Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yarın yaparım ödemeleri biraz harçlık kalıyor onu harcamadan durabilirsem kenara koymak istiyorum. Eşim nakliyecilerle konuşuyor en uygun 5.500 dediler eşya çok asansör tutulacak diye verdikleri en uygun rakam bu kendimiz topladığımız için sadece mobilyalar sökülüp takılacak diğerlerini biz hallettik ordada hallederiz lojman dağıtımı haftaya cumaya kalmış boşalacak evler varmış inşallah bayramdan önce gider eşyalarımız.Kira için gelenler oluyor onuda verirsek çok iyi olur

Püre 657 çeyrek şuan

Teyzemin kızının eylülde düğünü var aramız bozuk bizim benim kına gecemden bir gün önce evlerine geri dönmüştü annemle tartıştılar . Eşimle çok özel birşeyimizi herkesin ortasında söyledi öylelikle aramız bozuldu düğüne gelmedi . Doğum yaptım aramadı filan falan . Az önce düşündüm ki biz düğüne gitmeyeceğiz evet ama hediye yapacak mıyım teyze kızı çeyrek lazım dayımın kızı oğlu evlendi hep çeyrek taktık . Ama buna yapmak istemiyorum yaparsam da annemle teyzeme yollarım dedim ama o zamana çeyrek olur 700 yani. Eşime çeyrek takmak lazım diyemem . Bizim düğüne gelse arasa sorsa tmm yaparız hediye. Nişanlandı aradım hayırlı olsun dedim soğuk garip konuştu birde aklında bana hava atacak saçma sapan tavırlar

Teyzenin hatrına yapmalısın bence.Benimde sevmediğim kuzen evlendi annem teyzem hatrına yaptırdı sen almazsan senin yerinede ben takarım dedi bende aldım

Teyzenin hatrına yapmalısın bence.Benimde sevmediğim kuzen evlendi annem teyzem hatrına yaptırdı sen almazsan senin yerinede ben takarım dedi bende aldım
Biliyorum yA 700 TL kocama nasıl diyim takalım diye . Adam geçen bebekle ilgili birşey vardı onu aile grubunda konuşuyorduk herkes yazdı hayırlı olsun filan bi o yazmadı . Ben aradım mesela onu o aramadı hiç eşim çok sinirli ona

Ben olsam almazdım annen yapar hediyesini sen adım atıp aramışsın oda doğum yaptığında aramalıydı aramaya çekindiyse mesaj gönderebilirdi.Eşinle konuş bakalım o ne diyecek ona göre hareket edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…