- 11 Mart 2013
- 33.215
- 53.162
- 32
- Konu Sahibi pure hazel
- #69.801
Klima durmadan çalışıyor eşim zamanlayıcısını açmış sabah 4 kadar çalışacak 19:30 da açtıkÇok sıcak
19 tl doğalgaz gelmiş onu ödedik bugünüde kapatmış olduk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Klima durmadan çalışıyor eşim zamanlayıcısını açmış sabah 4 kadar çalışacak 19:30 da açtıkÇok sıcak
19 tl doğalgaz gelmiş onu ödedik bugünüde kapatmış olduk
İyi geceler herkese
Şuan balkondan yıldızları İzliyorum.
evin içi çok sıcak..
Bu gece ay dolunay
Bugün harcamamız olmaz diyordum, yanıldım
kabuklu ceviz 800 gr 24 ₺
Kaşar 900 gr
Beyaz peynir ekici 1 kg
Bir ad aç bitir hindi füme Pınar
Bu üçlüye 80 lira ödedik.
4 lü duru sabun
Nivea bebek şampuanı
Karpuz
Çok az kıl biber
Salkım domates
Duracel pil
Tuzlu kurabiye
Iğdır kayısı burası da 116 lira tuttu.
Boşver üzerine eklersiniz en azından evinizi kuracaksınız.Eşimi operasyona yolluyorlar gelmesine 2 hafta var ben artık diyecek birsey bulamıyorum kul hakkından başka birsey değil.2 haftayada gelemez ben artık evlilikten umudumu kestimgünaydın nakliye firmaları çok yüksek fiyat istiyor eşya çok olunca 2 katına çıkarıyorlar fiyatları moralim bozuk harcırahlar yetmez mümkün değil
bir ev daha olsa sizinle giden masraf ikiye bölünürgünaydın nakliye firmaları çok yüksek fiyat istiyor eşya çok olunca 2 katına çıkarıyorlar fiyatları moralim bozuk harcırahlar yetmez mümkün değil
Nereye yine yaaaBoşver üzerine eklersiniz en azından evinizi kuracaksınız.Eşimi operasyona yolluyorlar gelmesine 2 hafta var ben artık diyecek birsey bulamıyorum kul hakkından başka birsey değil.2 haftayada gelemez ben artık evlilikten umudumu kestim
Daha iç tarafa giriliyormuşNereye yine yaaa
İptal edilmesini istedi ama suan yerine bakacak birisi yok maalesefHep bizi buluyor ben daha tayin isteyemedim adam gelse nereye gidecek oda belli değil hayatım kocamannnn bir belirsizlikokyonus cok uzuldum esin cokmu kritik bir gorevde yedegi ayni ozelliklerde kimse yokmu o operasyonda cok kritik bir gorevdemi bir aciklamasi olmali askeriye en koklu kurum
Uzme kendini lutfen sabir tek caren
İptal edilmesini istedi ama suan yerine bakacak birisi yok maalesefHep bizi buluyor ben daha tayin isteyemedim adam gelse nereye gidecek oda belli değil hayatım kocamannnn bir belirsizlik
Kursa gidecekmiş sanırım o belli değilO tayin istediginde yerine atama yapilmadi mi o ne zaman gelecek
Kursa gidecekmiş sanırım o belli değil