- 11 Mart 2013
- 33.215
- 53.161
- 32
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #70.221
Yuhhhh şimdi birşeyler yazarım ban yerim susuyorum senin gibi kadına yapılacak şey değil çok sinirlendim Zeyno kusura bakma lütfenbende öyle dedim eşime ben kimsenin hizmetçisi değilim oda hak verdi bana gidelim dedi
Bu eltim çok değişik bir kadın eşim numarasını sildi telinden o derece tuhaf
canım benimde diyecek çok şeyim var ama susuyorum istanbuldan geliyorlar hastalık var bir arada durmayalım diye gideceğiz dedik yine de sorun olmasın diyeYuhhhh şimdi birşeyler yazarım ban yerim susuyorum senin gibi kadına yapılacak şey değil çok sinirlendim Zeyno kusura bakma lütfen
Hah sana diyecektim kv ye söyle haberi olsun diye iyi yaptın bence . Özür dilerim ama seni enayi sanıyor eltincanım benimde diyecek çok şeyim var ama susuyorum istanbuldan geliyorlar hastalık var bir arada durmayalım diye gideceğiz dedik yine de sorun olmasın diye
Kahvaltıda kv söyledim
Gidin dedi sen çocuklarınla ancak ilgileniyorsun dedi
Eltime de kızdı
canım yüzsüz ve cahil bir kadınYuhhh yanı bide mesaj atmış yuzsuzlukde sınır tanımıyor.
İnsanlar basıl bu kadar rahat ve pişkin olabiliyorlar anlamıyorum
okyonus mermer bizim yazlık ahşap daha sıcak oluyor mermer daha kullanışlı ve daha şık
Benim burda olduğumu biliyor ilgileneceğimide biliyor ama kusura bakmasınHah sana diyecektim kv ye söyle haberi olsun diye iyi yaptın bence . Özür dilerim ama seni enayi sanıyor eltin
Aile grubuna mı attı bunu kim var grupta ?Benim burda olduğumu biliyor ilgileneceğimide biliyor ama kusura bakmasın
Herkese karşı öyle tuce değişik bir kadın
Gelip kimseye hizmet edemezmiş
Hizmet edeceği kişi kv oda onun öz teyzesi
sülalenin bayan grubuAile grubuna mı attı bunu kim var grupta ?
Ayyyyy şoktayımsülalenin bayan grubu
Sadece eltiler v.s değil
Teyzeler ablalar gelinler kızlar herkes var
Rezillik diz boyu utanma yok agzıda küfürlü
bize normal geliyorAyyyyy şoktayım
Senin kv yi beğeniyorum güzel şeyler anlatıyorsun onunla ilgilibize normal geliyor
Ne yaparsa yapsın ama ben enayi değilim kimsenin hizmetçisi de değilim
Kv hariç ona her türlü hizmet ederim 80 yaşında ve bir agırlığı var benim için
Benim kocam da şimdi eeee bu ay ne alıyoruz diyorKızlar eşleriniz birikim konusunda nasıl?Biz yeni evliyken her ay 2gr altın alıyorduk ben çalışmıyordum kredi vardı kira vardı.Sonra eşim doguya gitti biraz bilezik bozduk kredi çekip 0 araba aldık eşim gelmeden o ödendi.Sonra Batı’da kalan bilezikleri bozup kredi çektik 1+1 ev aldık ben Doğum iznindeydim biraz zorlandık.Sonra bu yıl bu evi aldık bunun kredisi başladı digerininde1 yıl kadar borcu kaldı.Hayatım hep kredi ödemeyle geçiyorGeçen yıldan beri fiziki altına alıştık eşimle her ay diyor bu ayki birikim ne olacak hangi altından alacaksın
Valla yattık şimdi akşama doğru dişçiye oradan orduevinde yemeğe gidiyoruz biraz kitap okuyacağımSelamlar
Zeynolin44 hiç yorma kendini bazıları kendini akıllı sanıyor maalesef.
tuce_tuce cok yorucu ya misafir de azcık halden anlamalı yani. Uyu dinlen bir şey yapma bugün .
okyonus benim kocanın birikimden haberi yok. birikim onun için biraz para biriktirince arabaya bir şey yapmak onu yaptırsın bunu değiştirsin vs.
Benim eşim cok beceriksiz asla birikim falan yapamaz bende masrafları ona yaptırıyorum kendi maaşımı biriktiriyorum hatta kızar birikim olayına değişik bir kocaKızlar eşleriniz birikim konusunda nasıl?Biz yeni evliyken her ay 2gr altın alıyorduk ben çalışmıyordum kredi vardı kira vardı.Sonra eşim doguya gitti biraz bilezik bozduk kredi çekip 0 araba aldık eşim gelmeden o ödendi.Sonra Batı’da kalan bilezikleri bozup kredi çektik 1+1 ev aldık ben Doğum iznindeydim biraz zorlandık.Sonra bu yıl bu evi aldık bunun kredisi başladı digerininde1 yıl kadar borcu kaldı.Hayatım hep kredi ödemeyle geçiyorGeçen yıldan beri fiziki altına alıştık eşimle her ay diyor bu ayki birikim ne olacak hangi altından alacaksın
kayınbabam da çok iyi di sadece çok cimriydiSenin kv yi beğeniyorum güzel şeyler anlatıyorsun onunla ilgili
Benim eşim hiç yapamaz ve ben altın aldırıncada mırınkırın ederdiKızlar eşleriniz birikim konusunda nasıl?Biz yeni evliyken her ay 2gr altın alıyorduk ben çalışmıyordum kredi vardı kira vardı.Sonra eşim doguya gitti biraz bilezik bozduk kredi çekip 0 araba aldık eşim gelmeden o ödendi.Sonra Batı’da kalan bilezikleri bozup kredi çektik 1+1 ev aldık ben Doğum iznindeydim biraz zorlandık.Sonra bu yıl bu evi aldık bunun kredisi başladı digerininde1 yıl kadar borcu kaldı.Hayatım hep kredi ödemeyle geçiyorGeçen yıldan beri fiziki altına alıştık eşimle her ay diyor bu ayki birikim ne olacak hangi altından alacaksın
kayınbabam da çok iyi di sadece çok cimriydi
Kv para vermezmiş oda kendi cabalarıyla sebze meyve çiçek yetiştirip satmış primini ödemiş vakti zamanında emekli olmuş akıllı çalışkan bir kadın ve yerine göre davranır konuşur çok beğeniyorum onu bize karışmaz her zaman gönlümüzü hoş tutar eşime çok düşkün kıyamaz 5 oğlu var hepsine düşkün eşim en küçükleri ondan mı neyse ayrı düşkün
12 yıllık geliniyim bir gün sesimiz yükselmedi çok şükür cevreyide iyi idare ediyor kadın üzülmeyelim diye gitmek istiyorum dedim kahvaltıda gidin dedi onlar kendi başlarının çaresine baksınlar dedi
Allah hayırlı Ömürler versin ...