Bugün ne aldin kaç tl harcadin

E Esila09 biz arsayı aldığımız tarihteki çeyrek altın fiyatları ile karşılaştırma yaptık.
Arsa daha fazla kâr getirmis.
O da çok çok güzel gelecek vaat eden bir yerde değil arsa

Gercektenmi
Ben boyle bir hesapta yapayim
Aslinda 2 arsa var ufak farkliliklari var.
Ay bilmiyorum cok heyecanli duygular bir garip oldum
Esim karar senin git pazartesi tapuyu al diyor sen diyorsan dogrudur diyor

Kızlar her yerim şiş nedenini bilemiyorum ellerim ayaklarım karnım 3 aylık filan hamileyken bile böyle şiş değildim. Ne yapsam düzelir ? Regl olacağım ama olamıyorum sanki

Kızlar her yerim şiş nedenini bilemiyorum ellerim ayaklarım karnım 3 aylık filan hamileyken bile böyle şiş değildim. Ne yapsam düzelir ? Regl olacağım ama olamıyorum sanki
Sicaklardandır tuce
Reglide etkiler olursan rahatlarsın
Misafirlerinizde oturmayı abartmıslar o saate kadar oturulur mu😠😠

Günaydın kızlar
Ayın 21 inde istanbuldan kaynım 2 kızı ile gelecekmis bizim planlar degisti haliyle

Sinir oluyorum bana güvenip geliyorlar ben 3 cocuguma bakiyorum büyük kaynım ve ogluda burdalar her aksam yemekte ...

3 kisi de onlar gelsin
Esime dedim eve gidiyoruz 20 sinde
Tamam dedi
Eltim kızları kocayı buraya yolluyor kendi gezecek
Aile grubumuz var utanmadan sesli mesaj atmıs gidip hizmet edemem kimseye ben gitmeyecegim diye 😠😠😠
Esime dinlettim mesajini cok sinirlendi oda gidelim dedi

Günaydın kızlar
Ayın 21 inde istanbuldan kaynım 2 kızı ile gelecekmis bizim planlar degisti haliyle

Sinir oluyorum bana güvenip geliyorlar ben 3 cocuguma bakiyorum büyük kaynım ve ogluda burdalar her aksam yemekte ...

3 kisi de onlar gelsin
Tamam dedi
Aile grubumuz var utanmadan sesli mesaj atmıs gidip hizmet edemem kimseye ben gitmeyecegim diye 😠😠😠
Ah Zeyno hiç kolay değil milletin yemeğini pişir sofrayı kur kaldır çay kahve .hizmetçi misin. Boş ver dön evine.

Kızlar annemler yeni ev yapıyor dubleks şimdilik catı katıda yapılacak iç merdivenleri mermer istiyor sizce mermermi iyi olur ahşap mı?Yerler gri mermeride gri tarzında istiyor bugün bakacağız.

Ah Zeyno hiç kolay değil milletin yemeğini pişir sofrayı kur kaldır çay kahve .hizmetçi misin. Boş ver dön evine.
bende öyle dedim eşime ben kimsenin hizmetçisi değilim oda hak verdi bana gidelim dedi
Bu eltim çok değişik bir kadın eşim numarasını sildi telinden o derece tuhaf

Günaydın kızlar

3 kisi de onlar gelsin
Tamam dedi
Yuhhh yanı bide mesaj atmış yuzsuzlukde sınır tanımıyor.
İnsanlar basıl bu kadar rahat ve pişkin olabiliyorlar anlamıyorum
okyonus okyonus mermer bizim yazlık ahşap daha sıcak oluyor mermer daha kullanışlı ve daha şık

Yuhhh yanı bide mesaj atmış yuzsuzlukde sınır tanımıyor.
İnsanlar basıl bu kadar rahat ve pişkin olabiliyorlar anlamıyorum
okyonus okyonus mermer bizim yazlık ahşap daha sıcak oluyor mermer daha kullanışlı ve daha şık
Temizlik acısındanda mermer daha rahat olur diyor bende ahsapmı yapsak dedim o yüzden fikir soruyorum teşekkürler canım❤️

X