Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Geçmiş olsun
Diş çıkarması kolay olsun diye kehribar taşından kolye takanlar var, arada geliyor bize,
Ağrı kesici jeller kullanmıştım kızlarım için

Geçmiş olsun
Diş çıkarması kolay olsun diye kehribar taşından kolye takanlar var, arada geliyor bize,
Ağrı kesici jeller kullanmıştım kızlarım için
Doktor yarım çay bardağı saf zeytinyağı içine 10 karanfil attırdı buz dolabında saklıyorum Bebeğin izin verdiği anlarda diş erlerine masaj yapıyorum

Artık genetik olduğu için mi çıkmıyor hiç bilmiyorum
Kızımın 4.ayda dis eti kızarmıştı ama doktor anne baba ne zaman cikardiysa bebek de aşağı yukarı o zaman cikaricak dedi ve ilk dis 7,5 aylıkken çıktı kızımda.Benim 6. Ayda, eşimin 10.ayda çıkmış.
Ortalamasını almış bebekte

Sleepy natural kullanıyorum canım.
Gerçekten çok memnunum.
Külot bez kampanyası vardı ama ben kaçırdım deneyemedim maalesef
Külot bezler genelde daha uygun oluyor ama bende çekimserim deneme konusunda. Çok memnun olanlarda var hiç sevmeyenlerde.
şuan goon kullanıyorum çok memnunum ben de.
daha önce premium care ve prima aktif Kullandım.
Külot bezi hiç beğenmedim ölçüsünden dolayı.
Göbeğinde iz mi yaptı? Ondan mı memnun kalmadın canım? Goon çok duydum, fiyatı uygundur dedim ama tanesi 1 liraya geliyor nerdeyse. Nerden alıyorsun goon'u?
Evet genelde herkes ondan şikayetçiymiş ya. 1 paket alıp denemek lazım o zaman hangisi kolay gelirse.

Misafirlerim yeni gitti çok yoruldum bu sıcakta misafir ağırlamak da zor

ikramlık yapmadım ama yemeğe kaldılar yemek yaptım, yeğenimizin eşi de geldi

eşim işten gelirken baya birşey almış karpuz kavun kuru et alkol vs. Ne kadar harcadı tam bilemiyorum ortalama 200 tl tutmuştur.

neyse güzel geçti sohbet muhabbet ettik.

Onları yolculadık bulaşık makinesini çalıştırdım ortalığı toparladım çocuğu uyuttum.

şimdi balkonda biraz dinleniyorum bunu hakettim

iyi geceler herkese

canim teşekkür ederim bende deniycem sayeniz de

benim oğlanda 10 aylıkken çıkardı ilk sonra ikincisi çıkmadı diye doktora götürmüştük doktor gülmüştü bize 2. si de 4 5 ay sonra çıkarmıştı hemde çok zordu bütün dişleri
Bizim taa 14. ayda falan çıktı ikisinin deyürüyor hatta konuşuyor bide erken konuşmaya başladılar ama diş yok

Yaa ne güzel..
annem bizimkini hatırlamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…