- 7 Kasım 2017
- 16.723
- 40.923
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #70.561
Yaaa inş değildir tühhhyAblamlarda İngiltere’de burunları akıyormuş kızı biraz ateşlenmiş Allahım inş corona değildir eniştemde İstanbul’da yalnız basına orada ne yapar cocukla
Ben alacağım galiba alya eşimle bi konuşayımKızlar kredi kartlarını ödedik aidat ve sıcaksu ve diğer faturaları da ödedik çok şükür para da kaldı elimize. Altını takip ediyorum sizlerden haber bekliyorum yarın maaşı alınca kimler altın alacak sormak istedim.
Ben bankadan alırım 392 iken almadım 398 olduBen alacağım galiba alya eşimle bi konuşayım
Ama kararsızım izin olursa gideriz bayramdan sonra para lazım işte o durumdaBen bankadan alırım 392 iken almadım 398 oldu
canım burun akıntısı belirtilerde yoktu öyle hatırlıyorum. Umarım grip felandır.Ablamlarda İngiltere’de burunları akıyormuş kızı biraz ateşlenmiş Allahım inş corona değildir eniştemde İstanbul’da yalnız basına orada ne yapar cocukla
Bence açılmayacak ama nereye kadar ya bu çocuklar düzgün eğitim almalı disiplin olmuyor bence . Ama aşı da bulunması zaman alacak . Virüs bitmeyecek sadece onunla yaşamayı öğreneceğizDSÖ: okulların açılması çocuklar için adil değil..
Ben alacağım yarın ödemeleri yapınca eşim kalan parayı atacak Perşembe günü öğle arası kuyumcuları gezip alma niyetindeyimKızlar kredi kartlarını ödedik aidat ve sıcaksu ve diğer faturaları da ödedik çok şükür para da kaldı elimize. Altını takip ediyorum sizlerden haber bekliyorum yarın maaşı alınca kimler altın alacak sormak istedim.
Herkese merhabalar. Canım bu arada lens fiyatı çok uygun geldi. Hangi siteden sipariş ediyorsun. Ben geçen sene o fiyata alıyordum100 TL lens siparişi verdim
75 TL sifeder
50 TL bebek tarhanası
Lens marketten verdim 100 TLHerkese merhabalar. Canım bu arada lens fiyatı çok uygun geldi. Hangi siteden sipariş ediyorsun. Ben geçen sene o fiyata alıyordum
Çok teşekkür ederim Güzel ve sabırlı anne.Lens marketten verdim 100 TL
Lens dünyasından veriyorum ora çok ilgili 110 TL di ücretsiz kargo
Rica ediyorumÇok teşekkür ederim Güzel ve sabırlı anne.♥