Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ayyyy inşallah canım ama eltim hiç birşey yiyemiyormuş göz altları çok morarmış kanda da mikrop çıkmış doktor böyle eve gönderemem demiş yatış verdi inşallah kısa sürede atlatır

Kaynıma ve kayınvalideme de yapılmış test oğlu 6,5 yaşında yapmamışlar çocuk zaten pozitif çıkar demişler çocuğa da kayınvalidem bakıyor bu sefer de onda varsa kayınvalideme de bulaşır offfffffffff kafam çok karışık yaaaa

Yaaa geçmiş olsun

Günaydın şekerler 6 da kalktık bebek Menemen yedi . Şimdi salıncak sallanıyor uyuyacak . Bende ödemelerin bir kısmını yaptım hemen anlatayım bu ay
200 TL kv ye benzin
350 TL benim dişim
100 TL bize benzin
400 TL eşime sigara
1060 TL telefon kredimiz
2100 TL kurban
950 TL kira
70 aidat
100 elektirik
85 internet
20 TL tivibu
40 TL benim telefon faturam
80 TL eşimin telefonu
100 TL vitamin (Bu ay vitamin evde var üzerine ek alacağım 1 ay eşime ve bana yetmez diye normalde 200 TL çok pahalanmış )
100 TL şubeye çay vs
500 TL bebeğin bez vitamin vs bütçesi

2 çeyrek altın alabileceğim bugün alırım artık

Günaydın kızlar gece hiç uyumadım eltimin oğluda ateşlenmiş ambulans çağırdım kaynanamgile gelip götürdüler ateş düşürücü verip geri göndermişler yapabileceğimiz birşey yok demiller

Şimdi evden çıktım kızın okula gidiyorum kayıt yaptırmaya hava yanıyor resmen

İnş çabucak atlatırlar çok üzüldüm Allah şifa versin

Günaydın
tuce_tuce çok erkencisiniz gerçekten keşke biraz daha geç kalksa
pure hazel ellerine sağlık çok güzel gözüküyor afiyetle yiyin.
Kmsl Hnd çok geçmiş olsun keşke gözetim altında tutsalardı.

İstanbulda hava kapalı bugün pazar var ama gider miyim bilmiyorum hafta sonu kv lere köye gideceğiz bayram da kalabalıkta gitmeyelim diye öncesinde gidelim dedik. Ayarlayabilirsek köyden alırız bir şeyler..

Akşam erken uyuyor yA şekerim normal gibime geliyor bu saat . Ama 5 te filan kalkınca cidden erken oluyor . 6 da kalktı mesela kahvaltı yaptı 8 de uyudu o ara emzirdim

Akşam erken uyuyor yA şekerim normal gibime geliyor bu saat . Ama 5 te filan kalkınca cidden erken oluyor . 6 da kalktı mesela kahvaltı yaptı 8 de uyudu o ara emzirdim
Anneden sonra uyansınlar Kızım saat başı kalkardı ya sinir sabır hiçbir şey kalmamıştı bende ne ağlardım neyse ki büyüdükçe düzeldi. Şimdi 8.30 9.00 da kalkıyor.

en geç 10 ama gece saat başı kalkardı abartmıyorum gerçekten hatta üst kat komşumun annesi gelmişti ziyarete kadın sormuş sizin alt katta gece noluyor kadının sesi geliyor hep diye
Oğlum ise saat 8 de yatardı sabah 8 e kadar kalkmazdı gece bir mama verirdim. İkinci de öyle olacak sandım

İnş çabucak atlatırlar çok üzüldüm Allah şifa versin
Sağolun kızlar kaynımın test sonucu da pozitif‍♀

Merhaba kızlar dışarda işleri hallettim
Kmsl Hnd cok geçmiş olsun cnm umarım en yakın zamanda atlatırlar.
Cok yakın hemşire bir velim iki geç geçirdi ilki cok rahat basit grip gibi ikincisinde Cok ama cok zorlanmış. Bi asi ilaç bisey bulunsa da bari.
Arkadaşıma bebek hediyesi gram alacaktım 405 dedi
Market şarküteri içir zıvır derken ne 1000 lira para gitti.
15 temmuzda şehit olan sivil asker polis Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun . büyük kızıma hamileydim hemen aklıma babam ve oğlumun ilk sahnesi gelmişti.

Ay hem de iki kez
Ciğerlerde iz bırakıyor bu öyle diyorlar yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…