- 8 Şubat 2011
- 16.401
- 27.658
- Konu Sahibi pure hazel
- #71.421
70tl de markete gitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün bi ekonomist Ağustos sonu 450 olacak diyordu senaryolar cok korkunc 1 lirayı harcarken bile düşünmemiz lazımAltın 436 görünüyor.Dolarda artmış bu kış çok çetin geçecek Allah herkesin yardımcısı olsun.Bir yandan zamlar bir yandan hastalık bir yandan yoksulluk kimse işsiz kalmaz inş
Benim yerime de yüz lütfenHerkese günaydınlar
Bugün ev temizleyeceğim çamaşır yıkayacağım. Akşama karışık kızartma yapacağım. Eşimle Antalya’ya tatile gidiyoruz. Yarın erkenden yola çıkarıZ Allah kısmet ederse bayramın son günü de dönüyoruz.
Canım benimmmmn inşallah sizin izin günleri de keyifle geçer....Benim yerime de yüz lütfen
bizde öyle yapacağız ama biraz düşsün diye bekliyorum çok yüksek sürekli yükseliyorOaradan ziyade madenler bu dönemde daha değerli bence amerika dolar pompaloyor dünyaya ama bi karşılığı yok tabiki ytd
Kızlar aslında ziraatin altın fonunu almak lazım vergi yok internet üzerinden alanlar icin mantık ben artık öyle yapacağım
Umarım düşer zaten bir İki ay bisey alamayacağım mecbur beklemedeyimbizde öyle yapacağız ama biraz düşsün diye bekliyorum çok yüksek sürekli yükseliyor
Lojman çıktımı yaptırdınızmı badana falan. Bizim durum hala belli değil zaten bizim durum belli olana kadar lojmanda kalmaz Ağustos dağıtımında gider lojmanlar bizim İzmir olursa kiraya çıkarsak yandikgünaydın dün eşyalarım yüklendi kamyona zor sığdırdılar evi süpürdüm çöpleri attım emlakçıya uğradım anahtarı verdim.Kızıma kitap seti aldım 55 tl onlar tuttu 1 top patpat aldım nakliyecilerin yetmedi öyle koyacakları olmaz zarar görür mobilyalar diye komşu alıp geldi ona verdim 90 tl dün öyle geçti
Benimde durumlar nanay para su gibi gidiyor şimdi eşim Ankara’ya gidecek oda yatma yemek baya kabartır kartları düzen yok bende annemden gelip gidiyorum haftada bir bir depo benzın alıyorum. İnş tez zamanda durum netleşir bize hem maddi hem manevi külfet hepUmarım düşer zaten bir İki ay bisey alamayacağım mecbur beklemedeyim
Günaydın kızlar
Altın 436
Kasımda çeyreği 450 den falan almıştım
çıktı canım boyası yapıldı vernik yapıldı parkelere bugün varır mı eşya bilmiyorum en kötü yarın inerse büyük eşyaları yerleştirirler eşimde yavaştan yapar diye düşünüyorum çok fazla eşya var mecburen bir kısmı depoya inecek şansımıza depo varmış yoksa 1 tane odaya doldurup kapatalım demiştik.6350 nakliye 1000 tl badana daha termosifon alınacakLojman çıktımı yaptırdınızmı badana falan. Bizim durum hala belli değil zaten bizim durum belli olana kadar lojmanda kalmaz Ağustos dağıtımında gider lojmanlar bizim İzmir olursa kiraya çıkarsak yandik