Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yürüyüşe çıktık Migros’a uğradık sensodyne ikili diş macunu indirimdeydi 34 tl
Kızıma oyuncak
İçecek
Çekirdek
Bisküvi
Hepsine 83 tl ödedik
Kızım tuvaletini yaparken acıyo dedi idrar yolu enfeksiyonumu oldu acaba yaa
Çok su içer gün içinde ama sıcaklardan etkilendi galiba
Yarın durumuna göre doktora götürebilirim sabah arayacagım gel derse gideriz
Cedric1003 Cedric1003 sende tam bundan bahsetmişsin ya denk geldi
Cnm doktor sey dedi günde 3 defa ilik suda 10 dakika oturdun bizde çok ise yaradı.bizimki bezli daha idrar tahlili veremedik yapmadı bir türlü çıkartıyor aparatı sende dene istersen zararsız bisey oyun gibi oynuyor cok eğleniyor cok geçmiş olsun kuzular cok etkileniyor sıcaktan
zerya271210 zerya271210 cnm arabanız hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız günlerde kullanın

Cnm doktor sey dedi günde 3 defa ilik suda 10 dakika oturdun bizde çok ise yaradı.bizimki bezli daha idrar tahlili veremedik yapmadı bir türlü çıkartıyor aparatı sende dene istersen zararsız bisey oyun gibi oynuyor cok eğleniyor cok geçmiş olsun kuzular cok etkileniyor sıcaktan
zerya271210 zerya271210 cnm arabanız hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız günlerde kullanın
Yarın mutlaka denicem çok teşekkür ederim bayılır bizim ki suya
Yarına bir şeyi kalmaz inş bütün kuzuların

canım çok teşekkür ederim, amin 😊🙏

Selam Kızlar

bugün araba aldık 😊

Renault fluence 2013 model
Ekspertize soktuk çok temiz çıktı sonuçları. Özellikle motor aksamı sıfır araba ayarında dedi bakan adam. Ufak tefek boyaları var onlar da yaşına göre normal.

97.300 tl ‘ye aldık. Tabi sigortası kaskosu derken toplamda ortalama 100 bin TL ‘ye gelmiş oldu.

bu piyasa şartlarında iyiye aldık diye düşünüyorum. Uzun zamandır bakıyoruz zaten çok yüksek fiyatlar artık.
Hayırlı olsun canım kazasız belasız kullanın inşallahhh🤲🤲🤲

Günaydın erken kalkan yol alır 😚 bebeğe kahvaltı yaptırdım Menemen yaptım ona . Eşime kahvaltı tabağı hazırladım iş yerine . Dün gece bebeğin kıyafetleri yıkandı onları ütüledim mutfağa ekmek döküldü onları süpürdüm . Akşam arkadaşlarımız gelecek 2 Kişiler balkonda oturacağız . Dün browni yaptım ondan ikram edeceğim dondurma çiğ köfte çay meyve kuruyemiş kahve . Akşama da fırına patates tavuk veririm pratik . Bir bardak süt içtim bebeği emziriyorum 1 saat uyur uyanırız bacaklarım filan ağrıyor bayadır regl olmadım içimden bir ses olacağım diyor aynı öyle yorgun hal var . Maaşa kadar son 100 TL . Önümüzdeki ay ile ilgili bütçe yaptım yanlız hafta sonu eşimle dişçiye gideceğiz o ne tutar bilmiyorum önümüzdeki ay bütçesinden harcayacağım. Ayrıca lens alacağım eşim aylık sigarasını alır . Cumartesi orduevinde akşam yemeği yiyeceğiz . Pazar günü de bruch var ona gideceğiz . 1 haftadır evden çıkmadım yine. Gidecek yer yok ki gidelim😏

X