Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selamlar

kalktığımdan beri bir oturamadım ufak tefek işler birikmiş onları hallettim

akşama kıymalı yaprak sarma ve biber dolması karışık yapacağım.
içini hazırladım dolaba koydum yaprakları da sudan geçirdim hazır. Biberler buzluktan çıkacak.
Oğlanı uyuttum dinleniyorum uyanınca başlarım yapmaya.

annemin bir komşusunda korona çıkmış, kadın da bir ara bizim bahçeye gelmiş. Annem ve ablam kendini karantinaya almış bir haftadır. Bana söylememişler şehir dışındayım panik yapmiyim diye.

iyiyiz dediler herhangi bir belirti yokmuş sesleri de iyi geliyordu. Pazartesi test yaptıracaklar eve Özel sağlık Ekibi çağırıp. İnşallah sonucu temiz çıkar

Ya inş temiz çıkar çok geçmiş olsun . Tugayda birkaç personel pozitif oldu sıra bize geliyor galiba diyorum bende

Selam yoruldum hiç oturmuyorum. Sabah eşim market alışverişi yaptı bir kaç daha eksik var orduevinden alınacak . Süt 11 TL diğer aldıkları 96 TL tutmuş . Yoğurt mayaladım bebeğe tarhana pişirdim yedi babası traş etti duşa soktuk. Nevresim değiştim beyazlar yıkandı kamuflaj yıkanıyor. Bebek emiyor uyuyacak bende yanına yatacağım sıkıldım valla . Sabah eşim aile grubuna bebeğin videosunu attı yerde sürünüyor filan. Görümcem yazmış ki yerden soğuk alır yere fazla bırakmayın . Kamera şakası zannettim resmen yA . Ev olmuş 15000 derece 24 saat klima çalışıyor diyoruz dinleyen kim acaba. Ayrıca sana mı kaldı annası babası başında yazacaktım neyse . 40 derecede yerden soğuk almaz yazdım artık ses yok tabi

Benim oğlanda kahve yapar mı acaba bana görür müyüm o günleri

Slm kızlar
Market 160tl (peynir çeşidi sucuk zeytin yumurt ekmek bisküvi muz )
67tl dışarıda yemek yedik
65tl ziraatin marketinde hellim ve tereyağ
Pastane 82tl
270tl kasap
Pazarda da 185 TL harcadık
Bamya 24tl kilosu ve fasulye 8tl kilosu koyacağım buzluğa. Şimdi onlarla uğraşıyorum. Yarın da kahvaltıya halamlar gelecek daha hiç hazırlık yapmadım. Banyo WC silerim yatmadan. Da haşhaşlı çörek ve magnolia yapacağım.

Ya inş temiz çıkar çok geçmiş olsun . Tugayda birkaç personel pozitif oldu sıra bize geliyor galiba diyorum bende

sağol tuce inşallah. Siirt’te çok vaka duyuyorum kız kardeşimiz orada eşi polis , lojmanlarında o kadar çok vaka var ki. En son karşı komşusunda çıktı polis eşi getirmiş eve virüsü. Bütün aile virüs kaptılar Eşi çocukları. Aman Siz de çok dikkat edin

Ayyyyy Allah ım adana sıcağında karışık kızartma yapmak deliliktirrrrrr

Yemeği yaptım yedik,,, bi de damla çikolatalı kek koydum pişiyor

Bugünkğ harcama kıza bez( geceleri klimada yatınca üşütür diye takıyorum ama yapmıyor),,, patates,,,hazır makarna,,, sakız toplam 40 tl

Kızlar biz de bir çılgınlık yapıp tatile gidebiliriz arife günü çıkıp bayramın son günü döneriz ama otele karar veremedik daha
Bizde öyle bir cılgınlık yapmak istiyoruz Pazartesi giriş yapıp Perşembe çıkalım diyoruz 3-4bin arası birsürü otel beğendimOğlan alışık her yıl gidiyoruz sürekli soruyor havuzlu otele kalmaya nezaman gidiyoruz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…