- 7 Ocak 2018
- 27.372
- 79.556
- 35
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #69.781
Musmutluuuuuuuu yılların olsun canımayyy teşekkür ederim canım güzel dileğin için
Aaaaa bedava valla aaaaaPazara ugradim
Cok ucuzlamis geldi bana...
Kapya biber 2.5 taze fasulye 2 anjelik erik 2.5 tl idi en goze carpanlar
Cilek kiraz dolmalik biber patates domates taze fasulye aldim.
Kislik birsey almadim evde halletmem gerekenler var. Carsamba alirim
Şekerim doğum günün kutlu olsun ben senden büyükmüşüm apla de bana
Hah şöyleeeee bu aralar hangi elit diziyi izliyorsunsagol aplaaaam ❤❤❤
the Stranger bitti en sonHah şöyleeeee bu aralar hangi elit diziyi izliyorsun
Bendethe Stranger bitti en son
sonra bulamadim bişi müge anlı özeti izliyom
en son olayları cok merak ediyom beyinsiz erdal nasi bi suç işleyebilir aklim almiyo ama çok tehlikeli ve yalancı
Bende bugün biraz yaptım ev serinledi İnan bende sindi cagirmayacagim çünkü bugün temizle yarın aynı ben sana yönlendiririm istediğinde iyi oluyor sende dinlenirsinCedric1003 abi bebek biraz ayaklanınca haftada bir yarım gün eve yardımcı almam lazım şuan ev aşırı sıcak dışarı aşırı sıcak
Zeynep samsung galaxy tab s kullanıyorum 6 yil oldu hala cok iyi durumda. Cok da kullandım mutfakta işte tatilde her yerde yanımdadır. Yeni modeli hangisi bilmiyorum ama tavsiye ederim.Amazonda 60$ harcadim, 10$ hediye kartim vardi 50 odedim. Hep cocuklara calisiyoruz aylardir kendimize bir sey aldigimiz yok, gerci cocuklarinki de hep ihtiyac, gereksiz bir sey almiyoruz. kizin akli ermiyor ama oglan cok seviniyor mutlu oluyorum.
Yegenimize tablet alacagiz, kayinvalidem istedi ben oderim dedi ama odettirmeyiz, arastiriyoruz sanirim samsung un bir modelini alacagiz.
Ben ve annem yardıma geldik. ben ilk oğlu ile ilgileneceğim. 1 gece birlikte uyumamız gerekecek inş başarırım.Sağlıkla kucaklayın alyacımablana sen mi yardımcı olacaksın doğumdan sonra
Zeynep samsung galaxy tab s kullanıyorum 6 yil oldu hala cok iyi durumda. Cok da kullandım mutfakta işte tatilde her yerde yanımdadır. Yeni modeli hangisi bilmiyorum ama tavsiye ederim.
[/QUOTE
S ler butcenin disinda gibi, 400$ vermek istemiyoruz, tab A serisi daha makul fiyatlar ama nasildir bilemem. Bizim tablet apple, 6 sene oldu biz de sorun yasamadik ama apple almak istemiyoruz.
Tabiki başarırsınBen ve annem yardıma geldik. ben ilk oğlu ile ilgileneceğim. 1 gece birlikte uyumamız gerekecek inş başarırım.