Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ya stor zebra bence de mutfakta zor ben hemen makinaya atıp yıkanır birşey tercih ederdim
Bende öyle istiyorum çünkü mutfakta sık yikanabilen daha kullanışlı ama zebrayı yılda en fazla 2 yada 3 kez yıkatabilyorum ama tülde olmuyor çünkü lavabo var ve tul hafif olduğu için uçuşuyor

Bende öyle istiyorum çünkü mutfakta sık yikanabilen daha kullanışlı ama zebrayı yılda en fazla 2 yada 3 kez yıkatabilyorum ama tülde olmuyor çünkü lavabo var ve tul hafif olduğu için uçuşuyor
Yani başka ne olabilir ki düşündüm ve bulamadım jaluzi olabilir

Kızlar iyi geceler bir kaç gündür kafam çok bozuktu pek yazacak durumda degildim kusura bakmayin. Esimle aramız bir oyle bir boyle gecenki mevzu kapandi ama gitgide uzaklasiyoruz birbirimizden. Cocuklarin yuku hala neredeyse bir tek benim omuzlarımda. Kendini telefonuna ve bilgisayar oyunlarına kaptırmış durumda. Aslında annem babam kardeslerim herkes durumun farkında. Eşim konuşmaktanda anlamıyor birşey soyleseler kin tutacak eleştiriye açık biri değil zaten. Oda kendi açısından hakli olduğunu savunuyor öyle görmüş adam cahil bir ortamda gözünü açmış etrafında sadece anneleri tarafından ilgi görmüş çocukların örnekleri var hep. Erkek kadin hiyerarşisi kazinmis beynine ona sorsaniz o cok bile fedakarlik yapiyor. Kisacasi tamamen farkli goruslere farkli gorgu kurallarina farkli karakterlere sahip iki insan olarak bir catinin altinda ite kaka bir evlilik yurutmeye calisiyoruz. Sonu ne olacak bilmiyorum. Mutsuzluğu dibine kadar yaşıyorum. Beni ayakta tutan tek şey çocuklarım.

Suya ben de zor alıştırdım. 10 ml, 20 ml, 30 ml derken simdi zar zor 100ml iciriyorum. Bi de gece uykusunda mama iciriyorum sicakta susuz kalmasın diye.

Esim markete gitti $70 harcamış.

Karantina öncesi sağlam stok yapmıştık, ortalık karışıktı, bazı ürünleri hic bulamıyorduk, gıdaya ulaşım sorun olabilir ve hastalanirsak yemek yapamayız diye korkmustuk onlari tuketmemiz lazım. Bu aralar kiler ve dondurucuya ağırlık vereceğim. Kızıma azcık taze sebze alacağız. Onun disinda hazırları tüketeceğiz.

Bugun mantar, sogan, kırmızı biberle vegan noodle yaptık. Bir de küçük lahana var, sarma yapmak lazım. Siparişte iceberg yerine lahana getirmişler. Bana iş çıktı bu sıcakta nasıl yapılacaksa.

Hiç bişey bütün gün bütün hafta evdeyim

üzülüyorum canım durumuna
Ben boşanma taraftarı değilimdir fakat çocuk için evlilik yürütme taraftarı hiç değilim

Huzursuz ortamda büyüyeceğine cocuklar huzurlu ortamda büyüsünler herkes yoluna baksın

Sana da yazık cocuklara da
Hakkınızda hayırlısı olsun

Kurbanı bağış yapmayı düşünüyorduk
Dün eşim 2. Günü eve dönelim keselim diyor bakalım ne yaparız
Kızlar eşime 410 tl fark yatacak okul bordroyu atmış gruba 15 günlük fark içinde mi oluyordu ben maaştan birkaç gün sonra ayrı yatırılıyor diye hatırlıyorum

Evet bu yoruma çok katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…