Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Genel durum kötü, güney eyaletler alarm veriyor millet tatilde plajda olduğu icin.
Bizim eyalet çok iyi durumda cok şükür. Maskesiz asla çıkmıyoruz, kimseyle görüşmüyoruz.
Dün bi arkadaşımı aradım toplu taşıma ile baska eyalettwn geliyordu, uçağa binip tatile gitmiş ben şok 😅 eşime dedim ki o korona kapmadıysa biz de normale dönüyoruz 🤣
Burada millet barlarda dip dibe dans ediyor 😟

İyi akşamlar kızlarr kızımın emziği kaybolmuş başka emzik aldık ama istemiyor gece parti vartrrrrr🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Uyumazda şimdi😩😩😩😩😩

Kızımın okul formasını aldık 350 tl
10 tl de ekmek ve yoğurt👍👍👍

Artık harcama yapmak istemiyorum😥😥🤪
Tamam işte bundan faydalan ve emziği bıraktır 😀

İyi akşamlar kızlarr kızımın emziği kaybolmuş başka emzik aldık ama istemiyor gece parti vartrrrrr🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Uyumazda şimdi😩😩😩😩😩

Tuceye katılıyorum bence de hazır fırsat doğmuşken bunu değerlendir canım :)

Kızıma egzamasi icin kullandığımız vücut şampuanını ve kendime günlük güneş kremi siparis ettim $30 ödedim.

Bu ay ekstra giyim vs bi masraf yapmadım, yapmayı düşünmüyorum. Hatta önümüzdeki birkaç ay yapmayacağım. Evdeki stokları hafifletmemiz lazım. Madem ki bir yere gidemiyoruz o zaman daha fazla birikim yapalım istiyorum.

Eşimi de market konusunda frenlemeye çalışıyorum. Ben yanında gitsem o kadar harcatmam da cok meraklı her seyi deneyelim istiyor.

Tuceye katılıyorum bence de hazır fırsat doğmuşken bunu değerlendir canım :)
Ayyy evet kızlar annemdeyim zaten annemde aynısını söylüyor🤪🤪🤪

Emziğe emine diyor yeni emziği verdim

Bu emine değillllllll 🤣🤣diyorrrrr

Kızım sen ablasın emzik pis kirli olmuş sen akıllı uyu tamam mı dedim

Dudaklarını büzerek tamam dedi Uyudu 🤩🤩🤩

Gece bilmiyorum nasıl olur🤔🤔🤔

Uyumazda şimdi😩😩😩😩😩

Emzik kanayan yaram benim bebiş almıyor ya emzik beni emzik niyetine kullanıyor, dilini ve dudağını emiyor oda olmadı elini yumruk yapip işaret parmağını emmeye çalışıyor 🙄
Alıyordu biraz biraz şimdi hiç almaz oldu varmı bir formülü alıştırmanın ya😔ben ise başlayınca eksiğe çok ihtiyacı olacak bence ondan alsin istiyorum.

Kizlar
Yarinda misafirlige gidebiliriz
Bayilazaaam
Pazartesi olsada bi dinlensem
Biri bizi kesin okudu ufledi :KK70:
Evde oturamayasicalar dedi
:KK70:
Koltugumu ozledim :KK43:

X