- 8 Şubat 2011
- 16.401
- 27.658
- Konu Sahibi pure hazel
- #70.881
Aa geçmiş olsun hava değişimindenmi etkilendi acabacanım teyzemler felan hep burda en az 5 cocuk var birbirlerini yiyolar inan ne yaptığımı anlamıyorum asla oğlan hasta oldu bide
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa geçmiş olsun hava değişimindenmi etkilendi acabacanım teyzemler felan hep burda en az 5 cocuk var birbirlerini yiyolar inan ne yaptığımı anlamıyorum asla oğlan hasta oldu bide
Burada millet barlarda dip dibe dans ediyorGenel durum kötü, güney eyaletler alarm veriyor millet tatilde plajda olduğu icin.
Bizim eyalet çok iyi durumda cok şükür. Maskesiz asla çıkmıyoruz, kimseyle görüşmüyoruz.
Dün bi arkadaşımı aradım toplu taşıma ile baska eyalettwn geliyordu, uçağa binip tatile gitmiş ben şok eşime dedim ki o korona kapmadıysa biz de normale dönüyoruz
Tamam işte bundan faydalan ve emziği bıraktırİyi akşamlar kızlarr kızımın emziği kaybolmuş başka emzik aldık ama istemiyor gece parti vartrrrrr
Uyumazda şimdi
Kızımın okul formasını aldık 350 tl
10 tl de ekmek ve yoğurt
Artık harcama yapmak istemiyorum
İyi akşamlar kızlarr kızımın emziği kaybolmuş başka emzik aldık ama istemiyor gece parti vartrrrrr
Uyumazda şimdi
10 tl de ekmek ve yoğurt
Tamam işte bundan faydalan ve emziği bıraktır
Ben de görüyorum instagramda herkes mekanlarda tatilde vs. Yani biz dışarda bi kahve içmeyeli 4-5 ay oldu.Burada millet barlarda dip dibe dans ediyor
Tamam işte bundan faydalan ve emziği bıraktır
Ayyy evet kızlar annemdeyim zaten annemde aynısını söylüyorTuceye katılıyorum bence de hazır fırsat doğmuşken bunu değerlendir canım :)
sağol canım her sene böyle hasta oluyo ateşi felan cıktı korktum ama gecen seneyle aynı seyler oldu yine nefesi zor aliyo o öyle olunca bende nefes alamıyorum valla gece uyuyamadıkAa geçmiş olsun hava değişimindenmi etkilendi acaba
ay bu günleri de gördünüz şükürEşimi almaya gidiyoruz oğlanla
Sifir kapak değil canm.Cok uzun vadeli kalmaz zaten 7-8 gün kalırmı acaba ?Sıfır kapak mı kullandın o önemli bence
20 dış mi ?Eğer öyleyse cerrah çekiyor canm onu.kesi atması gerekebiliyor çünkü sonrada dikiş atılıyor ama sakin korkma aynı dış çekimi gibi bişey.dişçiye gittim bugün cerrahın cekmesi gerek dedi cok korkuyoruuuum
Emzik kanayan yaram benim bebiş almıyor ya emzik beni emzik niyetine kullanıyor, dilini ve dudağını emiyor oda olmadı elini yumruk yapip işaret parmağını emmeye çalışıyorİyi akşamlar kızlarr kızımın emziği kaybolmuş başka emzik aldık ama istemiyor gece parti vartrrrrr
Uyumazda şimdi
10 tl de ekmek ve yoğurt