Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selam kızlarrrrrrrr
Eşimin çalıştığı şirket hala evden çalışmaya devam ediyor pazartesi günü ani bir kararla yıllık izne çıktı bayrama kadar bizde fırsatı değerlendirdik dayımların yazlığa gittik başka bir şehire pazartesi akşam üzeri yola çıktık az önce döndük harika zaman geçirdik çok iyi geldi

Ne kadar harcama yaptık hiç bilmiyorum giderken alışveriş yaptık bir sürü şey aldık
Tabi diyet diye bir şeyde kalmadı
Kızım dönmek istemedi tabi sürekli denizdeydi
Eylül ayı için rezervasyonumuz var otelde ama kısmet virüse bağlı
Bugün gelirken ben kullandım arabayı ücretli otoyoldan geldik ilk defa 120 ye kadar çıktım hız sınırını geçmedim tabi

kendimi gezgin ilan ediyorum şu virüslü günlerde
Yine dışarıdaydik. Napim sıcaklarda sıkılıyoruz. Valla kırklı bebislerle restoranlardaydi millet.
Gelelim harcamalara.

Sabah babası oğluşu hastaneye götürdü diş filmi çekildi muayene yapıldı. 200 TL.
Akşamüstü dışarı çıktık dışarıda yemek yedik.
Gelirken bebek bezi, pasta malzemesi, su, krem aldık 420 lira gitti.
Bugünün toplam harcaması 620 lira
Yarın sebze meyve alacağım ,Perşembe günü pazar yapamadım eşim işteydi.

Allah kabul etsin.
Burada da Kasapta 2250TL ve 2750tl ye hisse buldum. Sonra 1195tl ye koruncuk vakfına bağış yaptım canım . Bu sene de böyle olsun bakalım.
Bence en iyisini yaptın ben bu sene hiç istemedim bağış olsun istiyordum . Ama eşim arkadaşları kıramadı birde zaten tamamına yakını dağılıyor sadece bebeğin yemekleri için kıyma ayıracağım birde sucuk içi yapıyorduk onu da yapmayacağız bu sene Allah kabul etsin sizinkini de alyacım

Kızlar günaydın balkondan ve salıncaktan sesleniyoruz size Hava şuan bile çok sıcak dün aklımıza bir delilik düştü hayırlısı eğer bayramda garnizon terk Verirlerse bayramın 1. Günü hemen işleri halledip yola çıkacağız . 1 gün annemleri 1 gün kv yi görüp pazartesi gece de yola çıkıp dönelim dedik . Biraz masraf olacak ama parayı mezara götürmeyeceğiz ne yapalım diyoruz

Tugce gitmezseniz sana yapabileceklerimi hayal et lutfen git lutfen lutfen

Amin canım hepimizinkini kabul etsin. Biz 4 senedir bağış yapıyoruz vakıflara. Bu sene hisse için fiyat aldım ama sonra gene vazgeçtim. İnş et girmeyen ev kalmaz bu bayram.

Git bence çok iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…