Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selam herkese
Arkadaşıma kahvaltı ısmarladım 100tl
Mac da ruj indirimdeydi 2 adet 114.5tl
10 TL ankarakart a yükledim.
dönüşte arkadaşım bıraktı evde kahve içtik sonra gitti.
kredi kartım çok gelecek gene çünkü gerçekten paramızın değeri yok. Her şey ateş pahası...

Selam kızlar 15 günün sonunda evimize geçtik

Büyük kızımla açtık müziğin son sesini evi bir güzel temizledik

Pazara gittim 100 tl harcamışım ( bamya hiç yemem de almam da ama burda 20 küsürlü fiyatları görünce pazarda dikkat ettim kilosu 10 tl idi)

70 tl markette harcadım

Makarna ,,, tavuk kızartma,,, salata kemik sulu mercimek çorbası,,, çoban salata yaptım yedik çok şükür

15 gün evde yoktum elektrik faturası 144 gelmiş

Ayyyy çok kötü bir gün geçirdim ben kızlar bebek sabah 7 akşam 7 arası parça parça toplam 2 saat uyudu inanılmaz yaramaz beşiği orta seviyedeydi Ayağa kalkmaya çalışıyor bugün başardı galiba görünce çığlık attım tam çözemedim ne oldu anında korktu oturdu . Sürekli yerde sürünme halinde evin her odasına girip çıkıyor beni perişan ediyor Akşam 7 gibi irmikli filan hep yediği mamadan yaptım sonra duş ardına uyuttum emerek 20:00 den beri 5 kez kalktı ağlayarak sorun ne çözemiyorum zorla yedirmedim verdim yedi anlamıyorum ne oluyor eşim meyve çiğ köfte aldı kaç TL bilmiyorum kafam kazan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…