Bugün ne aldin kaç tl harcadin

kizlar şuan varya aşırı sinirliyim. Kardeşimin ameliyat olacağı zaman annem amcamdan istemiş ama amcamın bize borcu vardi. Babamın vefat ettiğinde arabamızı iki amcam aldı sattı bişeyler yapti biz o zaman 18 bile değiliz tabi hiç bişey bilmiyoruz . Amcam ve teyzem evliydi annemden sürekli para
istiyodu amcam annemde teyzeme kıyamadıgından veriyodu hep neyse bunlar boşandı. baska Biriyle evli şuan
Kadın dün anneme mesaj atmıs sen ne hakla kocamdan para istersin sizin ameliyatınızdan bize ne bidaha duyarsam kötü olur bak yazmış annemde yazmış ben hayır olsun diye istemedim kocanın benden aldıklarını istedim yazmış amcama da yazmış ben senden hakkım olanı istedim diye valla kadını görsem bi kaşık suda boğasım var

çok haklısın kadın terbiyesizmiş ama amcanda bitiyor iş o bahsetmese nerden bilecek para istenildiğinden üstüne yatacak belli

çok haklısın kadın terbiyesizmiş ama amcanda bitiyor iş o bahsetmese nerden bilecek para istenildiğinden üstüne yatacak belli
amcam anlatmıştır kesin başka kim diyecek dediğin gibi babam vefat ettiğinde sizi asla yalniz bırakmıycaz şöyle böyle maddi olarak değil manevi olarak asla yanımızda olmadılar numaraları bile yok bende o derece

Amcan kadına ne anlattı Allah bilir.. İyilik yapanlar hep böyle şeylerle karşılaşıyor ya gerçekten çok üzücü.
Hem bize borcu olmasa bile o amcamız yani ben küçükken hep kalırdım onlarda dogum günümüzde bize pasta yapardı hayat bizi nerelere getirdi cok üzülüyorum ben çok severdim amcamı küçükken aşık oluruz ya ben amcama aşıktım evlendiğinde mektup yazmıştım beni unutma diye simdi geldiğimiz hale bak

Kıyamam en çok çocuk için kötü olmuş anne baba hayatta ama yoklar.. İnsanlar anlaşamayabilir ayrılır anlarım da insan çocuğunu nasıl bırakabilir orada benim devreler yanıyor.Hiç üzülmeyin sıkmayın canınızı kimsenin ahı kimse de kalmıyor. Hepimizin hayatında duygusal olarak yaralayan insanlar var herkesin günü gelir.

benim de aklim almiyo zaten normal bişey değil. Kendim için geçtim keşke cocuğunun yanında olsa hep dua ediyorum ona allah büyük ona güzel bi ömür versin inşallah.

Sinir oldum şuan

Amcanın nasıl biri olduğu belliymiş canım. Karısınada sinir oldum aile içi olay yani sanane sen niye mesaj atarsın

Amcanın nasıl biri olduğu belliymiş canım. Karısınada sinir oldum aile içi olay yani sanane sen niye mesaj atarsın
işte annem daha cok sey yazardım diyo kardeşimden korkmuş bişey felan yaparlar diyo kim ne yapabilir dedim ama millet kafayi yemiş belli mi olur allah korusun uğraşmaya değmez diye yazmamış sadece ben hakkım olanı istedim yazmış

Eşimin amcası ameliyat olacak beyne pıhtı atmış durumu kötü doktor masada kalır demiş . Eğer adama birşey olur cenaze olursa ben memlekete gitmeyeceğim . Eşim 2 gün gider gelir
sen neden gitmiyosun seni annenlere bıraksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…