Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Güya iş yapmayacaktım bugün ama dayanamadım.
Evi komple süpürdüm sildim.
Bulaşık ve çamaşır makineleri çalıştı.
2 makine daha çamaşır çıktı.

fotodan tanıdın tebrikler buralar çok gelişti canım ne zaman tayin oldunuz
Gayet güzel şeyler yapmışsın daha ne olsun
Bebeğinde hayırlı olsun sağlıkla doğsun
Biz 2017 de tayin olduk ordan. Aralıkta gittiğim de tanıyamadım çok değişmiş güzel olmus. Malatya bence çok güzel bi yer insanlarıda çok iyi. Hatta evimiz caddenin başında kristal parktaydi. Siteyi görmüş olabilirsin.

Biz 2017 de tayin olduk ordan. Aralıkta gittiğim de tanıyamadım çok değişmiş güzel olmus. Malatya bence çok güzel bi yer insanlarıda çok iyi. Hatta evimiz caddenin başında kristal parktaydi. Siteyi görmüş olabilirsin.
evet yürüyoruz akşamları
Gördüm kristal parkı
Kv daha yukarıda bostancı konutlarında
Çok güzel cadde üstü olmasıda ayrı güzel

Hayat pahali. Ben bugun (12yi gecti ama yinede bugun diyeyim) 25tl ezcaneden grip ilaclari aldim
Markete gittim karnabahar ekmek nescafe mangallik kömür kola aldim 45 tl tuttu. Hakmarda 32likomili tuvalet kagidi iki gun once 20 liraydi bugun 15 lira:eek: hemen aldim bende.
70lira ile günü kapattim.
hiçbirşey almadım

kayınbabam da çok iyi di sadece çok cimriydi
Kv para vermezmiş oda kendi cabalarıyla sebze meyve çiçek yetiştirip satmış primini ödemiş vakti zamanında emekli olmuş akıllı çalışkan bir kadın ve yerine göre davranır konuşur çok beğeniyorum onu bize karışmaz her zaman gönlümüzü hoş tutar eşime çok düşkün kıyamaz 5 oğlu var hepsine düşkün eşim en küçükleri ondan mı neyse ayrı düşkün

12 yıllık geliniyim bir gün sesimiz yükselmedi çok şükür cevreyide iyi idare ediyor kadın üzülmeyelim diye gitmek istiyorum dedim kahvaltıda gidin dedi onlar kendi başlarının çaresine baksınlar dedi

Allah hayırlı Ömürler versin ...
Maaşallah canım,
Öpüyorum ellerinden

X