Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Oaradan ziyade madenler bu dönemde daha değerli bence amerika dolar pompaloyor dünyaya ama bi karşılığı yok tabiki ytd
Kızlar aslında ziraatin altın fonunu almak lazım vergi yok internet üzerinden alanlar icin mantık ben artık öyle yapacağım

Günaydın sabah eşim işe gitti bende buzluğu temizledim. Bebek uyudu birazdan uyanır birlikte kahvaltı yaparız . Akşama erişte ve mantar sote yapacağım. Çayın yanına da eşimden az çiğ köfte isterim birde meyve azaldı Cuma’ya kadar birkaç meyve isterim akşama .

Gunaydin kizlar
Aksam yuruyuse cikmistik gece 11 bucukta eve girebildik bahcede esir dustuk
Bir gece once karsi apartmana hirsiz giriyormus kapilari zorlamislar
Sanirim bizim kopek kovaladi
Bu aksam sitede operasyon var bakalim agima kimler dusecek
Bizim binada gurbetci vardi aksam gelmisler hortumla balkon demiri yikadilar alt kat kapali balkon camlari mahvoldu binada 2 ay senlik var anlasildi

Altın fiyatlarındaki artıştan dolayı kuyumcular 0.50 gramdan sonra 0.25 gram altını piyasaya sürmüşler.
Çeyrek altın 703
Gram 430
Usd 6.87

Vardi canim benim dugunde bile gelmisti
Boyle diyince garip geliyor ama altin takmayacak cok az para getirebilecek kisilerin gidip almasi hosuma gitmisti

Selam kızlar
Çok boğucu bir hava var
Oğlanla kahvaltı yaptık ortalığı toparladım. Dolabında küçülen kıyafetlerini ayırdım

Kendi dolabımda artık olmayan büyük gelen kıyafetlerimi ayırdım bir kısmını anneme götüreceğim bir kısmını muhtarlığa bırakacağım ihtiyacı olanlar için

öğleden sonra süpür sil yapacağım

Sıcaklarda hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…