- 11 Mart 2013
- 33.215
- 53.162
- 32
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #69.681
Yaaaa başınız sağ olsun dün eşim eve geldi amcam felç geçirmiş yine dedi 3. Kez hemde . Ve bugün veya yarın beyin ameliyatı olacakmış . Kp filan oraya gidecekler. 2 bayramdır arıyoruz yenge açıyor amcaya telefonu vermiyordu bi gariplik vardı . Meğer haber vermemişler . Eşime dedim ki eeee babanın haberi yok muydu sorsana kp ler uzun zamandır öyleydi zaten diyorlarmış neden bize haber verilmedi ben anlamadım garipler . Adamın masadan kalkıp kalkmayacağı belli değilmiş ben çok üzüldüm herkes sakin . Daha araba tarla ekin filan konuşuyorlar kp kvİyi geceler kızlar
Eşimin amcası kalp krizi geçirmiş ve vefat etmiş çok üzüldüm gençti küçük çocukları vardı Allah sabır versin hepsine Allah rahmet eylesin
Eşim hastanedeydi zaten aradı haber verdi çok kötü oldum çok severdim kendisini
Sağlıkla kucaklayın alyacımGünaydın kızlar
Bursa’ya geldim. Ablamın doğumuna.
domates i ben de Ankara’ya dönünce yapacağım uygun bulursam.
harcamalı geçiyor günler... 2 çeyrek verdim ablama. Sonra durum müsait olursa altın zincir kolye alacağım.
başın sağolsun canımİyi geceler kızlar
Eşimin amcası kalp krizi geçirmiş ve vefat etmiş çok üzüldüm gençti küçük çocukları vardı Allah sabır versin hepsine Allah rahmet eylesin
günaydın canım bunlara alışmalısınız her bebek aynı olmuyor benim çocuklarım 4 6 6 aylık diş çıkardılar hiç bilmedik çok rahat çıkardılarHerkese Günaydın iyi değiliz artık buna adapte olup kabullensem iyi olacak diye düşünüyorum kızlar. Evde öncelikler edinmem lazım bebeğin kahvaltısını yaptırıp kendim kahvaltı yapacağım . Yemek ayarlamam lazım . Sonra evi süpürüp silmem yüzüme çeki düzen vermem lazım cildim bozuldu bebeğe çorba pişirmem lazım
Günaydın zeynocum bebeğin tek sıkıntısı Emmemesiydi şimdiye kadar . Hareketli bir bebek evet ona yetişmek için yoruluyorum ama öyle kucak filan istemezdi oyun filan oynardık . Dün annem diyor ki hiç ağlamazdı bak şimdi yüzünden ağlama ifadesi var sürekli . Şimdi sürekli ağlama durumunda genelde sağdan alıp sola yatırsam onun için bir sorun bugünaydın canım bunlara alışmalısınız her bebek aynı olmuyor benim çocuklarım 4 6 6 aylık diş çıkardılar hiç bilmedik çok rahat çıkardılar
Bebişinle ilgilen o durdukca uyudukca işlerini yaparsın git gide rahatlayacaktır abi bebek
diş acısındandır tuceGünaydın zeynocum bebeğin tek sıkıntısı Emmemesiydi şimdiye kadar . Hareketli bir bebek evet ona yetişmek için yoruluyorum ama öyle kucak filan istemezdi oyun filan oynardık . Dün annem diyor ki hiç ağlamazdı bak şimdi yüzünden ağlama ifadesi var sürekli . Şimdi sürekli ağlama durumunda genelde sağdan alıp sola yatırsam onun için bir sorun bu
öyle canım çok zordu hatırlamak istemiyorumO
Bende doktora sormayı düşünmedim değil
Off çok zor olmuştur canım..
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunİyi geceler kızlar
Annem diyor kiöyle canım çok zordu hatırlamak istemiyorum
Annem diyor kikuzenim konuşmaya başlamış ağzında diş yokmuş 6 ay filan hergün diş çıkartıyor dedik diyor sonra sabah kalkıp doktora götüreceklerdi birde baktık diş çıkmış
Basınız sağolsun canimTeşekkür ederim kizlar sağolun
Hahhaha bizde öyle olacağız gibime gelmeye başladıbizde tek dişle baya idare ettik azı dişleri çıkarken 2 yaşına gelmişti valla
inşallah geç olsa da cok zorlanmadan çıkarır yavrucakHahhaha bizde öyle olacağız gibime gelmeye başladı3 doktor diş dedi ben hiç inanmıyorum
O zaman 3 numara alayım normalde 4 stoklamayı düşünüyordum 3 ara beden olduğu için. Sağol canımAşırı derece karnına iz yaptı.
Çok kilolu olmamasına rağmen.
Goon bezi joker mağazından e bebekten ve internet sitelerinden indirimleri takip ederek alıyorum.
En son 34x4 paketi 112 liraya aldım.
Kalıbı öbür bezlere göre biraz büyük.