- 7 Ocak 2018
- 27.372
- 79.555
- 35
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #70.621
Teşekkürler canım inşallahGeçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatırlar
Püre 657 çeyrek şuanKizlar çeyrek altın 623
Asgari ücretle 1 cumhuriyet altını alinamiyor.
2.492
Memur maaşı da iki cumhuriyet altınına yetmiyor. 2*2.492= 4984
düzen böyle devam ederse yeni nesil yani çocuklarımız torunlarımız hiçbir şeyin sahibi olamaz.
Karın tokluğuna çalışırlar
Burada en az 660 tır cumhuriyette 2700 sen asagı değildirPüre 657 çeyrek şuan
Cumhuriyet geçen ay 2580 di ki gram düşüktü bu ay en az 2700 öğlen soracağım bakalımPüre 657 çeyrek şuan
Sor evet ben dün 655 ten aldım bana haber ver olur muCum
Cumhuriyet geçen ay 2580 di ki gram düşüktü bu ay en az 2700 öğlen soracağım bakalım
Teyzenin hatrına yapmalısın bence.Benimde sevmediğim kuzen evlendi annem teyzem hatrına yaptırdı sen almazsan senin yerinede ben takarım dedi bende aldımTeyzemin kızının eylülde düğünü var aramız bozuk bizim benim kına gecemden bir gün önce evlerine geri dönmüştü annemle tartıştılar . Eşimle çok özel birşeyimizi herkesin ortasında söyledi öylelikle aramız bozuldu düğüne gelmedi . Doğum yaptım aramadı filan falan . Az önce düşündüm ki biz düğüne gitmeyeceğiz evet ama hediye yapacak mıyım teyze kızı çeyrek lazım dayımın kızı oğlu evlendi hep çeyrek taktık . Ama buna yapmak istemiyorum yaparsam da annemle teyzeme yollarım dedim ama o zamana çeyrek olur 700 yani. Eşime çeyrek takmak lazım diyemem . Bizim düğüne gelse arasa sorsa tmm yaparız hediye
Biliyorum yA 700 TL kocama nasıl diyim takalım diye . Adam geçen bebekle ilgili birşey vardı onu aile grubunda konuşuyorduk herkes yazdı hayırlı olsun filan bi o yazmadı . Ben aradım mesela onu o aramadı hiç eşim çok sinirli onaTeyzenin hatrına yapmalısın bence.Benimde sevmediğim kuzen evlendi annem teyzem hatrına yaptırdı sen almazsan senin yerinede ben takarım dedi bende aldım
Ben olsam almazdım annen yapar hediyesini sen adım atıp aramışsın oda doğum yaptığında aramalıydı aramaya çekindiyse mesaj gönderebilirdi.Eşinle konuş bakalım o ne diyecek ona göre hareket edersinBiliyorum yA 700 TL kocama nasıl diyim takalım diye . Adam geçen bebekle ilgili birşey vardı onu aile grubunda konuşuyorduk herkes yazdı hayırlı olsun filan bi o yazmadı . Ben aradım mesela onu o aramadı hiç eşim çok sinirli ona