Bugün ne aldin kaç tl harcadin

mal mülk işin içine girince her ilişki bozuluyor maalesef. Annen hakkı olanı istemiş ama belli ki amcan ve eşi her türlü çirkefliği yapacaklar vermemek için. Böyle insanlarla gerçekten uğraşmaya değmez canım annen doğru söylemiş

öyle valla canım bizden uzak olsunlar zaten kaç yıldır yüzünü görmedim görmeyeyim artık hiç üzülmem

Kahvaltı yaptık ortalığı toparladım

Bir makine çamaşır attım yıkanıyor, WC lavabo temizledim dün misafir vardı çok kullanıldı.

Oğlana küveti doldurdum havuz yaptım oynuyor eşim de yanında oturuyor bugün izinli

Bugün temizlik yapmam, akşama yemeğim de var. Yemek yer dışarı çıkarız hava alırız biraz

bizde yaşadık aynı şeyleri babam vefat etti gerçek yüzlerini hemen gösterdiler mirastan çıkarmak için ellerinden geleni yaptılar.

Scss94 saglikli mutlu güzel yılların olsun tatlım amcayı da boşver babalik yapmayan amcalık hiç yapmaz
tuce_tuce cok geçmiş olsun Allah çektirmesin
Bugün 2saatir salon ve mutfağı temizliyorum diğer yerler yarına
Kahvemi aldım kızları uyuttum aski memnu izliyorum
Altin da 392 maaş yaklaştı artıyor zalim sarı kiz

Çadır şişme yatak şişme yastık pompa lamba vantilatör ____670 tl

Sana gelen temizlikçi kadın kaç TL ye geliyordu

teşekkür ederim canım NarinNarin sanada teşekkür ederim mutlu ettiniz beni hepiniz

kolay mi öyle ya valla bu para nasi bişey ya insanı ne hale getiriyo gözleri dönüyo resmen
öyle miras dediğide tapusuz tarla ev yeri vermediler neymiş kendi çocukları varmış ee sen önce kardeşinin hakkını verde kendi malını çocuklarına miras bırak hiçbiriyle görüşmüyoruz ne halleri varsa görsünler

Allah şaşırtmasın kimseyi valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…