- 7 Kasım 2017
- 16.723
- 40.923
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #70.701
Evet şekerim saklanır ama 2 tane buzdolabı poşetine üst üste geçir olur mu koku dolaba geçmesin afiyetle yiyinKızlar eşim dönüşte epey erzak almış.
5kg bamya(kilosu8 TL) bamyalar çok güzel .
4kg tereyağı
2kg dana sucuk(kasap sucuğu)
3köy tavuğu
Sumak
Aci kırmızı pul biber
3kg kadar değirmen bulguru
15 tane tırnak pidesi ( mangal için)
2dev karpuz
2kavun
Sucuğu derin dondurucuda saklayabilir miyim.
tuce_tuce sen sakliyordun galiba
Amaninnn. Öylece attım derin dondurucuya.Evet şekerim saklanır ama 2 tane buzdolabı poşetine üst üste geçir olur mu koku dolaba geçmesin afiyetle yiyin
Ayyyy hemen birkaç poşete geçir koku olur yiyeceklere . Geçen ben köfteleri tabağa dizdim hafif donsun diye koydum sonra poşete dizecektim dolabı açtım baharat kokmuştuAmaninnn. Öylece attım derin dondurucuya.
Hemen kalkiyorum
2kalin poşete geçirdim hepsini birden. 5kangal çıkmış. 2kg200 grAyyyy hemen birkaç poşete geçir koku olur yiyeceklere . Geçen ben köfteleri tabağa dizdim hafif donsun diye koydum sonra poşete dizecektim dolabı açtım baharat kokmuştu
tek tek alırsın içinden olur da koku olursa dolapta bi plastik tabağa karbonat koy dolaba koku kalmıyor püriş2kalin poşete geçirdim hepsini birden. 5kangal çıkmış. 2kg200 gr
Bamyan çok güzel püre ucuz bence öyle değil mi
Tabiki ucuz. Burda 15-20 liraBamyan çok güzel püre ucuz bence öyle değil mi
Taksit ne kadar oldu canım kaç yıl cektiniZ?Kızlar teşekkürler.
@Scss94 100 bin kredi cektik
Evet burada geçen sene 20 di şimdi 30 olurTabiki ucuz. Burda 15-20 lira
5yil 2350tl.Taksit ne kadar oldu canım kaç yıl cektiniZ?
Afiyet olsun bereketli olsun.bamya cook iyi ya bizim pazarsa küçük bamyanın kilosu 20 tl buyuk bamya 15 tl.Sucugu ben hep dondurucada saklıyorum 3 e bölüyorum 1 kangalı bizde memleketten kasap sucuğu alıyoruz baya büyük oluyor kangalı 3'e bölüp dondurucuya koyuyorum tekrar çözdür dondur olayı olmasın diye bölüp koyuyorum yıllardır hep böyle yapıyorum hiç sorun yaşamadım.Kızlar eşim dönüşte epey erzak almış.
5kg bamya(kilosu8 TL) bamyalar çok güzel .
4kg tereyağı
2kg dana sucuk(kasap sucuğu)
3köy tavuğu
Sumak
Aci kırmızı pul biber
3kg kadar değirmen bulguru
15 tane tırnak pidesi ( mangal için)
2dev karpuz
2kavun
Sucuğu derin dondurucuda saklayabilir miyim.
tuce_tuce sen sakliyordun galiba
Teşekkürler canım.pure hazel hayırlı olsun arsa işiniz
Kızımı bırakmak istemiyorum ama çalışıp hayallerim için bir şeyler yapabilmeyi,biriktirmeyi özlüyorum.Tabi ki hayaller bekleyebilir bir sene daha.
Cumartesi dondurucunun barbunya günü olucak. Halıları da o gün almaya gelicekler.Halilari verdikleri gün de koltuklar yikanicak.
Bugün kv evlilik yıldönümümu kutladı mesajla.Yanitladim ama gün boyu gerginliğimin sebebi oldu.Sanirim ordugum duvarin geri dönüşü yok.Ola ki yeniden bir bebeğim olursa kimseyi istemicem yanımda.Kesin kararimdir.
Zorlanmadan ödenir gider.İyi olmuş taksıt oranı çerez gibi5yil 2350tl.
Kendimizi sıkmak istemedik.
2yilda biter bence