Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Slm kızlar
Kmsl Hnd çok çok geçmiş olsun canım ya umarım kolay atlatırlar
pure hazel ellerine sağlık harika görünüyor gözlemeler boşuna demedim essahlı avratsın
tuce_tuce hayırlı bereketli olsun sarı kızların

Bizim herşey otomatik ödemede zamanı gelince çekiliyor
Markete indim

Kıyma biber sogan salatalık maydanoz yumurta dondurma 85 tl ödedim kv ödeyecekti bırakmadım geldiğimizden beri o ödüyor zaten

Ay hem de iki kez
Ciğerlerde iz bırakıyor bu öyle diyorlar yani.
20 gün yoğun bakımda kalmış umarım kalıcı bir hasar olmaz diyorki oksurdugum zaman ayak parmaklarım zonkluyordu
tuce_tuce hayirli olsun bebeklerin
Ben 20 çeyrek hedefimi tamamladım bu iki ay bisey yapamam tatil kıs hazırlıkları falan derken kalmaz paraciklar.
Cuma günü bim e emsan in saklama kabı geliyor bulabilirsem alacağım

Bereketlı olsun canımYarın bende alacağım bakalım parama göre neler olacak
tuce_tuce gözümüz gönlümüz açıldı valla bereketli olsun canım
Zeynolin44 teşekkür ederim canım
Cedric1003 tebrikler 🎖
tuce_tuce bereketli olsun canım.
Kızlar çok teşekkür ediyorum darısı size olsun

Kızlar bugün hızlı geçti sabah uyandık bebek kahvaltısı ardına uyudu ben duşa girdim çıktım markete gittim . Bez alt açma helva ceviz kakao çikolata sosu et döner domates salatalık kaymak filan aldım 140 TL gibi bir rakam tuttu . Kahvaltıya pankek yaptım o ara eşim bebeği duşa soktu . Yedir içir emzir yatır kaldır öğleden sonra çarşıya gittik altınları aldım . Orduevinde parka gittik birde 28 TL lahmacuna verdik gelirken de çiğ köfte aldık . Bulaşık makinamın yıkanasından memnun değildim. Pervaneleri söktük eşim temizledi inş düzelir . Evde kullanmadığımız 1 vantilatör var satışa koyduk satılır parasını mutfak parama eklerim . Hafta sonları orduevinde yemek yemek bana çok iyi geliyor kızlar tek lüksümüz o oldu

Ayyy inşallah erken atlatırlar canım kaynımın ciğerleri temiz çıkmış sadece boğazında varmış ilaç verip eve göndermişler

Bu arada kaynımla da barışmış oldum
655 TL kızlar tanesi
Berektlii olsun canım
İnşallah canım kolay atlatırlar

Merhaba kizlar..
Cok yorulmus olabilirim
Kislik hazirliklar tam gaz devam
Pazara da ugradim. Ay evde yasamayinca terlik kullanmiyordum bahceye cikmalik terlik aldim..
Hic bir yerde ufak dolmalik biber bulamiyorum ya. Avcum kadar hep
Aksam misafirim vardi. Dun 2 kez dogumgunu kutladim 2si de cok komikti. Odamda birinin dogum gunuydu normalde oturmaz ay kuluckaya yatti sanki. En sonunda cik bi lutfen dedik
2. De komsu aklima siz geldiniz dedi pasta birakti ay cok dua ettim kucuk alsin diye dolapta yarisi duruyor of

Kv yede bulaştı mı acaba

Biber dogradim canim sivri biber benim elim ayagim
Seftali erik visne komposto yaptim
Biraz bamya ayikladim aslinda konserve yapiyorum ama ugrasamadim haslayip sogutup dolaba attim gecen yil 2 poset atmistik yiyebildik
Birde gozleme yaptim ani misafire birseyim kalmamisti
Yorgun hissediyorum 2 gundur basim agriyor aslinda niyetim domatesti ama zorlamadim
Aksamustu biraz uyumusum
Yarinda boyle uyanirsam ise gitmem

Geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…