Bugün ne aldin kaç tl harcadin

bende öyle dedim eşime ben kimsenin hizmetçisi değilim oda hak verdi bana gidelim dedi
Bu eltim çok değişik bir kadın eşim numarasını sildi telinden o derece tuhaf
Yuhhhh şimdi birşeyler yazarım ban yerim susuyorum senin gibi kadına yapılacak şey değil çok sinirlendim Zeyno kusura bakma lütfen

Tünaydın yeniden kızlar . Gece 1 de gittiler 23:00 den sonra gözlerine baktım gitsinler diye çok gerildim . Gece 3 te bebek uyandı ama ben öyle yorgundum ki size anlatamam gözümü açıp bebeğin ağlamasına çözüm üretemedim neredeyse . Eşim uyandı tabi ben alayım filan dedi ama neyse . Sabah birkaç alışveriş yaptık 25 TL filan sanırım. Kahvaltı yaptık kaldırdım şimdi Emziriyorum bebek uyuyacak bende onunla biraz uyuyacağım . Eşimle anlaştık bütün gün hiç konuşmayacağız başımız şişti

Yuhhhh şimdi birşeyler yazarım ban yerim susuyorum senin gibi kadına yapılacak şey değil çok sinirlendim Zeyno kusura bakma lütfen
canım benimde diyecek çok şeyim var ama susuyorum istanbuldan geliyorlar hastalık var bir arada durmayalım diye gideceğiz dedik yine de sorun olmasın diye

Kahvaltıda kv söyledim
Gidin dedi sen çocuklarınla ancak ilgileniyorsun dedi
Eltime de kızdı

canım benimde diyecek çok şeyim var ama susuyorum istanbuldan geliyorlar hastalık var bir arada durmayalım diye gideceğiz dedik yine de sorun olmasın diye

Kahvaltıda kv söyledim
Gidin dedi sen çocuklarınla ancak ilgileniyorsun dedi
Eltime de kızdı
Hah sana diyecektim kv ye söyle haberi olsun diye iyi yaptın bence . Özür dilerim ama seni enayi sanıyor eltin

Yuhhh yanı bide mesaj atmış yuzsuzlukde sınır tanımıyor.
İnsanlar basıl bu kadar rahat ve pişkin olabiliyorlar anlamıyorum
okyonus okyonus mermer bizim yazlık ahşap daha sıcak oluyor mermer daha kullanışlı ve daha şık
canım yüzsüz ve cahil bir kadın
Kaynım çok iyi niyetli çok severim ama çok pısırık kadında diktatör eziyor adamı ve cevresindeki herkesi

Eşim tam tersi yeri gelince eltime resti çekti yeri geldi çekti gitti şimdi yapacağımız gibi

Hah sana diyecektim kv ye söyle haberi olsun diye iyi yaptın bence . Özür dilerim ama seni enayi sanıyor eltin
Benim burda olduğumu biliyor ilgileneceğimide biliyor ama kusura bakmasın
Herkese karşı öyle tuce değişik bir kadın
Gelip kimseye hizmet edemezmiş
Hizmet edeceği kişi kv oda onun öz teyzesi

Kızlar eşleriniz birikim konusunda nasıl?Biz yeni evliyken her ay 2gr altın alıyorduk ben çalışmıyordum kredi vardı kira vardı.Sonra eşim doguya gitti biraz bilezik bozduk kredi çekip 0 araba aldık eşim gelmeden o ödendi.Sonra Batı’da kalan bilezikleri bozup kredi çektik 1+1 ev aldık ben Doğum iznindeydim biraz zorlandık.Sonra bu yıl bu evi aldık bunun kredisi başladı digerininde1 yıl kadar borcu kaldı.Hayatım hep kredi ödemeyle geçiyor😂Geçen yıldan beri fiziki altına alıştık eşimle her ay diyor bu ayki birikim ne olacak hangi altından alacaksın😂

Selamlar
Zeynolin44 Zeynolin44 hiç yorma kendini bazıları kendini akıllı sanıyor maalesef.
tuce_tuce tuce_tuce cok yorucu ya misafir de azcık halden anlamalı yani. Uyu dinlen bir şey yapma bugün .
okyonus okyonus benim kocanın birikimden haberi yok. birikim onun için biraz para biriktirince arabaya bir şey yapmak onu yaptırsın bunu değiştirsin vs.

Kızlar eşleriniz birikim konusunda nasıl?Biz yeni evliyken her ay 2gr altın alıyorduk ben çalışmıyordum kredi vardı kira vardı.Sonra eşim doguya gitti biraz bilezik bozduk kredi çekip 0 araba aldık eşim gelmeden o ödendi.Sonra Batı’da kalan bilezikleri bozup kredi çektik 1+1 ev aldık ben Doğum iznindeydim biraz zorlandık.Sonra bu yıl bu evi aldık bunun kredisi başladı digerininde1 yıl kadar borcu kaldı.Hayatım hep kredi ödemeyle geçiyor😂Geçen yıldan beri fiziki altına alıştık eşimle her ay diyor bu ayki birikim ne olacak hangi altından alacaksın😂
Benim kocam da şimdi eeee bu ay ne alıyoruz diyor 🤣

Selamlar
Zeynolin44 Zeynolin44 hiç yorma kendini bazıları kendini akıllı sanıyor maalesef.
tuce_tuce tuce_tuce cok yorucu ya misafir de azcık halden anlamalı yani. Uyu dinlen bir şey yapma bugün .
okyonus okyonus benim kocanın birikimden haberi yok. birikim onun için biraz para biriktirince arabaya bir şey yapmak onu yaptırsın bunu değiştirsin vs.
Valla yattık şimdi akşama doğru dişçiye oradan orduevinde yemeğe gidiyoruz biraz kitap okuyacağım

Benim eşim cok beceriksiz asla birikim falan yapamaz bende masrafları ona yaptırıyorum kendi maaşımı biriktiriyorum hatta kızar birikim olayına değişik bir koca 🤪🤪
İsin ilginç tarafı ailesi Arnavut.cevresinde arnavut olanlar bilir Arnavutlar para konusunda cok akıllıdır cok iyi yatırım yaparlar ailesi sülalesi cok akıllı bu konularda benimki dışında

Senin kv yi beğeniyorum güzel şeyler anlatıyorsun onunla ilgili
kayınbabam da çok iyi di sadece çok cimriydi
Kv para vermezmiş oda kendi cabalarıyla sebze meyve çiçek yetiştirip satmış primini ödemiş vakti zamanında emekli olmuş akıllı çalışkan bir kadın ve yerine göre davranır konuşur çok beğeniyorum onu bize karışmaz her zaman gönlümüzü hoş tutar eşime çok düşkün kıyamaz 5 oğlu var hepsine düşkün eşim en küçükleri ondan mı neyse ayrı düşkün

12 yıllık geliniyim bir gün sesimiz yükselmedi çok şükür cevreyide iyi idare ediyor kadın üzülmeyelim diye gitmek istiyorum dedim kahvaltıda gidin dedi onlar kendi başlarının çaresine baksınlar dedi

Allah hayırlı Ömürler versin ...

Benim eşim hiç yapamaz ve ben altın aldırıncada mırınkırın ederdi

Ev alacagımız zaman altınları çıkardım 50 bine yakın tuttu

Para açığımız oldu daha altın yokmu dedi 😁😁
Sana zorla aldırdığım altınlar bunlar dedim

kayınbabam da çok iyi di sadece çok cimriydi
Kv para vermezmiş oda kendi cabalarıyla sebze meyve çiçek yetiştirip satmış primini ödemiş vakti zamanında emekli olmuş akıllı çalışkan bir kadın ve yerine göre davranır konuşur çok beğeniyorum onu bize karışmaz her zaman gönlümüzü hoş tutar eşime çok düşkün kıyamaz 5 oğlu var hepsine düşkün eşim en küçükleri ondan mı neyse ayrı düşkün

12 yıllık geliniyim bir gün sesimiz yükselmedi çok şükür cevreyide iyi idare ediyor kadın üzülmeyelim diye gitmek istiyorum dedim kahvaltıda gidin dedi onlar kendi başlarının çaresine baksınlar dedi

Allah hayırlı Ömürler versin ...
🧿🧿🧿🧿masallah cok Taktir ederim böyle çalışkan emekçi kadınları
Kadın isterse herseyi yapar yeter ki istesin

X