Bugün ne aldin kaç tl harcadin

benim eşim hala bilmiyor alışveriş yapmayı fiyat bakma alışkanlığı yoktur

Ay ben de yazayım
Biz evlendiğimizde ben çalışıyordum 1+1 ev tutmuştuk kp düğünü kendi memleketinde yapmak istedi babam da o zaman kendi şehrinde istedi. Biz kredi çekip İstanbul da düğün yaptık babam kp iki düğün yaptı sanır kp de babamın yaptığını hala bilmez kp. Annem yok babam ikinci evliliğini yapmıştı çeyiz felan bir yardımı olmadı hatta takıda ben yardım etmiştim durumları vardı aslında. Düğün takılarıyla 2. el bir araba almıştık borç ödedik baya sonra çocuğumuz olmadı doktorlar aşılama tüp bebek tedavisi vs onlara gitti para. Oğlum doğduğunda ev almak istedik ama peşinat vs yok bireysel emekliğimi bozup peşinat yaptım kp de az bir şey yolladı. Çalışıp ödüyorduk krediyi sonra kendiliğinden hamile kaldım kızım doğunca işten ayrıldım tazminatımla ev kredisini kapadık. Arabayı değiştirdik. Şimdi tek maaşla idare etmeye çalışıyoruz. Benim zenginliğim çocuklarım olmuş sanırım ben çocuklardan sonra akıllandım aslında.

Yok canım toki çıkmadı

Ya bilmiyorum önceden daha çabuk kilo veriyordum şuanda yavaş gidiyor anlamadım

Düğünde takılan altınları neden vermediler oraya takıldım bende

Selam kızlar sizi sürekli okuyorum muhabbetiniz çok güzel. Arada yaziyorum belki hatırlayanlar olabilir. Böyle birikimleri yazınca ben de özendim yazayım dedim. Biz de 2009 da evlendik. Ben o zaman daha atanmamistim. Düğün takılarından bir miktar bozdurup bora marka ilk arabamızı almıştık. Kaç paraya aldığımızı hatirlamiyorum. Sonra ben 2011 de atanınca 1+1 ev aldik 90 bine. Onun da 30 binini arabamızı ve kalan düğün takılarından bozduk 60 binde kredi çektik. Onu ödedik bitti. Sonra malatya tayin olduk. Evler yeni yapılıyordu zeynolin foto atmış ordan 2014 yılında 135 bine 3+1 ev aldik . 35 bin peşinat verdik gerisini kredi çektik. 2019 da bitti ama biz ordan tayin olmuştuk sattık bu yıl 310 bine aralık ayında. Şimdi de bulunduğum şehirden 375 e başka bi ev aldik. Aslinda suanki evi borçsuz alabiliyorduk ama krediler çok ucuz dedik 270 bin çektik. Kalan parayla arsa almayı düşünüyoruz yatırımlık deniz kenarından. Bu arda iki tane orta halli arabamız var. 11 yılda 2 çalışan fena şeyler yapmamışız gibi. Çok şükür tatilimizden yengemizden ivmenizden de kısmıyoruz. Bi tane oğlum var 5 yaşında. Evi aldıktan sonra da 2. Ciye hamile oldugumu öğrendim. Kısmet dedik artık.

Kizlar benim esim para biriktirmeyi de bilir harcamayi da bilir biz evlendigimizde ciddi birikimi vardi borcsuz evlendik yasadigimiz donemi rahatlatmak icin lukslerimizde oldu parada biriktirdik simdi o kdr kazanmiyor uzulmesin diye cok cabaliyorum her sey duzelecek biliyorum ben altinciydim o turk lirasinda kalirdi altina alistirdim dugun takilarimizda duruyor su anda ben minimum seviyede birikime devam ediyorum yasasin sarikizcilik diyorum

Herkese merhabalar Dün sıfır harcama.Aslinda bugünde eksik fazla yok ama markete gitmek istiyorum sırf dolaşmak için çok bunaldim evde.bebek dün gece 12 ye kadar kök söktürdu bugünde sakin sayılmaz ama dune göre iyi.
Yarın küçük pazar var oraya gitmek istiyorum dut falan alırım köylü pazarından.Esim bugün çift vardiya çalışacak 5 de gelip gece 12 de tekrar gidecek ilk kez doğumdan sonra gece tek kalacağım inşallah panik olmam.Oglum emerken yada damla falan verirken genzine kaçırıyor ozaman cook korkuyorum.
Bende evlendigimizden bu yana olanları yazacağım birazdan hemde bende hayatımız nasıl gelişmiş ilerlemiş bir gozatmis olurum.

fotodan tanıdın tebrikler buralar çok gelişti canım ne zaman tayin oldunuz
Gayet güzel şeyler yapmışsın daha ne olsun
Bebeğinde hayırlı olsun sağlıkla doğsun

Slm kızlar ben teyze oldum 2. Kez
Eve geldiler bugün bir gece hastanede kaldılar
Ben de yeğenim ile bütün gün vakit geçirdim
Yemek yedir kaldır parka in oyna uyutama bolca hikaye oku oyna oyna oyun oyna akşam yemek ye gene parka in yemek yap kaldır çamaşır yıka kaka yaptır yıka ne zormuş 2 çeyrek altın taktım helali hoş olsun

Hayırlı olsun canım sağlıcakla analı babalı büyüsun, darısı sana olsun

Bekliyoruz

Maşallah canım sizin hikayeniz de güzelmiş
Bebiş de sağlıcakla gelsin inşallah

Maşallah canım güzel gidiyorsunuz siz de.

Maşallah canım.
Evet en büyük zenginliğimiz aslında çocuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…