- 7 Kasım 2017
- 16.723
- 40.924
- Konu Sahibi pure hazel
- #70.021
17milyon öğrenciden bahsediyoruz.ve aileleri.
Müthiş bulaş olur
Müthiş bulaş olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
On kime?Bakanlik çok yoğun on kime eğitim hazırlığı içinde
Bizim sınıflar 50 kişilik nasıl olur bilmiyorum.
Genel kanı acilmayacagi yönünde.
Ama ısın ekonomik boyutu da servistiler özel okullar kırtasiyeciler.
Hayırlısı olsun diyelim
Bir gram altın edeydi bariKuş kadar var evet. Nereye yetecekse.
5.75.
Nasılsın sirken nasıl gidiyor
Tatil hayalleri kuruyoruzBir gram altın edeydi bari
İyiyim pure ofis yoğun başlad tatile gitmek istiyorum ancak zor görünüyor gibi bakalım ağustos ortasında çıkabilirsem. Sizde ne var ne yok?
Online yazmaya çalışmıştımOn kime?
Bebeğine yaptığın kuymak tarifini yazar mısın?Biberon ,alıştırma bardağı kullanmayı bilmiyor.Ogretemedim resmen.Bardakla icirmeye çalışıyoruz ama çoğu üstüne dökülüyor tabi.Sicaklarda her şey çok zormuş.Beslemesi,giydirmesi,aman üşür mu aman terler mi diyerek geçiyor zaman..Zorla da olsa 100 cc iyi bir değer daha da fazla icsinler inşallah
Kızımı 9 aylık izleme götürdüm.Boy kilo ölçümü yapıldı.Kan alındı ,olaylı başladık.Donuste markete girdim 42 liralik alışveriş.
Anne gögsüne en yakın olan kauçuk biberon uçları var abi bebek onunla alıştıBiberon ,alıştırma bardağı kullanmayı bilmiyor.Ogretemedim resmen.Bardakla icirmeye çalışıyoruz ama çoğu üstüne dökülüyor tabi.Sicaklarda her şey çok zormuş.Beslemesi,giydirmesi,aman üşür mu aman terler mi diyerek geçiyor zaman..Zorla da olsa 100 cc iyi bir değer daha da fazla icsinler inşallah
Kızımı 9 aylık izleme götürdüm.Boy kilo ölçümü yapıldı.Kan alındı ,olaylı başladık.Donuste markete girdim 42 liralik alışveriş.
Vallahi 10 gün evde olmamama rağmen 160 geldiElektrk faturamız 25 lira geldi, şoklardayımm
Bir çay kaşığı tuzsuz tereyağıni eritip içine dolu tatlı kaşığı mısır unu ekliyorum az bi çevirip normal su ekliyorum ama peynir altı suyu da eklenebilir.Pismeye yakın bol lor peynir koyuyorum ev yapımı.Peyniri bu sayede yedirebiliyorum.Bebeğine yaptığın kuymak tarifini yazar mısın?
Rahat bırakıyor mu bari ordaBende tuvalete kaçtım şuan biraz dinleniyim diye
yok kız ağlıyo hemen ne zaman gelirsin diye geliyo arkamdan kitap verdim resimlerine baksın diye yinede kostu geldi hava sıcak olunca disari çıkamıyoruz akşama kadar tepemdeRahat bırakıyor mu bari orda