- 12 Ocak 2018
- 3.621
- 10.614
- 49
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #71.381
Oaradan ziyade madenler bu dönemde daha değerli bence amerika dolar pompaloyor dünyaya ama bi karşılığı yok tabiki ytdEvet gümüş de çok yükseldi takip ediyorum. Ben de şöyle düşündüm altın çok yükseldi insanların bir kısmı düşmesinden korkup bozdurup dolara yatıracaklar bence. Dolayısıyla dolar da yükselecek.
Ama gümüş de mantıklı bir seçim düşüneceğim teşekkürler ☺
Uğurun hangi modeli acaba biliyor musunuz.samsung olan hangisinden. Nofrost değil mi aldıkları statik olanlar buz yapıyor çekmece çıkmıyor dediler de karar veremiyorum arada da bariz fiyat farkı var
Kızlar sivrisinek için bir çözüm yolu var mı.
Raid öldürücüler, vücuda sürülen spreyler vs işe yaramıyor
Malesef.Pencerelerde sineklik yok mu?
Günaydınlar herkese gram çeyrek diye geçiyor. Aslında mantıklı 125 tl ye satılıyor. Altın altındırAltın fiyatlarındaki artıştan dolayı kuyumcular 0.50 gramdan sonra 0.25 gram altını piyasaya sürmüşler.
Çeyrek altın 703
Gram 430
Usd 6.87
Malesef.
Ev sahibine yaptir desek ne der bilmiyorum
Altın fiyatlarındaki artıştan dolayı kuyumcular 0.50 gramdan sonra 0.25 gram altını piyasaya sürmüşler.
Çeyrek altın 703
Gram 430
Usd 6.87
Biz ev sahibine demir yaptır demiştik tamam dedi 2 yıllık kirayı da peşin vermiştik ama sonuç yaptırdı mı hayırrrrMalesef.
Ev sahibine yaptir desek ne der bilmiyorum
Hayırlı olsun,güzel günlerde kullansın, daha iyileri sizin olsun canımToyota hybrid 2019 9.000 km de
Cooook guzel
Hybrid korkutmasa bende dusunurum ama uretimin az oldugu bir donem de korkuyorum parca beklemek istemiyorum