Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Tesekkur ederim cevap icin🤩Değişik ve kullanışlı olsun istiyorum bende benim tek kanat cam ve yani balkon kapısı ile devam ediyor.rica etsem müsait zamanda resimini atabilirmisin gözümde canlandırmadim😊yakın zamanda yaptırmam lazım çünkü zebrayı indirip kaldıramıyorum açılmış araları iyice.

Canım ne demek tabi ki, yalnızca telefondan yükleyemedim pcden girince göndereyim hemen 😘

Günaydın kızlar 💜

zerya271210 zerya271210 güle güle kullanın canım, tekerinize taş değmesin:nazar::nazar::nazar:

Dün annemlerin oraya a101 açılmış, açılış gününe özel fairy 90 tablet 60₺ ve selpak 10lu havlu kağıt 10₺ydi havlu kağıttan aldım 2 tane . Bütçeden düşmedim halen 135₺ deyim. Dün de harcamasız günümdü.

Selam Kızlar

bugün araba aldık 😊

Renault fluence 2013 model
Ekspertize soktuk çok temiz çıktı sonuçları. Özellikle motor aksamı sıfır araba ayarında dedi bakan adam. Ufak tefek boyaları var onlar da yaşına göre normal.

97.300 tl ‘ye aldık. Tabi sigortası kaskosu derken toplamda ortalama 100 bin TL ‘ye gelmiş oldu.

bu piyasa şartlarında iyiye aldık diye düşünüyorum. Uzun zamandır bakıyoruz zaten çok yüksek fiyatlar artık.
Kazasız belasız kullanın inş🤲

günaydın dün eşimi yolcu ettik abimler izin alıp gelmiş çok mutlu oldum kendi ailesinden fayda yok en azından benim ailem yanımızda destek oluyor.Giderken boğazım düğüm düğüm oldu nefes bile alamadığımı hissettim :KK43: kısmet olursa 1 ay sonra gelecek izin kullanır yeni evimize gideriz

günaydın dün eşimi yolcu ettik abimler izin alıp gelmiş çok mutlu oldum kendi ailesinden fayda yok en azından benim ailem yanımızda destek oluyor.Giderken boğazım düğüm düğüm oldu nefes bile alamadığımı hissettim :KK43: kısmet olursa 1 ay sonra gelecek izin kullanır yeni evimize gideriz
Allah kavuştursun canım 😔

Allah kavuştursun canım Allah kimseyi ailesinden ayırmasın 🙏

hafta sonu memlekete gidiyoruz bugün temizlik yapcam gelirken kardeşimde gelsin istiyorum inşallah gelebilir işten izin alabilirse bol harcamalı geçmez inşallah 😁 ne güzel burda okuyorum bişi ödetmeyen aileler oluyo benim eşim asla ödetmez. bide hiç bişey ödemeyip almayıp karışmayıp her yere yanımızda gelen oluyo sinir oluyorum 😂

Allah kavuştursun en kötü ayrılığınız bu olsun🤲Tayin belli oldumu senin?Ben 10 gün sonra dilekçe verecegım eşim gelince yazı getirecek bana.Dün yine tayin subayıyla konuştu münferit atama 2 kez yapılmıs millete bize yine yok.Adam demiş İzmir evrakı verin eşin istesin izmire tayin kesin İzmir senin zaten adam yok gidilecek izmire.Ankarada başlayacak mehil bitince 1 hafta kurs sonra İzmir demiş bakalım.Bende bu ay vereyim dilekçe Eylül’e ancak netleşir çünkü.

hafta sonu memlekete gidiyoruz bugün temizlik yapcam gelirken kardeşimde gelsin istiyorum inşallah gelebilir işten izin alabilirse bol harcamalı geçmez inşallah 😁 ne güzel burda okuyorum bişi ödetmeyen aileler oluyo benim eşim asla ödetmez. bide hiç bişey ödemeyip almayıp karışmayıp her yere yanımızda gelen oluyo sinir oluyorum 😂
Bol bol gez alma kimseyi yanına eşine tembihle😂Dönüşte gelir inş kardeşin sizede değişiklik olur.İzmire gelecegım bak seninle yakınlaşıyoruz :KK50:

X