- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 39
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #69.981
Bende öyle istiyorum çünkü mutfakta sık yikanabilen daha kullanışlı ama zebrayı yılda en fazla 2 yada 3 kez yıkatabilyorum ama tülde olmuyor çünkü lavabo var ve tul hafif olduğu için uçuşuyorYa stor zebra bence de mutfakta zor ben hemen makinaya atıp yıkanır birşey tercih ederdim
Yani başka ne olabilir ki düşündüm ve bulamadım jaluzi olabilirBende öyle istiyorum çünkü mutfakta sık yikanabilen daha kullanışlı ama zebrayı yılda en fazla 2 yada 3 kez yıkatabilyorum ama tülde olmuyor çünkü lavabo var ve tul hafif olduğu için uçuşuyor
sağol canım geçen yıldan beri antibiyotiği kullanıp gitmiyorum tekrar korkudan
Suya ben de zor alıştırdım. 10 ml, 20 ml, 30 ml derken simdi zar zor 100ml iciriyorum. Bi de gece uykusunda mama iciriyorum sicakta susuz kalmasın diye.Kuymakmısır unlu lor peynirli yapıyorum.kahvalti için en sevdiği.oyle özeniyorum ki çeşit çeşit pankek omlet yapanlara.bebek mücveri denicem bir ara ama garanti yemeyecek.su da icirtemiyorum.nasil besleniyor bilmiyorum yarın 9 aylık izlemi var.sikayet edicem benim kızı
Hiç bişey bütün gün bütün hafta evdeyim2020 birikim hedeflerimiz(2020 ocak-2020 Aralık)
1-pure hazel 25 tam altın.
2- @Umay- 12 çeyrek altın
3- @Esmaelif39 24 gram altin
4- @zerya271210 36gram altin
5- @kronikuykucu 40.000 TL
6- @Kmsl Hnd 12çeyrek altin
7- @Kahveci bi hatun 20 çeyrek altın
8- @Zeynep Gulru
20.000 dolar
9- @Alya_sura88 12 çeyrek altın 12gram altin
10- @kocelee 24ceyrek altin
11-tuce_tuce 72 ceyrek altin
12- @Sevgiyeyolculuk 20gr altin
13-strawberry_cake 20 gr altin
14- @okyonus 200 gr altın
15- @Biliyonsen 12gr altın
16- @nurofen11 12 çeyrek altın
17- @Bayatsaat 50gram altin
18-NarinNarin 24 çeyrek altın, 1adet 5i bir yerde
19- Alya86 200 gram altın
20- @Kostebekpasta 12yarim altın
21- @huban1234 25 gram altın
22-Scss94 24 gram altın
23- @autumnn 30gram altin
24-uzaklardabiz 6000dolar
25- @1917pinkterest pinkterest 8.000 tl
Ahahaha çalışıyorım kuzum ben heraldr o yüzdenEvet kesinlikle öyle..
Ne güzel:)
Aramıza hoş geldin.
üzülüyorum canım durumunaKızlar iyi geceler bir kaç gündür kafam çok bozuktu pek yazacak durumda degildim kusura bakmayin. Esimle aramız bir oyle bir boyle gecenki mevzu kapandi ama gitgide uzaklasiyoruz birbirimizden. Cocuklarin yuku hala neredeyse bir tek benim omuzlarımda. Kendini telefonuna ve bilgisayar oyunlarına kaptırmış durumda. Aslında annem babam kardeslerim herkes durumun farkında. Eşim konuşmaktanda anlamıyor birşey soyleseler kin tutacak eleştiriye açık biri değil zaten. Oda kendi açısından hakli olduğunu savunuyor öyle görmüş adam cahil bir ortamda gözünü açmış etrafında sadece anneleri tarafından ilgi görmüş çocukların örnekleri var hep. Erkek kadin hiyerarşisi kazinmis beynine ona sorsaniz o cok bile fedakarlik yapiyor. Kisacasi tamamen farkli goruslere farkli gorgu kurallarina farkli karakterlere sahip iki insan olarak bir catinin altinda ite kaka bir evlilik yurutmeye calisiyoruz. Sonu ne olacak bilmiyorum. Mutsuzluğu dibine kadar yaşıyorum. Beni ayakta tutan tek şey çocuklarım.
Zeyno sen nasılsın miniklerin nasılpure hazel salçayı sen mi yaptın
tuce_tuce abi bebeğe bol keyifler diliyorum
Scss94 geçmiş olsun canım
Evet bu yoruma çok katılıyorumüzülüyorum canım durumuna
Ben boşanma taraftarı değilimdir fakat çocuk için evlilik yürütme taraftarı hiç değilim
Huzursuz ortamda büyüyeceğine cocuklar huzurlu ortamda büyüsünler herkes yoluna baksın
Sana da yazık cocuklara da
Hakkınızda hayırlısı olsun
Iyiyim canim cocuklarda iyi keyifleri yerindeZeyno sen nasılsın miniklerin nasıl
Yaaa çok güzelIyiyim canim cocuklarda iyi keyifleri yerinde
Babalari ile bahceli eve gidip geliyorlar köpek var onu seviyorlar oynuyorlar