Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın kızlar
Kahvaltıya mado ya geldik evde yapmak istemedik
Hava cok ama cok sıcak arabaya bindiğimizde sabahın 10 u 42 dereceyi gösteriyordu
Altin 416.5
Dün eşim columbia dan kendine iki tişört almış tanesi 275 lira indirimdeydi demez mi
Bundan sonra ev icin cok az bi mebla para vereceğim

Herkese gümaydın
Aile sağlık merkezine gittim kollarımda dirsek içlerim kızarıyor kortizonlu krem verdi daha almadım , 3 gün kullan geçmez ise gel mantar ilacı veririm dedi. öğlen de kickboksa gideceğim. Hafta da üç gün gidiyorum. Pazar günü halamlar bana kahvaltıya gelecekler. Cumartesi pazara gidip sebze meyve almak istiyorum. Marketten de kahvaltılık vs eksikleri alırız. Ya da bugün ben market işini hallederim.

tuce_tuce bende bir ev buldum gibi
Karayolları karşısı Mehmetçik ilkokulu varya tugayın yanında hemen orada 2 artı 1 160 demiş 12 yıllık bir bina askeriyeye okullara cok yakın kolay kiracı bulurum diye düşündüm ama kararsızım
140 falan dese hiç düşünmeden alırım

Hahahaha kocama yazdım gidip baksın bakalım sen mi alacaksın biz mi

Sahibinden de ilan var mı bana özelden atsana merak ettim

Kızlar bankalar konut faiz oranlarıni değiştirmiş.
İkinci elde 0.74 değil 0.79 faiz oranı uygulanacakmis.
İkinci el konutlarda 12 ay ödemesiz dönem son bulmuş.
180 aya kadar süren vade suresi 120 aya indirilmiş ikinci el konutlarda.
Sıfır konutlarda herhangi bir değişiklik yok.
Sizde okuyun isterseniz ilgili haberi. Link bırakamıyorum ben.

Selam kızlar

duşakabinin musluğu bozuldu dün akşam , sabah eşim tesisatçı getirdi yeni musluk takıldı. 125 tl verdik toplam.

eşim böyle şeyleri hiç kiradan düşmez tenezzül etmez daha doğrusu. Ama bu sefer gerekirse Ev sahibini ben arayıp düşeceğim kiradan

bu ay zam ayımızdı sözleşmede bir yıl sonra 100 tl zam yazıyordu o şekilde yaptık. Ev sahibi aradı 50 tl daha yapsaydınız keşke dedi şaka gibi halbuki sözleşmede kendisi istemişti bu şekilde olmasını.

eşim de ben kafe işi yapıyorum biliyorsunuz kaç aydır Dükkan kapalıydı ama kirayı aksatmadan ödedik bunu göz önünde bulundurun dedi. Şuan yapamam ama 6 ay sonra 50 tl daha yapabilirim dedi.

6 ay sonraya kadar bir mekan bulup İstanbul dışına yerleşme planımız var o yüzden bu şekilde oyalamaya çalıştı. Gitmezsek de yaptırmayacağım Çünkü baştan kendisi yazdırdığı miktarı beğenmedi hanımefendi. Yok öyle bir dünya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…