Kızlar 2017 temmuzda evlendik o zaman eşim ev almış kredi devam ediyordu. Benim araba vardı babama 6 bin borç kalmıştı . İşten ayrılıp buraya yerleştim tazminatımı yatırdı şirket 6 bin TL tam babama ödedik borcu
ama evde para durumu fena meğer eşim düğün zamanı hesabı -5000 e sokmuş bir hesabı -2000 e
bunu birkaç ay sonra öğrendim ve evde fırtına koptu . Şimdi olsa yapmam ama o zaman yapmıştım . Bu arada düğünden altınları biz almadık kv 10 çeyrek verdi bize o kadar eşim 1 ay izin kullanmış oldu buraya geldik tazminat gitti tamamen . Kv ye 60 çeyrek gelmiş paraları filan saymıyorum hiç . Neyse aylardan 2018 Şubat oldu eşim afrine ben annemin evine
o arada yeni toparlanmıştık halbuki. Siirt tazminatı kesildi ve afrin parası da yatmadı 4 ay . Biz ancak kredi öde ben iskenderuna git gel 12 günde bir 1000 TL harcıyordum . Kv sağ olsun bi arayıp kızım birşey lazımmı bile demedi param yoktu bilezik bozduracaktım. Çünkü tazminat yatmadı herşeyi ödedim hesapta 500 TL kalmıştı o parayı da bir arkadaşımızla bölüştük onların bebeği vardı bez lazımdı. 250 TL kaldı onu da eşim kendine bot almak zorunda kaldı hiç unutmuyorum çok zor günlerdi . İskenderuna gideceğim para yok kuyumcu yoktu altın bozduramadkk babamdan 1000 TL almıştım. Neyse Haziran ayı geldi toplu ödeme yapıldı 13. 500 tlmiz oldu 75 gram bilezik aldım . Temmuzda eve geri döndük biriktirmeye devam ettim . Aylardan ekim oldu benim arabamı sattık üzerine 75 gram bilezik satıp 72 bin TL ye araba aldık . Sonra yine birikim devam etti arabayı sevmedik . O ara hamile kaldım 35 tane mi ne çeyrek biriktirmişim . Eşimle tartıştık arabayı satacağım dedi başka bakmaya başladı ben istemedim . Gece tartıştık sabah aradı ki gelip seni alıyorum notere gidiyoruz . Gittik arabayı sattık 74 bin TL ye . Yürüyerek doktora gidip bebeği görüp eve geldik koltuğa yattık yeni araba bulduk
babamı aradım annemle babam bir sonraki gün arabaya baktılar . Saat 14:30 du 15:00 te Kayseri otobüsüne bilet bulduk 90 bin TL ye arabayı almaya gittik . 3000 bin TL açık kalmıştı birde 3000 bin eksi hesaptan kullandık yine kapatmıştım borcu ama . Kayseriye gittik. Araba 92 bin TL ye geliyordu kasko filan 91.700 TL miz var noter paramız eksik birde ayın 15 ine kadar mutfak paramız dönüş paramız eksikti . Kv den 300 TL istedik noter için borç . Gitmiş euro getirdi 300 TL veremedi bi nakit. O an bozdurdum noteri ödedim . Annemden 3000 TL aldım kv nin parasını o gün geri ödedim annemin parasını da 15 gün sonra ödedik böylece arabayı almış olduk . Şimdi 160 bin kesin ediyor baya kar getirdi . Evimizin borcu bitti Ocak ayında öyle biriktiriyorum seviyorum kendimizi yormadan mutfaktan gezmeden vs sıkmadan iyi oldu böyle . Yolum bu topiğe düştü çok seviyorum burayı çok şey kazandım