- 7 Kasım 2017
- 16.723
- 40.923
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #70.581
Ayyyy inşallah canım ama eltim hiç birşey yiyemiyormuş göz altları çok morarmış kanda da mikrop çıkmış doktor böyle eve gönderemem demiş yatış verdi inşallah kısa sürede atlatırKmsl Hnd çok geçmiş olsun canım
Bir tanıdıgımızada 8 aylık hamile iken virüs bulaştı eşi iş yerinden eve taşımış kız hastanede yattı ama durumu çok iyiydi tedbir amaçlı yatırdılar sağ sağlim taburcu oldu eltinde Allah’ın izniyle atlatır inş çok çabuk
Yaaa geçmiş olsunAyyyy inşallah canım ama eltim hiç birşey yiyemiyormuş göz altları çok morarmış kanda da mikrop çıkmış doktor böyle eve gönderemem demiş yatış verdi inşallah kısa sürede atlatır
Kaynıma ve kayınvalideme de yapılmış test oğlu 6,5 yaşında yapmamışlar çocuk zaten pozitif çıkar demişler çocuğa da kayınvalidem bakıyor bu sefer de onda varsa kayınvalideme de bulaşır offfffffffff kafam çok karışık yaaaa
İnş çabucak atlatırlar çok üzüldüm Allah şifa versinGünaydın kızlar gece hiç uyumadım eltimin oğluda ateşlenmiş ambulans çağırdım kaynanamgile gelip götürdüler ateş düşürücü verip geri göndermişler yapabileceğimiz birşey yok demiller
Şimdi evden çıktım kızın okula gidiyorum kayıt yaptırmaya hava yanıyor resmen
Akşam erken uyuyor yA şekerim normal gibime geliyor bu saat . Ama 5 te filan kalkınca cidden erken oluyor . 6 da kalktı mesela kahvaltı yaptı 8 de uyudu o ara emzirdimGünaydın
tuce_tuce çok erkencisiniz gerçekten keşke biraz daha geç kalksa
pure hazel ellerine sağlık çok güzel gözüküyor afiyetle yiyin.
Kmsl Hnd çok geçmiş olsun keşke gözetim altında tutsalardı.
İstanbulda hava kapalı bugün pazar var ama gider miyim bilmiyorum hafta sonu kv lere köye gideceğiz bayram da kalabalıkta gitmeyelim diye öncesinde gidelim dedik. Ayarlayabilirsek köyden alırız bir şeyler..
Anneden sonra uyansınlarAkşam erken uyuyor yA şekerim normal gibime geliyor bu saat . Ama 5 te filan kalkınca cidden erken oluyor . 6 da kalktı mesela kahvaltı yaptı 8 de uyudu o ara emzirdim
Gece kaçta uyurduAnneden sonra uyansınlarKızım saat başı kalkardı ya sinir sabır hiçbir şey kalmamıştı bende ne ağlardım neyse ki büyüdükçe düzeldi. Şimdi 8.30 9.00 da kalkıyor.
İnş çabucak atlatırlar çok üzüldüm Allah şifa versin
Günaydın
tuce_tuce çok erkencisiniz gerçekten keşke biraz daha geç kalksa
pure hazel ellerine sağlık çok güzel gözüküyor afiyetle yiyin.
Kmsl Hnd çok geçmiş olsun keşke gözetim altında tutsalardı.
İstanbulda hava kapalı bugün pazar var ama gider miyim bilmiyorum hafta sonu kv lere köye gideceğiz bayram da kalabalıkta gitmeyelim diye öncesinde gidelim dedik. Ayarlayabilirsek köyden alırız bir şeyler..
Sağolun kızlar kaynımın test sonucu da pozitifGünaydın kızlar ☺ Mutlu günler
Kv evindeyiz, oğlanı halalarına teslim ettim kahve keyfi yapıyorum
Kmsl Hnd canım çok çok geçmiş olsun,çok üzüldüm. çok dikkat edin aman size de bulaşmasın
Ay hem de iki kezMerhaba kızlar dışarda işleri hallettim
Kmsl Hnd cok geçmiş olsun cnm umarım en yakın zamanda atlatırlar.
Cok yakın hemşire bir velim iki geç geçirdi ilki cok rahat basit grip gibi ikincisinde Cok ama cok zorlanmış. Bi asi ilaç bisey bulunsa da bari.
Arkadaşıma bebek hediyesi gram alacaktım 405 dedi
Market şarküteri içir zıvır derken ne 1000 lira para gitti.
15 temmuzda şehit olan sivil asker polis Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun . büyük kızıma hamileydim hemen aklıma babam ve oğlumun ilk sahnesi gelmişti.