Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yarın tüm gün bamya ayıklayıp dondurucuya atacagim belli oldu.
Çok var kış için .o yüzden yeşil fasulye koymam.sadece kabak ve bamya yeter.

Bugün markette domatesler öyle kötüydü ki ☹️ kg 4tl hem de.
Meyveler çok pahalıydı. Kayısı ve şeftali kompostosu yapmak istiyorum.
Pazar günü bı pazar var oraya gideceğiz

Kızlar eşim dönüşte epey erzak almış.

5kg bamya(kilosu8 TL) bamyalar çok güzel .
4kg tereyağı
2kg dana sucuk(kasap sucuğu)
3köy tavuğu
Sumak
Aci kırmızı pul biber
3kg kadar değirmen bulguru
15 tane tırnak pidesi ( mangal için)
2dev karpuz😱
2kavun

Sucuğu derin dondurucuda saklayabilir miyim.
tuce_tuce tuce_tuce sen sakliyordun galiba
Evet şekerim saklanır ama 2 tane buzdolabı poşetine üst üste geçir olur mu koku dolaba geçmesin afiyetle yiyin😍

Bu sene sucuk içi yapsak mı karar veremedim baharat yok kayseriye gidemedim ki alayım netten bi bakayım var mı 🥴

20200716_230549.jpg

Kızlar eşim dönüşte epey erzak almış.

5kg bamya(kilosu8 TL) bamyalar çok güzel .
4kg tereyağı
2kg dana sucuk(kasap sucuğu)
3köy tavuğu
Sumak
Aci kırmızı pul biber
3kg kadar değirmen bulguru
15 tane tırnak pidesi ( mangal için)
2dev karpuz😱
2kavun

Sucuğu derin dondurucuda saklayabilir miyim.
tuce_tuce tuce_tuce sen sakliyordun galiba
Afiyet olsun bereketli olsun.bamya cook iyi ya bizim pazarsa küçük bamyanın kilosu 20 tl buyuk bamya 15 tl.Sucugu ben hep dondurucada saklıyorum 3 e bölüyorum 1 kangalı bizde memleketten kasap sucuğu alıyoruz baya büyük oluyor kangalı 3'e bölüp dondurucuya koyuyorum tekrar çözdür dondur olayı olmasın diye bölüp koyuyorum yıllardır hep böyle yapıyorum hiç sorun yaşamadım.

pure hazel pure hazel hayırlı olsun arsa işiniz 😍
Kızımı bırakmak istemiyorum ama çalışıp hayallerim için bir şeyler yapabilmeyi,biriktirmeyi özlüyorum.Tabi ki hayaller bekleyebilir bir sene daha. 💓
Cumartesi dondurucunun barbunya günü olucak. Halıları da o gün almaya gelicekler.Halilari verdikleri gün de koltuklar yikanicak.
Bugün kv evlilik yıldönümümu kutladı mesajla.Yanitladim ama gün boyu gerginliğimin sebebi oldu.Sanirim ordugum duvarin geri dönüşü yok.Ola ki yeniden bir bebeğim olursa kimseyi istemicem yanımda.Kesin kararimdir. 🙈

pure hazel pure hazel hayırlı olsun arsa işiniz 😍
Kızımı bırakmak istemiyorum ama çalışıp hayallerim için bir şeyler yapabilmeyi,biriktirmeyi özlüyorum.Tabi ki hayaller bekleyebilir bir sene daha. 💓
Cumartesi dondurucunun barbunya günü olucak. Halıları da o gün almaya gelicekler.Halilari verdikleri gün de koltuklar yikanicak.
Bugün kv evlilik yıldönümümu kutladı mesajla.Yanitladim ama gün boyu gerginliğimin sebebi oldu.Sanirim ordugum duvarin geri dönüşü yok.Ola ki yeniden bir bebeğim olursa kimseyi istemicem yanımda.Kesin kararimdir. 🙈
Teşekkürler canım.
Devlettesin diye biliyorum.
Ücretsiz izin alanlar hep döndü işe. Şuan maaşlarını aliyorlar

X