- 12 Ocak 2018
- 3.621
- 10.614
- 49
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #69.761
Scss dogum günün kutlu olsun,evladın ve eşinle , sevdiklerinle güzel yılların olsunAllah şaşırtmasın kimseyi valla
amin canım inşallah sizinki yemez hakkınızıAllah şaşırtmasın kimseyi valla
Gecmis olsun, onun icin hayırlısı olsunEşimin amcası ameliyat olacak beyne pıhtı atmış durumu kötü doktor masada kalır demiş . Eğer adama birşey olur cenaze olursa ben memlekete gitmeyeceğim . Eşim 2 gün gider gelir
Oyyyy akıllı bıdıkcok teşekkür ederim canım öyledir oğluşum karpuzu ac bak içinden yarış seti çıkacak diyo
Doğum günün kutlu olsun canımiyim canım sen nasılsın uğrasıyoruz iste. Bugün 26 yaşıma girdimOğlum dolaptan karpuz getirdi hediye diye onu yedim az önce
Canım yedeklere kaldı ağustos gibi belli olacakScss94 nice mutlu yıllara oğlusunla seni çok öpüyorum
NarinNarin başınız sağolsun.
tuce_tuce kayınpederin arabası varmı?Seni biz bırakırız havasına girmezler inş amca ölmez
Kmsl Hnd kızının okulundan haber varmı?
pure hazel domates soslarını Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inş
Cedric1003 memlekete nezaman gidiyorsunuz?
A Alya_sura88 Allah analı babalı büyütsün inş
Doğum günün kutlu olsun canımakıllı bıdığınla nice mutlu, huzurlu ve sağlıklı seneleriniz olsun. Bu yaşın bu zamana kadar en iyi birikim yaptığın yaş olsun
amin canım sağol ❤❤❤Oyyyy akıllı bıdıkmutlu yıllar canım sevdiklerinle birlikte daha nice yaşlara...
Şekerim doğum günün kutlu olsun ben senden büyükmüşüm apla de banaamin canım sağol ❤❤❤
Kapya biber uygunmuş fiyatı .aslında közlenip atılabilir buzluğaPazara ugradim
Cok ucuzlamis geldi bana...
Kapya biber 2.5 taze fasulye 2 anjelik erik 2.5 tl idi en goze carpanlar
Cilek kiraz dolmalik biber patates domates taze fasulye aldim.
Kislik birsey almadim evde halletmem gerekenler var. Carsamba alirim
Kapya biber uygunmuş fiyatı .aslında közlenip atılabilir buzluğa