Bugün ne aldin kaç tl harcadin

😂

Eklentiler

• A475F331-5EE7-4717-BD8D-12ECABFCFB30.png
    A475F331-5EE7-4717-BD8D-12ECABFCFB30.png
    220,7 KB · Görüntüleme: 57
Selam herkese
Arkadaşıma kahvaltı ısmarladım 100tl
Mac da ruj indirimdeydi 2 adet 114.5tl
10 TL ankarakart a yükledim.
dönüşte arkadaşım bıraktı evde kahve içtik sonra gitti.
kredi kartım çok gelecek gene çünkü gerçekten paramızın değeri yok. Her şey ateş pahası...

Selam kızlar 15 günün sonunda evimize geçtik🥰🥰

Büyük kızımla açtık müziğin son sesini evi bir güzel temizledik :süslü: :süslü: :süslü:

Pazara gittim 100 tl harcamışım ( bamya hiç yemem de almam da ama burda 20 küsürlü fiyatları görünce pazarda dikkat ettim kilosu 10 tl idi😱😱)

70 tl markette harcadım

Makarna ,,, tavuk kızartma,,, salata kemik sulu mercimek çorbası,,, çoban salata yaptım yedik çok şükür😋😋😋

15 gün evde yoktum elektrik faturası 144 gelmiş😰😰😰

Ayyyy çok kötü bir gün geçirdim ben kızlar bebek sabah 7 akşam 7 arası parça parça toplam 2 saat uyudu inanılmaz yaramaz 😰 beşiği orta seviyedeydi Ayağa kalkmaya çalışıyor bugün başardı galiba görünce çığlık attım tam çözemedim ne oldu anında korktu oturdu . Sürekli yerde sürünme halinde evin her odasına girip çıkıyor beni perişan ediyor Akşam 7 gibi irmikli filan hep yediği mamadan yaptım sonra duş ardına uyuttum emerek 20:00 den beri 5 kez kalktı ağlayarak sorun ne çözemiyorum 😰 zorla yedirmedim verdim yedi anlamıyorum ne oluyor 😔 eşim meyve çiğ köfte aldı kaç TL bilmiyorum kafam kazan 😨

X