Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selamlar Hanımlar,

Dün ikinci arabamızı aldık:) Eşim normalde işe servisle gidiyordu ancak virüsten sonra araba ile gitmeye başladı.

Kızımın okulu 17 Ağustos’ta açılıyor ve bırakıp almaya eşimin mesai saatleri uymuyor. Bu nedenle gözümüzü karartıp girdik bu işe. Biriktirdiğim tüm para gitti, üzerine de kredi çektik. Sil baştan bütçeyi düzenlemek gerekiyor.

Epeydir araba bakıyorduk ama bulamamıştık. 2019 model 10.000 km’de Dsg 1.0 Golf denk geldi ve aldık.

Selamlar Hanımlar,

Dün ikinci arabamızı aldık:) Eşim normalde işe servisle gidiyordu ancak virüsten sonra araba ile gitmeye başladı.

Kızımın okulu 17 Ağustos’ta açılıyor ve bırakıp almaya eşimin mesai saatleri uymuyor. Bu nedenle gözümüzü karartıp girdik bu işe. Biriktirdiğim tüm para gitti, üzerine de kredi çektik. Sil baştan bütçeyi düzenlemek gerekiyor.

Epeydir araba bakıyorduk ama bulamamıştık. 2019 model 10.000 km’de Dsg 1.0 Golf denk geldi ve aldık.
Hayırlı olsun elacda.
Kazasız belasız kullanırsınız inşallah..

Selamlar Hanımlar,

Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.
Kaça aldiniz

Mutlu sabahlar, günaydınlar 😇 Bugün 10 lira süt harcamamız olur.Sonrasnda biraz orman havası alicaz.Persembe de hiç istemesem de İstanbul'a yolculuk.Bayramin ikinci günü de dönüş.Sonrasi kocaman bir ooh,kocaman bir derin nefes💃

Selam kızlar.Kamp sandalyesi aldık Migros’tan 2 tane dönüşte oglanada alacağız.Gunes kremi içecek oğlana kepçe aldık kaç tuttu bilmiyorum sahile geldik şimdi.Babasıyla havuz yapıyorlar bende keyif yapıyorum biraz😂Tatile gitmekten vazgeçtik zaten Deniz dibimizde burada takılacağız 4 gün daha sonra kayınvalideye gidecegız.Yarın sabahtan eşimin adağı keseceğim 4gun önce parasını ödedim

Selams sabah eşim 10 TL harcadı . Birazdan dışarıdan yemek siparişi verecek 😀 . Bende bebeğe çorba yaptım biraz yoğurtla yedirdim . Akşama da ona yeşil mercimek yemeği pişirdim . Bize lahmacun gelecek . Şimdi emziriyorum o uyuyacak bende kitap okuyacağım babamız da öyle yerlerde sürünüyor 😹. Sabah gözümüzü ba baaaa diye açtık sabahtan beri bağıra bağıra ba baaa diyip duruyor besle kargayı oysun gözünü 😖🤣

Yemek yedik. Bu kez evdeyiz😜
Bugün sıfır harcama olacak inşallah.
Haftasonu evde olunca çok sıkıcı.
Hafta içi dizi filan izliyoruz hiç yoktan.
Kitap okuyamıyorum kız elimden alıp kemiriyor😂 bomboş geçiyor
Benim bebe de kendi kitabını parçalamış 1 dk yanlız bıraktım kapı çaldı diye 🤣

X