aldi 2. kuafor paralarini parfum a dan zye mac makyaj seti bir suru kiyafet altin kolye bir suru sey almisti. Sonra isinden ayrildi kuafor acti su an karnini zor doyuruyor ama patron kahri cekmemek icin kapatmiyor simdiye kdr 3 yil idare ettik artik hakki bitti rahata alisti sigortasi bile yok babasi 65 yasinda hala gece gunduz calisiyor
Oturdugu yerden insan yönetiyor bende yorgunum cinlendim resmen
Benimki hiç bir şey yapmadı bir tek nişanımda yüzük takılırken başa örtülen iğne oyasindan yapılan baş örtüsü aldı. Bir de düğünde çeyrek.

Patlamaya hazir bomba gibiyim
Mahalleye hirsiz dadandi kesin eminiz bayramda kime denk gelicek bakalim
Esimin ailesine bileniyorum. Herkese bileniyorum. Dokunani yakicam ohh
Bayram gelsin istemiyorum kendimi eve kapatmak istiyorum.
Ilk defa bi bayramda boyle hissediyorum
Sana dün de dedim kuzu aynı benim gibisin . Bende hepsine gıcık oluyorum bir laf edeni o lafından boğacağım bu sefer . Birde eğer yine manyak salak saçma tartışma olursa annemlerde kalacağım bir süre geri dönmeyi düşünmüyorum🙄

Benimki hiç bir şey yapmadı bir tek nişanımda yüzük takılırken başa örtülen iğne oyasindan yapılan baş örtüsü aldı. Bir de düğünde çeyrek.

O zmn insan daha cok kizar
Ben tek yemek tak alacaktim hatta royalde begendim 2 servis tabagi vardi ama evimde 2 tane var cunku hediye almis aklima gelmeyen birsuru sey var.
Dengeyi tutturmusuz yerine gore davran dimi insani cinlendirme

:KK70:
Sulu kofte loading :KK70:

Bize de patlican yemegi

Ama esimin yemedigi tek sebze patlican

Cinnet loading :KK70:
Kahvaltıda et yiyorlar sonra kolestrol çıktı diye söyleniyorlar 🙄 kv nin dişi ağrıyormuş aramadım valla benim çok geberdiğim kendimi balkondan atmak istediğim gün oldu hangisinde aradı ki

X