Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bir gram altın edeydi bari 😆
İyiyim pure ofis yoğun başlad tatile gitmek istiyorum ancak zor görünüyor gibi bakalım ağustos ortasında çıkabilirsem. Sizde ne var ne yok?
Tatil hayalleri kuruyoruz 😎
Bir sekilde korunarak gidilir villa kiralanir ama izin yok eşimin. Büyük engel bu.
Sıcaklar bastırınca da iyice özledik denizi havuzu

Biberon ,alıştırma bardağı kullanmayı bilmiyor.Ogretemedim resmen.Bardakla icirmeye çalışıyoruz ama çoğu üstüne dökülüyor tabi.Sicaklarda her şey çok zormuş.Beslemesi,giydirmesi,aman üşür mu aman terler mi diyerek geçiyor zaman..Zorla da olsa 100 cc iyi bir değer 🙏daha da fazla icsinler inşallah 😊

Kızımı 9 aylık izleme götürdüm.Boy kilo ölçümü yapıldı.Kan alındı ,olaylı başladık.Donuste markete girdim 42 liralik alışveriş.
Bebeğine yaptığın kuymak tarifini yazar mısın?

Biberon ,alıştırma bardağı kullanmayı bilmiyor.Ogretemedim resmen.Bardakla icirmeye çalışıyoruz ama çoğu üstüne dökülüyor tabi.Sicaklarda her şey çok zormuş.Beslemesi,giydirmesi,aman üşür mu aman terler mi diyerek geçiyor zaman..Zorla da olsa 100 cc iyi bir değer 🙏daha da fazla icsinler inşallah 😊

Kızımı 9 aylık izleme götürdüm.Boy kilo ölçümü yapıldı.Kan alındı ,olaylı başladık.Donuste markete girdim 42 liralik alışveriş.
Anne gögsüne en yakın olan kauçuk biberon uçları var abi bebek onunla alıştı

Bebeğine yaptığın kuymak tarifini yazar mısın?
Bir çay kaşığı tuzsuz tereyağıni eritip içine dolu tatlı kaşığı mısır unu ekliyorum az bi çevirip normal su ekliyorum ama peynir altı suyu da eklenebilir.Pismeye yakın bol lor peynir koyuyorum ev yapımı.Peyniri bu sayede yedirebiliyorum.
Bugün ev yapımı bebe bisküvisine ufak ufak lor koyarak zorla yedirebildim.Kendi istemezse kusuyor,ama ağzını actiysa sorunsuz yiyor.Kuymagi ise alkislayarak

Kizimin 9. Ay kontrolu videokonferans şeklinde olacakmış doktoruyla randevulastik. Aşı olmadığı icin bu ortamda hastaneye çağırmıyorlar. Doktorlar cok soru soruyor resmen sınava hazırlanır gibiyim. İnek sütü ve bal dışında Alerji yapabilecek tüm gidalari tattirmis olmalıyım, doktor kesin soracak 😂 bugun hemen fistik ezmesi vericem😅

nedemistimkibenn nedemistimkibenn daha önce biberon kullanmadınız mı? Bizimki doğduğu ilk günden beri biberon da emdiği icin onda sorun yasamiyor ama suyun tadına alışmak baya zaman aldı. Bi de ben 3 cesit alıştırma biberonu aldim hepsinin şekli ve akış hızı farklı. Normal biberon ve onlarla devam ediyoruz. Gece de uykusunda mama iciriyorum susuz kalmasın diye.

X