- 12 Ocak 2018
- 3.621
- 10.614
- 49
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #70.601
Bereketli olsun655 TL kızlar tanesi
Teşekkür ediyorum daha fazlaları sizlereBereketli olsun
20 gün yoğun bakımda kalmış umarım kalıcı bir hasar olmaz diyorki oksurdugum zaman ayak parmaklarım zonkluyorduAy hem de iki kez
Ciğerlerde iz bırakıyor bu öyle diyorlar yani.
Bereketlı olsun canım655 TL kızlar tanesi
Slm kızlar
Kmsl Hnd çok çok geçmiş olsun canım ya umarım kolay atlatırlar
pure hazel ellerine sağlık harika görünüyor gözlemeler boşuna demedim essahlı avratsın
tuce_tuce hayırlı bereketli olsun sarı kızların
Bizim herşey otomatik ödemede zamanı gelince çekiliyor
Markete indim
Kıyma biber sogan salatalık maydanoz yumurta dondurma 85 tl ödedim kv ödeyecekti bırakmadım geldiğimizden beri o ödüyor zaten
20 gün yoğun bakımda kalmış umarım kalıcı bir hasar olmaz diyorki oksurdugum zaman ayak parmaklarım zonkluyordu
tuce_tuce hayirli olsun bebeklerin
Ben 20 çeyrek hedefimi tamamladım bu iki ay bisey yapamam tatil kıs hazırlıkları falan derken kalmaz paraciklar.
Cuma günü bim e emsan in saklama kabı geliyor bulabilirsem alacağım
Bereketlı olsun canımYarın bende alacağım bakalım parama göre neler olacak
tuce_tuce gözümüz gönlümüz açıldı valla bereketli olsun canım
Zeynolin44 teşekkür ederim canım
Cedric1003 tebrikler 🎖
Kızlar çok teşekkür ediyorum darısı size olsuntuce_tuce bereketli olsun canım.
Ayyy inşallah erken atlatırlar canım kaynımın ciğerleri temiz çıkmış sadece boğazında varmış ilaç verip eve göndermişlerMerhaba kızlar dışarda işleri hallettim
Kmsl Hnd cok geçmiş olsun cnm umarım en yakın zamanda atlatırlar.
Cok yakın hemşire bir velim iki geç geçirdi ilki cok rahat basit grip gibi ikincisinde Cok ama cok zorlanmış. Bi asi ilaç bisey bulunsa da bari.
Arkadaşıma bebek hediyesi gram alacaktım 405 dedi
Market şarküteri içir zıvır derken ne 1000 lira para gitti.
15 temmuzda şehit olan sivil asker polis Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun . büyük kızıma hamileydim hemen aklıma babam ve oğlumun ilk sahnesi gelmişti.
Berektlii olsun canım655 TL kızlar tanesi
İnşallah canım kolay atlatırlarSlm kızlar
Kmsl Hnd çok çok geçmiş olsun canım ya umarım kolay atlatırlar
pure hazel ellerine sağlık harika görünüyor gözlemeler boşuna demedim essahlı avratsın
tuce_tuce hayırlı bereketli olsun sarı kızların
Bizim herşey otomatik ödemede zamanı gelince çekiliyor
Markete indim
Kıyma biber sogan salatalık maydanoz yumurta dondurma 85 tl ödedim kv ödeyecekti bırakmadım geldiğimizden beri o ödüyor zaten
Altını verdi mi kaynın borç aldığıAyyy inşallah erken atlatırlar canım kaynımın ciğerleri temiz çıkmış sadece boğazında varmış ilaç verip eve göndermişler
Bu arada kaynımla da barışmış oldum
Berektlii olsun canım
İnşallah canım kolay atlatırlar
Yok canımAltını verdi mi kaynın borç aldığı
Kv yede bulaştı mı acabaAyyy inşallah erken atlatırlar canım kaynımın ciğerleri temiz çıkmış sadece boğazında varmış ilaç verip eve göndermişler
Berektlii olsun canım
Canım dün test yaptılar bugün sonuç negatif çıkmış ama oğlan onun yanında haftaya bir daha test yaptıracak inşallah çıkmazKv yede bulaştı mı acaba
Geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatırlarAyyy inşallah erken atlatırlar canım kaynımın ciğerleri temiz çıkmış sadece boğazında varmış ilaç verip eve göndermişler
Berektlii olsun canım