Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kmsl Hnd nasil sevindim bilemezsin, birkac puanla kacirip agladigini paylastiginda cok uzulmustum, hayirli olsun, basarilari daim olsun.
Annemler bugun Istanbul`a donuyorlar, arazileri paylasmadilar daha cunku butun mirascilar toplanamadi ama sozde bir anlasmaya varildi, tabi verilen sozler tutulacak mi gorecegiz, en azindan niyetler ortaya dokuldu.
Esim dun kahvaltilik alisveris yapti, 35$ falan tutmustur.
Dun esime diyorum ki, is bulunca baslama tarihim yazdan sonra olursa, annemlerle Turkiye`ye doneyim, birkac ay kalayim, sonra sen de gel birlikte donelim dedim ama onaylamadi, o kadar ayri kalamazmis, olmaz dedi, bakalim sonra yine konusuruz.

Çok teşekkür ederim kuzum

Kmsl Hnd kizini ve sizi çok çok tebrik ederim
Eltin konusunda çok geçmiş olsun,ustelik hamile.Cok üzüldüm..Şuan hastalık Mart ayından daha tehlikeli benim gözümde.Cogu insan rehavete kapıldı.Herkes artık gelip gitmelere başlayıp,sosyal mesafe unutuldu.Kendi ailem bile İstanbul'da pikniğe gitmiş sahile.Ben korkmaya ve uzak durmaya devam ediyorum. Gerekirse asosyal desinler

Kızlar bebeği 14:30 da uyuttum işim yoktu sabahta çok erken kalkmıştım bende yanına uzanayım dedim emzirmiştim 15:00 te yattım yanına . Kk dan bir üyeyi rüyamda gördüm çok korktum zor durumdaydık ikimizde bi uyandım 16:30 ter içinde kaldım ama bir daha böyle alakasız saatte uyumam mantar yapmıştım biraz sulu kalmıştı biraz altını açayıp suyuçeksin dedim o kafayla onu da unuttum içeri gittim neredeyse yakıyordum

Tebrik ediyorum çok sevindim :)
Başarılar diliyorum

Of of
Geçmiş olsun
Kmsl Hnd çok geçmiş olsun of
Kmsl Hnd çok geçmiş olsun umarım ayakta atlatır durumu kötü olmaz.
Kmsl Hnd geçmiş olsun canım
Yakın zamanda biraraya geldiniz mi
Çok sağolun kızlar yakın zamanda bir araya gelmedik ama kendisi oğluyla beraber ankaraya ailesinin yanına kız kardeşinin nişanına gitti kalabalık ortamda bulundu orada da corona olan insanlar varmış temasda bulunmamışlar amaaaaaa işteeeeeeeee o kadar dedim gitme hamilesin bak ortalıkta virüs var diye ama dinleyene

Hatta ağustosta düğün olacaktı o zaman da gidecem dedi aslında bile bile hasta oldu ama çok üzüldüm inşallahhh bebeğe bir şey olmaz

Birde ilk virüs çıktığında çok pimpiriklilerdi kaynanama bile gelince yok şurası pis yok mikrop var diyorlardı

İnşallah kaynımda oğlunda filan da çıkmaz kaynanam temas halinde bulunmadı ama 5 saattir onlarla birlikte maskeyi çıkarmadı ama inşallah sorunsuz atlatabilirler

Hangi belirtileri göstermiş eltin

Selamlar

İş çıkışı mini carrefoura uğradım yolumun üstü.
Duş jeli deodorantlarda indirim vardı.
Le petit marseillais Duş Jeli
Emoitin love deo (alüminyumsuz diye almak istedim)
Cam Sürahi aldım 2 litrelik dolaba su koymak için.
İki mini sarı kavun aldım birde Kilosu 1 liraya düşmüştü. 36 lira ödedim.

Eve geldim, görümcem eve geçti.
Oğluşu emzirdim
Bulaşığı çalıştrdım.
buzluktan Kıyma çıkardım, köfte yaptım.
Yanına ayran ve salata yapıcağım.
Oğlum içinde balık yapıcağm fırında.
Oğluşu uyuttum. Biraz dinlenecğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…