Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Pazara ugradim
Cok ucuzlamis geldi bana...
Kapya biber 2.5 taze fasulye 2 anjelik erik 2.5 tl idi en goze carpanlar
Cilek kiraz dolmalik biber patates domates taze fasulye aldim.
Kislik birsey almadim evde halletmem gerekenler var. Carsamba alirim
Aaaaa bedava valla aaaaa

Cedric1003 Cedric1003 abi bebek biraz ayaklanınca haftada bir yarım gün eve yardımcı almam lazım 🤣 şuan ev aşırı sıcak dışarı aşırı sıcak 🥺
Bende bugün biraz yaptım ev serinledi İnan bende sindi cagirmayacagim çünkü bugün temizle yarın aynı ben sana yönlendiririm istediğinde iyi oluyor sende dinlenirsin
okyonus okyonus maasi alınca çıkacağız tatlım güzel haberlerini bekliyoruz Ege başkadır insalakh İzmir olur

Selamsss🥰🥰🥰🥰

Annemdeydik 4 gündür evimize geldik bugün gelirken tavuk ve köy yoğurdu getirdim
Marketten 2 litre süt dondurma yeşilçay aldım toplam harcama 26 tl👍👍

Yarın eski komşum gelecek tuzlu kurabiye,,, kahve çekirdeği kurabiyesi,,, mozaik pasta yaptım bir çeşit daha yapacam 😋😋😋

Bir saat kadar yürüdük.
Marketten süt aldım 3 kutu. Oğlan pasta istiyor her gün mecbur yapıyorum Bir şeyler.
Magnum süt çay 26 lira tuttu.
5 lira ekmek almıştık sabah.
20 lira da çiğ köfte için ,eşim almaya gitti.
Şöyle acılı ekşili canım istedi ,kendiler yiyorlar resimlerini gördüm 😛
Sütün 1 litreye yakınini kedilerin kabına döktüm. 2 yavru bir de annesi lıkır lıkır içtiler🥰
Çok seviyorum kedileri.

Amazonda 60$ harcadim, 10$ hediye kartim vardi 50 odedim. Hep cocuklara calisiyoruz aylardir kendimize bir sey aldigimiz yok, gerci cocuklarinki de hep ihtiyac, gereksiz bir sey almiyoruz. kizin akli ermiyor ama oglan cok seviniyor mutlu oluyorum.
Yegenimize tablet alacagiz, kayinvalidem istedi ben oderim dedi ama odettirmeyiz, arastiriyoruz sanirim samsung un bir modelini alacagiz.

Amazonda 60$ harcadim, 10$ hediye kartim vardi 50 odedim. Hep cocuklara calisiyoruz aylardir kendimize bir sey aldigimiz yok, gerci cocuklarinki de hep ihtiyac, gereksiz bir sey almiyoruz. kizin akli ermiyor ama oglan cok seviniyor mutlu oluyorum.
Yegenimize tablet alacagiz, kayinvalidem istedi ben oderim dedi ama odettirmeyiz, arastiriyoruz sanirim samsung un bir modelini alacagiz.
Zeynep samsung galaxy tab s kullanıyorum 6 yil oldu hala cok iyi durumda. Cok da kullandım mutfakta işte tatilde her yerde yanımdadır. Yeni modeli hangisi bilmiyorum ama tavsiye ederim.

S ler biraz biz
Zeynep samsung galaxy tab s kullanıyorum 6 yil oldu hala cok iyi durumda. Cok da kullandım mutfakta işte tatilde her yerde yanımdadır. Yeni modeli hangisi bilmiyorum ama tavsiye ederim.
[/QUOTE
S ler butcenin disinda gibi, 400$ vermek istemiyoruz, tab A serisi daha makul fiyatlar ama nasildir bilemem. Bizim tablet apple, 6 sene oldu biz de sorun yasamadik ama apple almak istemiyoruz.

İyi geceler herkese 🌙

Şuan balkondan yıldızları İzliyorum.
evin içi çok sıcak..
Bu gece ay dolunay 🌔

Bugün harcamamız olmaz diyordum, yanıldım 🤦‍♀️

kabuklu ceviz 800 gr 24 ₺

Kaşar 900 gr
Beyaz peynir ekici 1 kg
Bir ad aç bitir hindi füme Pınar
Bu üçlüye 80 lira ödedik.

4 lü duru sabun
Nivea bebek şampuanı