Bugün ne aldin kaç tl harcadin

İnsallah tatlım ben bu ay cok az alırım tatil falan derken baya ihtiyaç oluyor.
Bizimde bu ay eşimin memlekete gidilecek gezeriz plaja galan gidilir nakit fazla bırakacağım.Zaten Ağustos’ta eşim orduevinde kalacak yemek falan masrafı olur bizim 2-3 ay harcamalar tavan olur sonra düzene sokarız.Sağlık olsun sağ sağlim gelsin eşim yuvamızı kuralım😍

😂😂

Eklentiler

• 6EE49AAF-DEC5-4D26-A402-AF9179780CB4.png
    6EE49AAF-DEC5-4D26-A402-AF9179780CB4.png
    706,1 KB · Görüntüleme: 40
Selam kızlar ben geldimm. :KK66:

2015 te eşimle tanıştık.
2016 da sevgili olduk.
2017 de eylül ayında nişanlandık.
2018 de temmuz da evlendik 🤎
2019 da Eylül’de bebeği kucağımıza aldık 😍

25000 borc ödedik.

18 tane çeyreğim vardı şuan 42 tane oldu.

düğün altınlarım duruyor.

İnşallah bize de ev ve araba almak nasip olur.

en büyük hazinemiz evladımız🤎
ve sonra sağlığımız.

Çok şükür bugünümüze 😍

Çok sinirleniyorum artık ya 🥴 kahvaltıya gittik bebek hiç durmadı dünde aynı ne kucakta duruyor ne otururken karnı tok altı temiz ben anlamıyorum hiç böyle bir çocuk değildi . Yemin ettim dışarı çıkmayacağım diye . 11 de uyuttum 30 dk uyudu ağlayarak kalktı hiç birşeyden zevk almıyorum artık çok yoruluyorum. Sabahta 5 te kalktık eşim uyudu tabi sabah 8 oldu eşim kalktı 9 da dışarı çıkıyoruz diyor ki çocuklu olunca böyle oluyor demek 😀 şaka gibi yA çocuk yokken Cumartesi sabah 8 de kalkar ben uyumak isterdim kaldırırdı şimdi uyku değerli oldu . Kafam hiç birşey kaldırmıyor her muhabbet boş geliyor tavana boş boş bakmak istiyorum.

Selamlar
Gün erken başladı yazmaya ancak fırsat oldu

oğlanla kahvaltı yaptık, mutfağı toparladım. Bir makine çamaşır yıkandı astım. Evin şöyle bir tozunu aldım. Temizlik adına başka birşey yapmayacağım bugün.

akşam için kıymalı bezelye yemeği pişirdim. Yanına pilav yaparım , yoğurtla yenir.

çocuğu uyutmaya çalışacağım şimdi, inşallah uyur Ya 😂

Selamlar
Gün erken başladı yazmaya ancak fırsat oldu

oğlanla kahvaltı yaptık, mutfağı toparladım. Bir makine çamaşır yıkandı astım. Evin şöyle bir tozunu aldım. Temizlik adına başka birşey yapmayacağım bugün.

akşam için kıymalı bezelye yemeği pişirdim. Yanına pilav yaparım , yoğurtla yenir.

çocuğu uyutmaya çalışacağım şimdi, inşallah uyur Ya 😂
Biz uyanalı 1 saat oldu daha🤣🤣🤣

Canım geçmiş olsun eşinin eli nasıl oldu🤔🤔

Kahvaltı ettik mutfağı topladım süpürge açtım

Serinlikte bahçeli eve gideceğiz kayısı sermiştik güneşe gün kurularımızı yapacağız

Bir kasada toplayıp reçel yapacağım biraz da kompostoluk kurutacagız bir haftaya gideriz eve

Dün aile grubundan ayrıldım duymak istemiyorum kimsenin saçmalıklarını

Aaaaaaaaaa geç de uyuyormuş benim kızım normalde akşam 10 gibi uyur sabah 9.30 gibi kalkar

Ama bir haftadır diş çıkartıyor uyumak istemiyor akşamaları bende zorlamıyorum benimle birlikte uyuyor akşam 23.30 da yattık sabah yani öğlen olmuştu 11.30 da kalktı🥰🥰🥰🥰

X