- Konu Sahibi pure hazel
- #70.101
Bende çok yorgunum bacaklarım filan halsiz neden böyle yA
Bilmiyorum canim bizim ev tiyatro sahnesi gibi oldu camdan beri gelemiyoruzki dinleneyim
Apartmanin kalbi bizim balkonda atiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende çok yorgunum bacaklarım filan halsiz neden böyle yA
Tesekkur ederim cevap icinDeğişik ve kullanışlı olsun istiyorum bende benim tek kanat cam ve yani balkon kapısı ile devam ediyor.rica etsem müsait zamanda resimini atabilirmisin gözümde canlandırmadimyakın zamanda yaptırmam lazım çünkü zebrayı indirip kaldıramıyorum açılmış araları iyice.
Kazasız belasız kullanın inşSelam Kızlar
bugün araba aldık
Renault fluence 2013 model
Ekspertize soktuk çok temiz çıktı sonuçları. Özellikle motor aksamı sıfır araba ayarında dedi bakan adam. Ufak tefek boyaları var onlar da yaşına göre normal.
97.300 tl ‘ye aldık. Tabi sigortası kaskosu derken toplamda ortalama 100 bin TL ‘ye gelmiş oldu.
bu piyasa şartlarında iyiye aldık diye düşünüyorum. Uzun zamandır bakıyoruz zaten çok yüksek fiyatlar artık.
hayırlı olsun güzel günlerde kullanınAmin kızlar Hepinize teşekkür ediyorum ❤
Allah kavuştursun canımgünaydın dün eşimi yolcu ettik abimler izin alıp gelmiş çok mutlu oldum kendi ailesinden fayda yok en azından benim ailem yanımızda destek oluyor.Giderken boğazım düğüm düğüm oldu nefes bile alamadığımı hissettim kısmet olursa 1 ay sonra gelecek izin kullanır yeni evimize gideriz
Allah kavuştursun canım Allah kimseyi ailesinden ayırmasıngünaydın dün eşimi yolcu ettik abimler izin alıp gelmiş çok mutlu oldum kendi ailesinden fayda yok en azından benim ailem yanımızda destek oluyor.Giderken boğazım düğüm düğüm oldu nefes bile alamadığımı hissettim kısmet olursa 1 ay sonra gelecek izin kullanır yeni evimize gideriz
Benim kiz da kabız.tuce_tuce
zerya271210
Teşekkür ederim kızlar
Az önce tuvaletini yaptı çok minik acıyo dedi inş geçicek bugün suya sokucam
Allah kavuştursun en kötü ayrılığınız bu olsunTayin belli oldumu senin?Ben 10 gün sonra dilekçe verecegım eşim gelince yazı getirecek bana.Dün yine tayin subayıyla konuştu münferit atama 2 kez yapılmıs millete bize yine yok.Adam demiş İzmir evrakı verin eşin istesin izmire tayin kesin İzmir senin zaten adam yok gidilecek izmire.Ankarada başlayacak mehil bitince 1 hafta kurs sonra İzmir demiş bakalım.Bende bu ay vereyim dilekçe Eylül’e ancak netleşir çünkü.günaydın dün eşimi yolcu ettik abimler izin alıp gelmiş çok mutlu oldum kendi ailesinden fayda yok en azından benim ailem yanımızda destek oluyor.Giderken boğazım düğüm düğüm oldu nefes bile alamadığımı hissettim kısmet olursa 1 ay sonra gelecek izin kullanır yeni evimize gideriz
Bol bol gez alma kimseyi yanına eşine tembihleDönüşte gelir inş kardeşin sizede değişiklik olur.İzmire gelecegım bak seninle yakınlaşıyoruzhafta sonu memlekete gidiyoruz bugün temizlik yapcam gelirken kardeşimde gelsin istiyorum inşallah gelebilir işten izin alabilirse bol harcamalı geçmez inşallah ne güzel burda okuyorum bişi ödetmeyen aileler oluyo benim eşim asla ödetmez. bide hiç bişey ödemeyip almayıp karışmayıp her yere yanımızda gelen oluyo sinir oluyorum
aaa belli oldu mu canım ❤❤ ay süper olacak izmir valla ben eşime diyorum ben burda ev istiyom sen gidip gelirsin işeBol bol gez alma kimseyi yanına eşine tembihleDönüşte gelir inş kardeşin sizede değişiklik olur.İzmire gelecegım bak seninle yakınlaşıyoruz
Eşin İzmir diye versin dilekçe demişler bende 10 güne vereceğim dilekce.aaa belli oldu mu canım ❤❤ ay süper olacak izmir valla ben eşime diyorum ben burda ev istiyom sen gidip gelirsin işe
eşinin bilet işi noldu canim ya çok az kaldi allahım bidaha ayırmasın. Askere polise kiz vermeyin a dostlarEşin İzmir diye versin dilekçe demişler bende 10 güne vereceğim dilekce.
amin inşallah canımAllah kavuştursun canım