- Konu Sahibi pure hazel
- #69.961
Geçmiş olsun canım ben de hiç sevmem dişçi olaylarını.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben darkı izleyemedim beyin hücrelerim yandı yeminleay ben de severim korkunçlu filmleri.. dark ın 3 sezon geldi diye heyecan yaptım ilk bölümü izledim herkesi karıştırdım döndüm başa ilk sezondan başladım. şimdi 1. sezonu bitiriyorum
sağol canım mecbur gidicem artik antibiyotik felan verir galiba yanagım şişmiş bayaGeçmiş olsun canım ben de hiç sevmem dişçi olaylarını.
dediğim filmi seversin o zaman sendeay ben de severim korkunçlu filmleri.. dark ın 3 sezon geldi diye heyecan yaptım ilk bölümü izledim herkesi karıştırdım döndüm başa ilk sezondan başladım. şimdi 1. sezonu bitiriyorum
yaaa güzel denk gelmiş valla iyi seyirler o zaman seversin inşallahScss94 ben de ne izlesem diye düşünüyordum şimdi açıyorum hemen
Olabilir bence iltihaptan oldu galibakulağım uğuldamaya başladı onla alakası olabilir mi acaba ya sagol canım
Bilekliğe bayıldım canım çok hoş durmuş sendeBuda bilekligim kızlar.
Bu arada eşim 10.000 tl falan kredi çekmeyi düşünüyor benim 3 tane mihir olarak söylenen bilezigimi almak için gerçi 21 bileziğim gitti ev alirken 3 tanesinin lafı olmaz okadar bilezik içinde ama esim mihir oldugu icin onlari alacagini soyluyor sürekliBende bari 4 tane al da 2'şer tane oğlanlara pay ederiz dedim olabilir dedi.Bakalim 3 ay sonramı olur 3 yıl sonramı bilmiyorum ama öyle bir düşüncesi varmış uzun zamandır bana daha yeni söyledi.
Teşekkür ederim canm daha güzeli reşatlisi senin olsun inşallahBilekliğe bayıldım canım çok hoş durmuş sende
Evet kesinlikle öyle..Hayat çok pahalı ya
Kızlar ben bugün hiçbirşey almadım :)
Çok iyiyim
Emek verilen herşey güzeldir.
Ya stor zebra bence de mutfakta zor ben hemen makinaya atıp yıkanır birşey tercih ederdimMutfağıma perde yaptırmam lazım zebra var 5 yıldır aşırı güneşten eridi ayrıldı şuan öylece hiç indirip kaldırmadan duruyor dokunsak tamamen gidecek 1.5 metre kare perdeye 600 tl tl diyorlar şoklardayım
Aslında tül istiyorum ama tezgah üstü olduğu için tül olmuyor başka değişik tezgah üstüne nasıl bir mutfak perdesi yatırabilirim sizce.madem okadar paralar vericeksek yine zebra olmasın istiyorum.