Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Altın 436 görünüyor.Dolarda artmış bu kış çok çetin geçecek Allah herkesin yardımcısı olsun.Bir yandan zamlar bir yandan hastalık bir yandan yoksulluk kimse işsiz kalmaz inş🤲
Bugün bi ekonomist Ağustos sonu 450 olacak diyordu senaryolar cok korkunc 1 lirayı harcarken bile düşünmemiz lazım

Selam kızlar
Kayınvalidemler geldi 2 gece bende kaldılar döndüler
Sabah buzdolabı bozuldu aceleyle özel servisi aramışım yaptılar ama aklıma takıldı fazla para mı aldılar acaba 1200 ödedik
Yarın sabah Arçelik yetkili servise sorucam fazla ödediysek çok üzülücem 😞
Üstelik 1 ay önce garantisi bitmiş😞7 yıllık yaptırmıştık hiç bozulmadı garantisi bitti bozuldu😞😞

Herkese günaydın 05:30 da kargaları uyandırdık 😅 gece 23:00 ten sonra uyanmadık bebeği yatağımıza aldık sorunu anlamak için uyumuşuz . Emzirmedim de hazımsızlık mı yaşıyor diye şüphe ettik çünkü . Kendime kahve yaptım ona da kavanoz maması yedi . Şimdi salıncakta uyuyacak . Yeni bir uyku düzenine geçmemiz lazım sanırım günde 2 uykuya hazır gibi okuduklarımdan bunu anlıyorum bi deneme yapacağım bugün. Altının durumu içler acısı bu kış çok kötü geçecek bence de 400 TL ye aldığım çeyreklerim var kızlar ama buna sevinemiyorum

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    222,2 KB · Görüntüleme: 71
Herkese günaydınlar
Bugün ev temizleyeceğim çamaşır yıkayacağım. Akşama karışık kızartma yapacağım. Eşimle Antalya’ya tatile gidiyoruz. Yarın erkenden yola çıkarıZ Allah kısmet ederse bayramın son günü de dönüyoruz.
Benim yerime de yüz lütfen 😍

Oaradan ziyade madenler bu dönemde daha değerli bence amerika dolar pompaloyor dünyaya ama bi karşılığı yok tabiki ytd
Kızlar aslında ziraatin altın fonunu almak lazım vergi yok internet üzerinden alanlar icin mantık ben artık öyle yapacağım
bizde öyle yapacağız ama biraz düşsün diye bekliyorum çok yüksek sürekli yükseliyor

günaydın dün eşyalarım yüklendi kamyona zor sığdırdılar evi süpürdüm çöpleri attım emlakçıya uğradım anahtarı verdim.Kızıma kitap seti aldım 55 tl onlar tuttu 1 top patpat aldım nakliyecilerin yetmedi öyle koyacakları olmaz zarar görür mobilyalar diye komşu alıp geldi ona verdim 90 tl dün öyle geçti

Günaydın kızlar.Bugun baza altlarını toparlayacağız eşimin adağın parasını verdim bugün nasipse kesilecek.Aksam üzeri biraz denize gider serinleriz oğlanı oynatırız.Yarın eşimin memlekete gidecegız kayınvalideye Bayram’ın 3. Günü geri döneceğiz.Ablam geldi İngiltere’den oda annemlere gelecek 1 hafta kalacak

günaydın dün eşyalarım yüklendi kamyona zor sığdırdılar evi süpürdüm çöpleri attım emlakçıya uğradım anahtarı verdim.Kızıma kitap seti aldım 55 tl onlar tuttu 1 top patpat aldım nakliyecilerin yetmedi öyle koyacakları olmaz zarar görür mobilyalar diye komşu alıp geldi ona verdim 90 tl dün öyle geçti
Lojman çıktımı yaptırdınızmı badana falan. Bizim durum hala belli değil zaten bizim durum belli olana kadar lojmanda kalmaz Ağustos dağıtımında gider lojmanlar bizim İzmir olursa kiraya çıkarsak yandik:kızgın:

Umarım düşer zaten bir İki ay bisey alamayacağım mecbur beklemedeyim😂
Günaydın kızlar
Altın 436 🤪🤪
Kasımda çeyreği 450 den falan almıştım
Benimde durumlar nanay para su gibi gidiyor şimdi eşim Ankara’ya gidecek oda yatma yemek baya kabartır kartları düzen yok bende annemden gelip gidiyorum haftada bir bir depo benzın alıyorum. İnş tez zamanda durum netleşir bize hem maddi hem manevi külfet hep

Lojman çıktımı yaptırdınızmı badana falan. Bizim durum hala belli değil zaten bizim durum belli olana kadar lojmanda kalmaz Ağustos dağıtımında gider lojmanlar bizim İzmir olursa kiraya çıkarsak yandik:kızgın:
çıktı canım boyası yapıldı vernik yapıldı parkelere bugün varır mı eşya bilmiyorum en kötü yarın inerse büyük eşyaları yerleştirirler eşimde yavaştan yapar diye düşünüyorum çok fazla eşya var mecburen bir kısmı depoya inecek şansımıza depo varmış yoksa 1 tane odaya doldurup kapatalım demiştik.6350 nakliye 1000 tl badana daha termosifon alınacak

X