Bugün ne aldin kaç tl harcadin

ay ben de severim korkunçlu filmleri.. dark ın 3 sezon geldi diye heyecan yaptım ilk bölümü izledim herkesi karıştırdım döndüm başa ilk sezondan başladım. şimdi 1. sezonu bitiriyorum :KK48:
ben darkı izleyemedim beyin hücrelerim yandı yeminle 😂

ay ben de severim korkunçlu filmleri.. dark ın 3 sezon geldi diye heyecan yaptım ilk bölümü izledim herkesi karıştırdım döndüm başa ilk sezondan başladım. şimdi 1. sezonu bitiriyorum :KK48:
dediğim filmi seversin o zaman sende

Herkese iyi akşamlar..
Bizim bebiş 3 gündür yine mızır mızır durmuyor sıcakta çok fazla.Her yeri açsam bu kez ceryanda kalacak diye açamıyorum gece bir bebek bir sıcak derken uykular haram.Zaten de sabah 5 de bize günaydın oluyor muhabbet falan etmek istiyor.Bikaç günlüğüne şehir dışına annemlere gittik e bebeğe falann ugrradim orada 500 tl civarında toplam harcamamız oldu bikac günlük kaçamakta piknige falan da gittik sagolsun annem ve abim harcatmiyor para bize ama yinede harcama oluyor bir şekilde.
Bu arada molfix bezden hiç memnun değiliz direkt sert bir şekilde şişiyor 2 satte bir yeniliyorum halbuki bezini.ustelik bacak oyuntularinin kasiğa denk gelen yerleri bir tuaf tam oturmuyor sanki yada ben beceremiyorum.7 aylık hamileyken indirimli diye 2 numara 232 li paket almıştık onu bitirmeye çalışıyoruz aralarda prima aktif bebek kullanıyorum ondan gayet memnunum zaten 10 yıl önce de oğluma hep aktif bebek kullanıyorduk.birde Goon markadan menunum 2 paket 4-8 kg var e bebekten almıştık 1 paket denemek için büyük diye bikac tane kullanıp molfixi bitireyim dedim ama 1 pakette annem almış ben güzel dedim diye oda 4-8 kg 1 paket almış biz gitmeden önce.1 pakette 3 numara prima var hepsi bitene kadar baya küçük gelecek sanırım bezler.Bende goon ları bitirip primayi en sona bırakıp duruma göre beden değiştirmeyi düşünüyorum eşimin dayısı yerel bir market zincirinde koordinatör ondan rica edeceğim değişim için.Cunku primayi kayinvalidem almıştı kendi ilçelerinden aynı yerden değişim yapamayız o yüzden.
Ama goonda prima gibi ince bir dokusu var güzel yani ve emiciligide iyi geldi bana.
Birde bişey daha soracağım bebeğimin eklem yerleri boyun altı kol altı falan kizariyor bübchen ve hametan sürüyorum dönüşümlü olarak ama kızarıklık gitmiyor hergun banyoda yaptırıyoruz sürekli kuru tutmaya çalışıyorum ama emerken falan çok terliyor.
Kızarıklık için başka ne yapabilrim canı acıyordur diye üzülüyorum.
Gelelelim günün harcamasına bebek için 10 günde 1 aldığımız 79 tl relactaz damla.
Memlekete gidince abimler gördü bebeği sadece zaten hergun annelerdeler beraber yiyip içiyoruz evlerine uyumaya gidiyorlar.
Abim bana doğum hediyesi çeyrekli bileklik yaptırmış bebegede ayrıca 1 çeyrek taktı büyük oğlumda 200tl verdi.
Aslında bütün akrabalarim bebeği görmek için memlekete gelmemizi bekliyorlardı ama geldiğimizi gizli tuttuk virüsten dolayı kalabalık olmasın ev diye.abimlerde zaten canlı olarak ilk kez gördüler virüsten dolayı geliş gidiş olmamıştı bulunduğumuz şehre giriş ve çıkış yasaktı.
Bizden haberler böyle.yarinda bikac bişey var almak istediğim iş çıkışı eşim getirecek çarşıya.Salondaki berjerlerime yastık kılıfı sıcakta bebek sallarken kullanmak için yelpaze falan almak istiyorum yarın akşam bakacağım bunlara eğer çıkabilirsek.Birde cuma asimiz var😖😖hemşire perşembe banyo yaptır 3 gün banyo yasak dedi ama bu sıcakta hepten kızaracak her yeri kuzucugumun😟

Buda bilekligim kızlar.
Bu arada eşim 10.000 tl falan kredi çekmeyi düşünüyor benim 3 tane mihir olarak söylenen bilezigimi almak için gerçi 21 bileziğim gitti ev alirken 3 tanesinin lafı olmaz okadar bilezik içinde ama esim mihir oldugu icin onlari alacagini soyluyor sürekli😊Bende bari 4 tane al da 2'şer tane oğlanlara pay ederiz dedim olabilir dedi.Bakalim 3 ay sonramı olur 3 yıl sonramı bilmiyorum ama öyle bir düşüncesi varmış uzun zamandır bana daha yeni söyledi.

Eklentiler

• 20200708_220951.jpg
    20200708_220951.jpg
    72,8 KB · Görüntüleme: 91
Buda bilekligim kızlar.
Bu arada eşim 10.000 tl falan kredi çekmeyi düşünüyor benim 3 tane mihir olarak söylenen bilezigimi almak için gerçi 21 bileziğim gitti ev alirken 3 tanesinin lafı olmaz okadar bilezik içinde ama esim mihir oldugu icin onlari alacagini soyluyor sürekli😊Bende bari 4 tane al da 2'şer tane oğlanlara pay ederiz dedim olabilir dedi.Bakalim 3 ay sonramı olur 3 yıl sonramı bilmiyorum ama öyle bir düşüncesi varmış uzun zamandır bana daha yeni söyledi.
Bilekliğe bayıldım canım çok hoş durmuş sende 😍

Mutfağıma perde yaptırmam lazım zebra var 5 yıldır aşırı güneşten eridi ayrıldı şuan öylece hiç indirip kaldırmadan duruyor dokunsak tamamen gidecek 1.5 metre kare perdeye 600 tl tl diyorlar şoklardayım 😳😳
Aslında tül istiyorum ama tezgah üstü olduğu için tül olmuyor başka değişik tezgah üstüne nasıl bir mutfak perdesi yatırabilirim sizce.madem okadar paralar vericeksek yine zebra olmasın istiyorum.

Mutfağıma perde yaptırmam lazım zebra var 5 yıldır aşırı güneşten eridi ayrıldı şuan öylece hiç indirip kaldırmadan duruyor dokunsak tamamen gidecek 1.5 metre kare perdeye 600 tl tl diyorlar şoklardayım 😳😳
Aslında tül istiyorum ama tezgah üstü olduğu için tül olmuyor başka değişik tezgah üstüne nasıl bir mutfak perdesi yatırabilirim sizce.madem okadar paralar vericeksek yine zebra olmasın istiyorum.
Ya stor zebra bence de mutfakta zor ben hemen makinaya atıp yıkanır birşey tercih ederdim

X