- 11 Mart 2013
- 33.215
- 53.161
- 32
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #71.221
Bilmiyorum şuan hiç emin değilim eşimin aile whatsapp grubundan acil çıkmak istiyorum ama nasılGit bence çok iyi gelir
Çık sorarlarsa tekrar dahil olursunBilmiyorum şuan hiç emin değilim eşimin aile whatsapp grubundan acil çıkmak istiyorum ama nasıl
Ya inş temiz çıkar çok geçmiş olsun . Tugayda birkaç personel pozitif oldu sıra bize geliyor galiba diyorum bendeSelamlar
kalktığımdan beri bir oturamadım ufak tefek işler birikmiş onları hallettim
akşama kıymalı yaprak sarma ve biber dolması karışık yapacağım.
içini hazırladım dolaba koydum yaprakları da sudan geçirdim hazır. Biberler buzluktan çıkacak.
Oğlanı uyuttum dinleniyorum uyanınca başlarım yapmaya.
annemin bir komşusunda korona çıkmış, kadın da bir ara bizim bahçeye gelmiş. Annem ve ablam kendini karantinaya almış bir haftadır. Bana söylememişler şehir dışındayım panik yapmiyim diye.
iyiyiz dediler herhangi bir belirti yokmuş sesleri de iyi geliyordu. Pazartesi test yaptıracaklar eve Özel sağlık Ekibi çağırıp. İnşallah sonucu temiz çıkar
Aman boşver Allah aşkına yaÇık sorarlarsa tekrar dahil olursunCanınımı sıkıyorlar yine
Benim oğlanda kahve yapar mı acaba bana görür müyüm o günleriSelamssssss
Ablamlar dün gittilergerçi arefe günü geri gelecekler
Kızımı uyuttum banyoya girdim ohhhhhh biraz bakım yaptım nasıl dinlendi vücudum şimdi ayaklarımın altına yastık koydum dinleniyorum büyük kızımda kahve yapıyor
Yapar inşallahhhhhhhhBenim oğlanda kahve yapar mı acaba bana görür müyüm o günleri
Ya inş temiz çıkar çok geçmiş olsun . Tugayda birkaç personel pozitif oldu sıra bize geliyor galiba diyorum bende
Bizde öyle bir cılgınlık yapmak istiyoruz Pazartesi giriş yapıp Perşembe çıkalım diyoruz 3-4bin arası birsürü otel beğendimKızlar biz de bir çılgınlık yapıp tatile gidebilirizarife günü çıkıp bayramın son günü döneriz ama otele karar veremedik daha
Adam soğuk yemek ve kumanya yemekten bıkmıştır.Mangal yapacaktık vazgeçtik kuzu etinden kavurma yapacağız.Yarında balık alıp balık izhara yaparız yada köfte sucuk mangalda
Sağol canımAdam soğuk yemek ve kumanya yemekten bıkmıştır.
Oh sefanız olsun afiyet olsun