Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yaaaa başınız sağ olsun dün eşim eve geldi amcam felç geçirmiş yine dedi 3. Kez hemde . Ve bugün veya yarın beyin ameliyatı olacakmış . Kp filan oraya gidecekler. 2 bayramdır arıyoruz yenge açıyor amcaya telefonu vermiyordu bi gariplik vardı . Meğer haber vermemişler . Eşime dedim ki eeee babanın haberi yok muydu sorsana kp ler uzun zamandır öyleydi zaten diyorlarmış neden bize haber verilmedi ben anlamadım garipler . Adamın masadan kalkıp kalkmayacağı belli değilmiş ben çok üzüldüm herkes sakin . Daha araba tarla ekin filan konuşuyorlar kp kv

Sağlıkla kucaklayın alyacım ablana sen mi yardımcı olacaksın doğumdan sonra

Herkese Günaydın iyi değiliz artık buna adapte olup kabullensem iyi olacak diye düşünüyorum kızlar. Evde öncelikler edinmem lazım bebeğin kahvaltısını yaptırıp kendim kahvaltı yapacağım . Yemek ayarlamam lazım . Sonra evi süpürüp silmem yüzüme çeki düzen vermem lazım cildim bozuldu bebeğe çorba pişirmem lazım

başın sağolsun canım
Ani ölümler çok zor gerçekten Allah sabır versin

günaydın canım bunlara alışmalısınız her bebek aynı olmuyor benim çocuklarım 4 6 6 aylık diş çıkardılar hiç bilmedik çok rahat çıkardılar

Bebişinle ilgilen o durdukca uyudukca işlerini yaparsın git gide rahatlayacaktır abi bebek

Kv geldim geleli temizlikle uğraşıyorum kadın çağırmadım burda hasta fazla korktum

Halılar gitti yıkamaya evin mutfak salon günlük oda koridar büyük wc bitti

Kv odası yatak odası küçük wc ve banyo duruyor bugün yarın bitiririm carsambada halılar gelecek sereriz

Kayısılar olmuş biraz reçel ve günkurusu yapacağız eşimle

Günaydın zeynocum bebeğin tek sıkıntısı Emmemesiydi şimdiye kadar . Hareketli bir bebek evet ona yetişmek için yoruluyorum ama öyle kucak filan istemezdi oyun filan oynardık . Dün annem diyor ki hiç ağlamazdı bak şimdi yüzünden ağlama ifadesi var sürekli . Şimdi sürekli ağlama durumunda genelde sağdan alıp sola yatırsam onun için bir sorun bu

diş acısındandır tuce
Sıcaklarada denk geldi
Ben bile zor uyuyorum bebek ne yapsın duş aldır bol bol koy küvete oynasın su ile soğuk şeyler ver eline patlayınca rahatlar

Huylarıda değişiyor büyüdükçe
Daha sizi çok şaşırtacak abi bebek

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

O zaman 3 numara alayım normalde 4 stoklamayı düşünüyordum 3 ara beden olduğu için. Sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…