- 13 Mayıs 2014
- 2.686
- 8.231
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #69.741
işte annem daha cok sey yazardım diyo kardeşimden korkmuş bişey felan yaparlar diyo kim ne yapabilir dedim ama millet kafayi yemiş belli mi olur allah korusun uğraşmaya değmez diye yazmamış sadece ben hakkım olanı istedim yazmış
Aayy iyi ki doğdun canım benim nice güzel yaşlaraiyim canım sen nasılsın uğrasıyoruz iste. Bugün 26 yaşıma girdimOğlum dolaptan karpuz getirdi hediye diye onu yedim az önce
öyle valla canım bizden uzak olsunlar zaten kaç yıldır yüzünü görmedim görmeyeyim artık hiç üzülmemmal mülk işin içine girince her ilişki bozuluyor maalesef. Annen hakkı olanı istemiş ama belli ki amcan ve eşi her türlü çirkefliği yapacaklar vermemek için. Böyle insanlarla gerçekten uğraşmaya değmez canım annen doğru söylemiş
Aayy iyi ki doğdun canım benim nice güzel yaşlara
Narin Başınız sağ olsunTeşekkür ederim kizlar sağolun
bizde yaşadık aynı şeyleri babam vefat etti gerçek yüzlerini hemen gösterdiler mirastan çıkarmak için ellerinden geleni yaptılar.amcam anlatmıştır kesin başka kim diyecek dediğin gibibabam vefat ettiğinde sizi asla yalniz bırakmıycaz şöyle böyle maddi olarak değil manevi olarak asla yanımızda olmadılar numaraları bile yok bende o derece
kolay mi öyle ya valla bu para nasi bişey ya insanı ne hale getiriyo gözleri dönüyo resmenbizde yaşadık aynı şeyleri babam vefat etti gerçek yüzlerini hemen gösterdiler mirastan çıkarmak için ellerinden geleni yaptılar.
Nice güzel yıllara Scsssçok teşekkür ederim canım sağol
Sana gelen temizlikçi kadın kaç TL ye geliyorduScss94 saglikli mutlu güzel yılların olsun tatlım amcayı da boşver babalik yapmayan amcalık hiç yapmaz
tuce_tuce cok geçmiş olsun Allah çektirmesin
Bugün 2saatir salon ve mutfağı temizliyorum diğer yerler yarına
Kahvemi aldım kızları uyuttum aski memnu izliyorum
Altin da 392 maaş yaklaştı artıyor zalim sarı kiz
teşekkür ederim canımScss94 saglikli mutlu güzel yılların olsun tatlım amcayı da boşver babalik yapmayan amcalık hiç yapmaz
tuce_tuce cok geçmiş olsun Allah çektirmesin
Bugün 2saatir salon ve mutfağı temizliyorum diğer yerler yarına
Kahvemi aldım kızları uyuttum aski memnu izliyorum
Altin da 392 maaş yaklaştı artıyor zalim sarı kiz
doğum günün kutlu olsun canım nice güzel yaşlaraçok teşekkür ederim canım sağol
Normalde 150 bana hep geldiği için 130Sana gelen temizlikçi kadın kaç TL ye geliyordu
öyle miras dediğide tapusuz tarla ev yeri vermediler neymiş kendi çocukları varmış ee sen önce kardeşinin hakkını verde kendi malını çocuklarına miras bırak hiçbiriyle görüşmüyoruz ne halleri varsa görsünlerkolay mi öyle ya valla bu para nasi bişey ya insanı ne hale getiriyo gözleri dönüyo resmen
Allah şaşırtmasın kimseyi vallaöyle miras dediğide tapusuz tarla ev yeri vermediler neymiş kendi çocukları varmış ee sen önce kardeşinin hakkını verde kendi malını çocuklarına miras bırak hiçbiriyle görüşmüyoruz ne halleri varsa görsünler