Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Dun geceden banana bread yaptım sabah kahvaltıda nutella ve fıstık ezmesi sürüp yedik🤫🤫🤫 kızım da yedi biraz.

Bugun yemek bulaşık vs yapmicam grevdeyim. Dondurucuya attigim hazir yeneklerden ısıtırız ya da karpuz peynir tost idare ederiz. Kızımın dünden yayla çorbası var.

Ev süpürüp silmek lazım ama bakalım duygu durumuna göre karar veririm🤪

Dun geceden banana bread yaptım sabah kahvaltıda nutella ve fıstık ezmesi sürüp yedik🤫🤫🤫 kızım da yedi biraz.

Bugun yemek bulaşık vs yapmicam grevdeyim. Dondurucuya attigim hazir yeneklerden ısıtırız ya da karpuz peynir tost idare ederiz. Kızımın dünden yayla çorbası var.

Ev süpürüp silmek lazım ama bakalım duygu durumuna göre karar veririm🤪
Boş veer yapma kız 😂😂

Of valla artık çok yoruldum 2 gündür kızlar eşimde sağ olsun 18:00 de ancak geldi . Yemek yedik bebeği yedirdim . Masayı toplayayım diye kalktım çocuğa bakamıyor insanı sinir ediyor 18:30 ile 19:00 arası sigara wc bi 30 dk bakamadı . Şimdi duşa soktum o ara geldi bende yoruldum sen yıka diye çıktım bacaklarım tutmuyor artık . Sabah ütü yaptım evi sildim kek yaptım yemek pişirdim bebeği 2 kez duşa soktum

Of valla artık çok yoruldum 2 gündür kızlar eşimde sağ olsun 18:00 de ancak geldi . Yemek yedik bebeği yedirdim . Masayı toplayayım diye kalktım çocuğa bakamıyor insanı sinir ediyor 18:30 ile 19:00 arası sigara wc bi 30 dk bakamadı . Şimdi duşa soktum o ara geldi bende yoruldum sen yıka diye çıktım bacaklarım tutmuyor artık . Sabah ütü yaptım evi sildim kek yaptım yemek pişirdim bebeği 2 kez duşa soktum
Nasıl sıcak dimi klima hiç kapanmıyor artık. İki gün önce küçük kızımı doktora götürdük doktor diyor ki 1haftadir çocuklarda sıcaklardan dolayı hep kum dökme ve ıdrar yolları enfeksiyonu var .

Bu sabah koltukta biraz kestireyim dedim. Oğlanda kendi halinde oynuyordu yanımda. Uyandım baktim yanimda yok mutfağa bir girdimki mutfak göl olmuş. Sandalyeyi almış çıkmış tezgahin üstüne musluğu açmış lavabonun gider yeride kapalıydı. Oturma odasına kadar su bastı evi. Mutfak dolaplarının bir kısmı çöp oldu komple kabarmış. Ev daha iki yıllık bile değil çok üzüldüm. Marangoza resim gönderdim 600 tl tutar dedi. Suyu temizlemem tam 2 saatimi aldı. Hata benim ama kilitlemem lazımdı mutfagin kapısını.

Bu sabah koltukta biraz kestireyim dedim. Oğlanda kendi halinde oynuyordu yanımda. Uyandım baktim yanimda yok mutfağa bir girdimki mutfak göl olmuş. Sandalyeyi almış çıkmış tezgahin üstüne musluğu açmış lavabonun gider yeride kapalıydı. Oturma odasına kadar su bastı evi. Mutfak dolaplarının bir kısmı çöp oldu komple kabarmış. Ev daha iki yıllık bile değil çok üzüldüm. Marangoza resim gönderdim 600 tl tutar dedi. Suyu temizlemem tam 2 saatimi aldı. Hata benim ama kilitlemem lazımdı mutfagin kapısını.
Aaaaaaaa

Ayy çok zor bir çocuk 😔
Oturup bu yaptığı davranışın çok yanlış olduğunu, seni çok üzdugunu, ayrıca evin hâlini anlattın mı.
Sakin bir şekilde anlat

Nasıl sıcak dimi klima hiç kapanmıyor artık. İki gün önce küçük kızımı doktora götürdük doktor diyor ki 1haftadir çocuklarda sıcaklardan dolayı hep kum dökme ve ıdrar yolları enfeksiyonu var .
En çok korktuğum şey çünkü bebeklerde fark etmek çok zor oluyor . Allahtan bebeğe çok su vEriyorum sürekli teklif ediyorum oda bazen alıyor bazen istemiyor. Suya alıştırmakta baya zamanımı aldı ama sonunda oldu özel biberon aldım . Klima kapanmıyor aynen sıcaktan da halimiz kalmıyor

Ayy çok zor bir çocuk 😔
Oturup bu yaptığı davranışın çok yanlış olduğunu, seni çok üzdugunu, ayrıca evin hâlini anlattın mı.
Sakin bir şekilde anlat
Böyle olması çok normal anne ile baba genelde gergin Buda bence çocuğa yansıyor hep zarar verici davranışlar sergiliyor ☹️

Kizimin 9. Ay kontrolu videokonferans şeklinde olacakmış doktoruyla randevulastik. Aşı olmadığı icin bu ortamda hastaneye çağırmıyorlar. Doktorlar cok soru soruyor resmen sınava hazırlanır gibiyim. İnek sütü ve bal dışında Alerji yapabilecek tüm gidalari tattirmis olmalıyım, doktor kesin soracak 😂 bugun hemen fistik ezmesi vericem😅

nedemistimkibenn nedemistimkibenn daha önce biberon kullanmadınız mı? Bizimki doğduğu ilk günden beri biberon da emdiği icin onda sorun yasamiyor ama suyun tadına alışmak baya zaman aldı. Bi de ben 3 cesit alıştırma biberonu aldim hepsinin şekli ve akış hızı farklı. Normal biberon ve onlarla devam ediyoruz. Gece de uykusunda mama iciriyorum susuz kalmasın diye.
Biz ilk hafta biberon kullanmistik emmiyor diye ama emmeye başlayınca biberonu bıraktık.Simdi de ne biberon ne alıştırma bardağı.. Isırıyor,emzikte tutmamisti.Ugrastirip duruyor 😅

Senden gördüm bende banana bread yaptım, hep merak ediyordum.Pisiyor şimdi 😇

Vallahi 10 gün evde olmamama rağmen 160 geldi😭😭😭
Kmsl Hnd faturanızı klima etkiliyor olabilir mi canım..
Bizim ki hiç bu kadar az gelmemişti.
Ama bazen de çok fazla geliyor.
Sürekli olarak çalışan elekrk süpürgesi, çamaşır ve bulaşık makinesi hergün muhakkak bunlar çalışır. Ütü arada. Çok nadir saç düzleştirici kullanıyorum.
Bir de blendr çok kullanırım.
Kışın 400 lira ödediğimiz oldu ama ısıtıcıdan dolayı.

X