Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kmsl Hnd faturanızı klima etkiliyor olabilir mi canım..
Bizim ki hiç bu kadar az gelmemişti.
Ama bazen de çok fazla geliyor.
Sürekli olarak çalışan elekrk süpürgesi, çamaşır ve bulaşık makinesi hergün muhakkak bunlar çalışır. Ütü arada. Çok nadir saç düzleştirici kullanıyorum.
Bir de blendr çok kullanırım.
Kışın 400 lira ödediğimiz oldu ama ısıtıcıdan dolayı.
Canım geçen ay sadece 5 gün çalıştırdım klimayı bende ütü çok yapmam ama anlamadım neden bu kadar fazla geldi evde de yoktum yani 10 gün bakalım bu ay ne kadar gelecek sürekli klima çalışıyor arada 3 4 gün annemde kalıyoruz 🤔🤔

Bir çay kaşığı tuzsuz tereyağıni eritip içine dolu tatlı kaşığı mısır unu ekliyorum az bi çevirip normal su ekliyorum ama peynir altı suyu da eklenebilir.Pismeye yakın bol lor peynir koyuyorum ev yapımı.Peyniri bu sayede yedirebiliyorum.
Bugün ev yapımı bebe bisküvisine ufak ufak lor koyarak zorla yedirebildim.Kendi istemezse kusuyor,ama ağzını actiysa sorunsuz yiyor.Kuymagi ise alkislayarak
Teşekkür ederim..
Belki ben de birgün bunu alternatif olarak yaparım😘

Bu sabah koltukta biraz kestireyim dedim. Oğlanda kendi halinde oynuyordu yanımda. Uyandım baktim yanimda yok mutfağa bir girdimki mutfak göl olmuş. Sandalyeyi almış çıkmış tezgahin üstüne musluğu açmış lavabonun gider yeride kapalıydı. Oturma odasına kadar su bastı evi. Mutfak dolaplarının bir kısmı çöp oldu komple kabarmış. Ev daha iki yıllık bile değil çok üzüldüm. Marangoza resim gönderdim 600 tl tutar dedi. Suyu temizlemem tam 2 saatimi aldı. Hata benim ama kilitlemem lazımdı mutfagin kapısını.
Çok üzüldüm canım😥😥😥

Ama çok küçük daha kızım 2 ay sonra 2 yaşında olacak kesinlikle odada bile yanlız bırakmıyorum

Şuanda tam da merak ettikleri zaman ve zararlı olacağını bilmiyorlar o yüzden saniye göz ayırmaya gelmiyor🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Selamsssaas😘😘😘 ayyyyy günler çok yorucu geçiyor sabah kalk kahvaltı hazırla mutfağı topla ortalığı süpür sil haydeeeee öğle yemeği hazırla kızı yedir onu uyut
Akşam yemeğini düşün hazırla
Kzı doyur aşağıya indiriyorum enerjisini atsın diye ama enerjiyi fulleyip çıkıyoruz yukarı
Banyo yap kızı yıka akşam yemeği hazırla yedir
Mutfağı topla çamaşırı hallettt😩😩

Ayyyyy yazarken bile yoruldum kız şimdi çok yoruldu bayılır uyur diyorum tıkkk yok zorla uyutuyorum 🤦‍♀️🤦‍♀️

Sonrasında enerjim kalmıyor 😰😰😰

Günün harcaması
35 tl markette👍👍

Ayy çok zor bir çocuk 😔
Oturup bu yaptığı davranışın çok yanlış olduğunu, seni çok üzdugunu, ayrıca evin hâlini anlattın mı.
Sakin bir şekilde anlat
Ilk gördüğümde tepki gösterdim oda hatasını bildiği için hemen gitti yattı. Uyandığında onun anlayacağı dilde anlatmaya çalıştım ama bir etkisi olurmu bilmiyorum. Iyiki ocağa falan karışmadı çocuk kilidini çözdü açmayi biliyor. Tuvalet ve banyo kapısı her zaman kilitli olur ama mutfağı hesap edemedim.

Çok üzüldüm canım😥😥😥

Ama çok küçük daha kızım 2 ay sonra 2 yaşında olacak kesinlikle odada bile yanlız bırakmıyorum

Şuanda tam da merak ettikleri zaman ve zararlı olacağını bilmiyorlar o yüzden saniye göz ayırmaya gelmiyor🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Aynen normalde onu gozetimsiz bırakmazdım ama çok uykusuzdum kiz sabah 5te uyaniyor şu siralar. Hemen biraz kestirip kalkarım diye düşündüm. Iyiki başına birşey gelmedi bizim fayanslar çok kaygan kayıp düşebilirdi yada ne bileyim ocağa ilişebilirdi. Beyaz eşyaların altı komple su oldu hemen sigortayı kapattım elektrik kaçırır diye. Olan dolaba olsun ne yapalım.

Aynen normalde onu gozetimsiz bırakmazdım ama çok uykusuzdum kiz sabah 5te uyaniyor şu siralar. Hemen biraz kestirip kalkarım diye düşündüm. Iyiki başına birşey gelmedi bizim fayanslar çok kaygan kayıp düşebilirdi yada ne bileyim ocağa ilişebilirdi. Beyaz eşyaların altı komple su oldu hemen sigortayı kapattım elektrik kaçırır diye. Olan dolaba olsun ne yapalım.
Rabbim korumuş canım oğlun da çok küçük daha benim büyük kızım olmasına rağmen küçük sabrımı zorluyor
O da küçücük yaşta abi oldu annesi ❤️❤️❤️

Mutlu olurum.😊Karadenizliyiz ve hamilelik öncesi sonrası çok tuketmisimdir bunu.Bizimki ondan mı seviyor,başka bebekler de sever mi merak ediyorum açıkçası 😅
Bununla ilgili bir makale okumuştum, ondan dolayı sevmiş olabilir 😊 yapınca paylaşırım burda sevip sevmediğini ☺️

Günaydın kızlar 💜

Cankusunannesi Cankusunannesi Benim de pencerelerim tezgah üstü canım önce rustik düşünmüştüm ama doğalgaz borusu nedeniyle tam ortalanmıyordu hoş olmayacaktı. Ben de normal de çok aram olmamasına rağmen briz aldım ve pötükare kumaş üzeri nakışlı bir perde yaptırdım minnacık güzel durdu. Bir de pazardan dantel perde aldım yine briz için uygun. Fakat benim iki tek kanat pencerem var senin penceren büyükse belki rustik olabilir. Ben de mutfak perdesini sık yıkıyorum.
Tesekkur ederim cevap icin🤩Değişik ve kullanışlı olsun istiyorum bende benim tek kanat cam ve yani balkon kapısı ile devam ediyor.rica etsem müsait zamanda resimini atabilirmisin gözümde canlandırmadim😊yakın zamanda yaptırmam lazım çünkü zebrayı indirip kaldıramıyorum açılmış araları iyice.

Selam Kızlar

bugün araba aldık 😊

Renault fluence 2013 model
Ekspertize soktuk çok temiz çıktı sonuçları. Özellikle motor aksamı sıfır araba ayarında dedi bakan adam. Ufak tefek boyaları var onlar da yaşına göre normal.

97.300 tl ‘ye aldık. Tabi sigortası kaskosu derken toplamda ortalama 100 bin TL ‘ye gelmiş oldu.

bu piyasa şartlarında iyiye aldık diye düşünüyorum. Uzun zamandır bakıyoruz zaten çok yüksek fiyatlar artık.

Selam Kızlar

bugün araba aldık 😊

Ekspertize soktuk çok temiz çıktı sonuçları. Özellikle motor aksamı sıfır araba ayarında dedi bakan adam. Ufak tefek boyaları var onlar da yaşına göre normal.

97.300 tl ‘ye aldık. Tabi sigortası kaskosu derken toplamda ortalama 100 bin TL ‘ye gelmiş oldu.

bu piyasa şartlarında iyiye aldık diye düşünüyorum. Uzun zamandır bakıyoruz zaten çok yüksek fiyatlar artık.
[/QUOTE=
Hayırlı olsun canım. Kazasız belasız kullanmak nasip olsun..

Selam Kızlar

bugün araba aldık 😊

Güle güle kullanın kazasız belasız😍

Selam Kızlar

bugün araba aldık 😊

hayırlı olsun canim kazasız belasız kullanın inşallah ❤

Selam Kızlar

bugün araba aldık 😊

Hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin🤗

Yürüyüşe çıktık Migros’a uğradık sensodyne ikili diş macunu indirimdeydi 34 tl
Kızıma oyuncak
İçecek
Çekirdek
Bisküvi
Hepsine 83 tl ödedik
Kızım tuvaletini yaparken acıyo dedi idrar yolu enfeksiyonumu oldu acaba yaa
Çok su içer gün içinde ama sıcaklardan etkilendi galiba
Yarın durumuna göre doktora götürebilirim sabah arayacagım gel derse gideriz
Cedric1003 Cedric1003 sende tam bundan bahsetmişsin ya denk geldi

Selam Kızlar

bugün araba aldık 😊

hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah.

X