Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yemekleri ayarlarım kızlar bebeğe et suyuna çorba yoğurt öğlen menüsü oldu öğlende sonra meyve veririm akşama fırında yaptığım patatesi baharatlamayıp ona da vereceğim . Ama yine de ılık suyuna kabak yemeği pişirdim buzdolabına kaldırdım . Salata filan hazır buzdolabında . Evi süpürdüm sildim tozları aldım wc temizledim yemek yedirdim kaldırdım kendine nane limon kaynattım şimd emziriyorum uyuyor . Bende biraz yatacağım . Akşama çiğ köfte alacağız
Nerden alıyorsun çiğ köfteyi bu aralar benim de cnm istiyor birkaç yerden aldım beğenmedim

Yemekleri ayarlarım kızlar bebeğe et suyuna çorba yoğurt öğlen menüsü oldu öğlende sonra meyve veririm akşama fırında yaptığım patatesi baharatlamayıp ona da vereceğim . Ama yine de ılık suyuna kabak yemeği pişirdim buzdolabına kaldırdım . Salata filan hazır buzdolabında . Evi süpürdüm sildim tozları aldım wc temizledim yemek yedirdim kaldırdım kendine nane limon kaynattım şimd emziriyorum uyuyor . Bende biraz yatacağım . Akşama çiğ köfte alacağız
Masallah kız pek hamaratsın😀Çiğ köfte pek seviyorsun gözümden kacmadı:KK45:

Bugün akşam olamayacak bana belli oldu bir dakika koyamıyorum kucağımdan 😭ağıt yakıyor resmen minnacık boyuyla.Altini ve üstünü çığlik kıyamet değiştiriyorum.
Akşama yemek falan da yok 🤷‍♀️
Bebek işi zor insan kendinden geçiyor benimki 5yasında ben her anını iliklerime kadar yaşadım

Bebek işi zor insan kendinden geçiyor benimki 5yasında ben her anını iliklerime kadar yaşadım
Valla zor sağlıkları yerinde olsunda inşallah bir şekilde buyutecegiz Senin için daha zor babasız tek başına destek olmadan büyütmek gerçekten çok çok zor.Insallah birdaha ayrilmazsiniz💕.2 bacak 1 koldan oldu tek seferde 3 tane olunca çok zor oldu ya uykuya dalamıyor ağlıyor inliyor.Allahtan eşim bugün akşam veya gece vardiyasında değil akşam gelicek eve eğer öyle denk gelseydi kv gidecektim ateş olayından da cok korkuyorum.

Aynı benim eşim aynıııı 😂 bazen çok gurur duyuyorum bu özelliğine bazen de sinir oluyorum.

çünkü zamanla şöyle oluyor bu huyunu bilen herkes hiç elini cebine atma ihtiyacı bile duymuyor ödetmeyeceğini bildikleri için.

halbuki kolay yolları var hiç ona duyurmadan gidip ödeyebilir örneğin bir Mekanda iken vs. Ama yapmıyorlar alıştılar artık, nasıl olsa eşim öder diye bekliyorlar.

fırsatçılık gibi geliyor bana uyuz oluyorum
Benim eşim de öyle yaaa hiç ödetmez önceden kaynımlarla filan mangala giderdik önce gelmicez filan derlerdi son anda karar değiştirir gelirlerdi tavi masraf bize kalıyordu
Ya da yılbaşında kaynanamlara gidicez eşim arayıp diyor sen tavuğu al mangal yapalım bende içki,,, çerez,,, meyve,,, kestane filan alayım diyordu kiiii bizim ödeyeceğimiz hesap daha fazla tutardı
Yok biz bu sene evde olacaz derlerdi yine son anda gelirlerdi
Ben yemeğe çağırır mangal filan yakardım kendileri hiç çağırmazdı

Aradan zaman geçtikten sonra bende artık çağırmıyorum piknik filan organize etmiyorum kullanılmak insanın sinirini bozuyor😩😩😩

Benim eşim de öyle yaaa hiç ödetmez önceden kaynımlarla filan mangala giderdik önce gelmicez filan derlerdi son anda karar değiştirir gelirlerdi tavi masraf bize kalıyordu
Ya da yılbaşında kaynanamlara gidicez eşim arayıp diyor sen tavuğu al mangal yapalım bende içki,,, çerez,,, meyve,,, kestane filan alayım diyordu kiiii bizim ödeyeceğimiz hesap daha fazla tutardı
Yok biz bu sene evde olacaz derlerdi yine son anda gelirlerdi
Ben yemeğe çağırır mangal filan yakardım kendileri hiç çağırmazdı

Aradan zaman geçtikten sonra bende artık çağırmıyorum piknik filan organize etmiyorum kullanılmak insanın sinirini bozuyor😩😩😩
En sinir olduğum insan tipi böyle köylü kurnazi olmaya çalışanlar. Benim eşimde yıllarca cok kullanıldı yeni yeni anlıyor hala tam anlamış degil ama napayim 😏😏

En sinir olduğum insan tipi böyle köylü kurnazi olmaya çalışanlar. Benim eşimde yıllarca cok kullanıldı yeni yeni anlıyor hala tam anlamış degil ama napayim 😏😏
Vallahi yaaaaa bende sinir oluyorum parası olmasa amenna eşinin tarafına gelince sürekli yemeğe filan götürüyorlar ama bu tarafa gelince resmen açları oynuyorlar😡😡

X