- 7 Kasım 2017
- 16.723
- 40.923
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #70.641
Teyzemin kızının eylülde düğünü var aramız bozuk bizim benim kına gecemden bir gün önce evlerine geri dönmüştü annemle tartıştılar . Eşimle çok özel birşeyimizi herkesin ortasında söyledi öylelikle aramız bozuldu düğüne gelmedi . Doğum yaptım aramadı filan falan . Az önce düşündüm ki biz düğüne gitmeyeceğiz evet ama hediye yapacak mıyım teyze kızı çeyrek lazım dayımın kızı oğlu evlendi hep çeyrek taktık . Ama buna yapmak istemiyorum yaparsam da annemle teyzeme yollarım dedim ama o zamana çeyrek olur 700 yani. Eşime çeyrek takmak lazım diyemem . Bizim düğüne gelse arasa sorsa tmm yaparız hediye. Nişanlandı aradım hayırlı olsun dedim soğuk garip konuştu birde aklında bana hava atacak saçma sapan tavırlar
Kızlar külçe altın alan oldumu hiç aranızda?
Siparişle uğraşamam yaBen aliyorum bulmak zor oluyor ama siparisle getiriyorlar
Siparişle uğraşamam yaÖğle arası karar vereceğim
15 kadar alırım herhaldeKac gr alacaksin? 5 10 20 oluyor butunlerken siparisle getiriyorlar
Ben olsam almazdım annen yapar hediyesini sen adım atıp aramışsın oda doğum yaptığında aramalıydı aramaya çekindiyse mesaj gönderebilirdi.Eşinle konuş bakalım o ne diyecek ona göre hareket edersin
tuce_tuce annen teyzesi olaraktan altının takar.
teyze kızı olarak sen kavgalı isen bence takmana gerek yok. kendisi de sana takmadı değil mi
Günaydın kuzular mutlu günler
günler yoğun geçiyor ev kalabalık, o yüzden düzenli yazamıyorum ama okuyorum hepinizi.
Bugün görümceme gideceğiz 1 saatlik mesafede oturuyor ( bende görümce 8 tane)
yarın da biraz çevre şehirleri gezmek istiyoruz eşimle çocuğu görümcelere bırakıp. Bakalım kısmet
tuce_tuce o sana taktı mi altın kendi gelmese de gönderdi mi ? Gönderdiyse sen de göndermelisin. Ama o sana altın takmadıysa senin takmana hiç gerek yok Eskisi gibi değil ki olsun takayım diyesin 700 tl az para değil
Bence hiç gerek yok Tuğçe. Koy o parayı kenara.
Kızlar ben evlenirken o üniversitedeydi annesi ile yaşıyordu teyzem hediyesini yaptı kız tabi çalışmadığı ve annesiyle olduğu için birşey yapmadı . Annem kına zamanı olanlar yüzünden onu arayıp özür diledi onun nişanı olacağı zaman . Annemle barıştılar . Onun nişanı olduğu zaman ben zaten doğum yapmıştım beni doğum için aramadı . Ama ben büyüklük yapıp onu nişan için aradım . Belki çiçek sepetinden eve çiçek yollarım ama altın takamam . Eşime söyleyemem takalım diyeGünaydın kızlar
Kahvaltı hazırlayacagım şimdi
Kızmın ayakkabılarından biri küçük geliyor sıkıyor diyor belki bugün yenisini alırım fırsatım olursa
tuce_tuce ben olsam bende yapmam çeyrek konuşmadığım birine sen yapacagını yapmışsın aramışsın
Sabırsızlıkla bekliyoruzAyy çok heyecenlandim
Yaaa çok düşünceli bir hareket yaptığınMerhaba
Tuce annem vefat etti diye ben evlenen kuzenlerime düğün de bilezik nişanlarında çeyrek taktım ama annemin yerine sonuçta yaşasaydı ben ilişkilerime göre davranır hak etmeyene bir şey yapmazdım.
pure heyecanla bekliyoruz..