- 11 Mart 2013
- 33.215
- 53.162
- 32
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #69.721
Aklımı peynir ekmekle yemedimsen neden gitmiyosun seni annenlere bıraksın
Aklımı peynir ekmekle yemedimbeni anneme bırakacak sonra kv ye gitmem gerekecek . Sonra izin ne zamana açılır belirsiz beni ne zaman geri alacak
Aklımı peynir ekmekle yemedimbeni anneme bırakacak sonra kv ye gitmem gerekecek . Sonra izin ne zamana açılır belirsiz beni ne zaman geri alacak
kız amca ölmez insallah daha dur stres yapma tuceyiAklima baska bir ihtimal geldi
Esin tek donmezse?
ne kadar doğru bir tespit pure ağzına aklına sağlık.Hepinize diyorum kızlar kimseye bir liranızı bile borc vermeyin.
Para söz konusu olunca abla kardeş anne baba evlat birbirini tanımıyor.
Gönlünüzden kopuyorsa Allah rızası için verin,borç verip geri istemeye kalkınca suçlu oluyorsunuz. Ben bunu bilirim.
Valla bilmiyorum Allah çok yatırmasıninşallah bişi olmaz amcaya yazik allah şifa versin
kız amca ölmez insallah daha dur stres yapma tuceyi
Hahahah o zaman nasıl gülerim bu arada eşim arabayla gitmez bana bırakır arabayıAklima baska bir ihtimal geldi
Esin tek donmezse?
İnş canımmmmm
iyim canım sen nasılsın uğrasıyoruz iste. Bugün 26 yaşıma girdimBen sonuca odaklandim
Nasilsiniz ne var ne yok
Hahahah o zaman nasıl gülerim bu arada eşim arabayla gitmez bana bırakır arabayı
iyim canım sen nasılsın uğrasıyoruz iste. Bugün 26 yaşıma girdimOğlum dolaptan karpuz getirdi hediye diye onu yedim az önce
ne tatlı ya maşallah onaiyim canım sen nasılsın uğrasıyoruz iste. Bugün 26 yaşıma girdimOğlum dolaptan karpuz getirdi hediye diye onu yedim az önce
teşekkür ederim canımAa mutlu yillar hersey gonlunce olsun afacan ogluna aferim sicakta guzel bir secim yapmis
Yaa karpuz deme dunku misafirler 10 kg karpuz alip getirmis..
Mutfaga her girdigimde asker selami veriyorum evin agasi su an karpuz
çoook teşekkür ederimne tatlı ya maşallah ona
sağlıkla sevdiklerinle nice nice güzel yaşların olsun.
Bebek sağlıkla sihhatle doğsun dünyanıza inşallah canımGünaydın kızlar
Bursa’ya geldim. Ablamın doğumuna.
domates i ben de Ankara’ya dönünce yapacağım uygun bulursam.
harcamalı geçiyor günler... 2 çeyrek verdim ablama. Sonra durum müsait olursa altın zincir kolye alacağım.
Mutlu yillaar scss94, mutlu yıllar sanaaaiyim canım sen nasılsın uğrasıyoruz iste. Bugün 26 yaşıma girdimOğlum dolaptan karpuz getirdi hediye diye onu yedim az önce
Mutlu yillaar scss94, mutlu yıllar sanaaaÇok ince bir oglun varmış,ne de güzel düşünür annesini
teşekkür ederim canımiyi geldi karpuz karpuzdan da bisi yapılmaz ki komşuya felan ver bari
Allah şifasını versin inşallah tuceEşimin amcası ameliyat olacak beyne pıhtı atmış durumu kötü doktor masada kalır demiş . Eğer adama birşey olur cenaze olursa ben memlekete gitmeyeceğim . Eşim 2 gün gider gelir